Home / Hem / TV-fack

TV-fack

TV-fack

Vikbar / hopfällbar

De är bra för små hus och små familjeroch Mångsidig för inomhus- och utomhusbruk. Vare sig det är ditt barns läxor eller en snabb tårtskärningsmöjlighet, det kommer att multitask effektivt för dina många behov. Välj dem om Spara utrymme, bärbarhet och enkel lagring är dina bästa överväganden. De är vanligtvis tillgängliga med korsade ben. Kontrollera därför stabiliteten hos den modell du har köpt.

Ytterligare tips: Köp två eller fyra fällbara TV-brickor och förvandla dem till ett mysigt matbord eller använd dem för ett kortspel.

Låg höjd

Användare tycker att det är en värdefull accentbit som tillåter sittplatser på golvet såväl som i soffan, med brickan i knät. Ta med dig ett hem om du gillar golvet som ett arbets- eller avslappningsplan – till exempel en golvmadrass att sova i och en bönsäck att koppla av i.

Soffa soffbricka

Det är en skräddarsydd designinnovation för arm soffor. Brickan är inte en konventionell stående typ, utan en platt platta av trä eller plast. De är flexibelt anslutna till varandra så att armstödet sitter ordentligt när det öppnas. Designen har vanligtvis en mittplatta med en infälld nivå för att hålla ett dryckesglas eller kaffemugg säkert.

Du kommer omedelbart att älska den här killen om du är en Out of box person och hur innovativa lösningar för möbeldesign. Elegans och enkelhet är kännetecken för en soffsoffa, så de passar bäst i anständiga, färgade, stoppade soffor och mjukt skuggade väggar.

Amazon.com: PJ Wood Folding TV Tray Table & Snack Table with.
Enkelt TV-bricka från DutchCrafters Amish Furnitu
Amazon.com: LORYERGO TV-fackbord - Justerbart TV-middagsfack.
Amazon.com: PJ Wood Single Folding TV Tray & Snack Table - Natural.
Whoa, Girl, Is That a TV Tray?  |  Möbler makeover, DIY bricka, Tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*