Home / Dekor / Turkos badrumsidéer
Turkos badrumsidéer

Turkos badrumsidéer

TURQUOISE BADRUM IDÉER – För att skilja sig från havsbadstilen i föregående artikel kommer vi att lyfta fram en turkos badmodell från en vinkel. Både hav och turkos kommer från vattendrag.

För den turkosa badrumsmodellen ligger vår oro i vattnets glänsande egenskaper. Vi erbjuder därför tio exempel på turkosa badrum som kommer från det glänsande vattnet när de drabbas av solen under dagen. Och här är våra tips:

Dynamiskt turkos badrum

Dynamiskt turkos badrum
Källa: decoist.com

Att måla ett badrums turkos kan vara för vanligt för vissa av er. Du kan överväga att öva badrumspetsen först. Badrummet placerar de turkosa superlilla plattorna som ser lite glänsande ut.

Valet gör badrummet dynamiskt och livligt, eftersom turkos redan ser ljust ut. Färgen kombineras med vitt som framgår av grunderna, möblerna och tygerna i badrummet.

Badkaret gör badet avkopplande. Den hänger på tygväggen för att skapa en rymlig känsla i badrummet som faktiskt tar upp det lilla utrymmet.

Enkelt turkos badrum

Enkelt turkos badrum
Källa: roomenia.com

För den minimalistiska badrumsstilen kommer den turkosa smaken på ett enkelt sätt. Köp bara turkoskeramik som visas i exemplet. Brickorna bildar badrumets vägg och badkarets hållare.

Plattorna är unikt ordnade på detta sätt. Den turkosa keramiken täcker till exempel hela duschområdet. Resterna läggs för den lilla delen av de andra badrumsväggsektionerna.

Den andra coola saken är relaterad till de “dolda lådorna” som håller vätskorna. Exemplet visar att en enkel idé kan göra stor skillnad.

Trevligt turkos badrum

Trevligt turkos badrum
Källa: picthost.net

Jämfört med tidigare exempel väljer badrummet en lite koncentrerad turkos nyans. Den turkosa färgen i kombination med vitt och skapar en mjuk känsla för badrummet. Den mönstrade motivkeramiken för golvet ger badrummet liv.

Vår beundran går till dekorationen av badrummet. Badrummet skapar det flytande, öppna förvaringsutrymmet där olika föremål visas. Från näsduken till offerten blir badrummet ett personligt utrymme.

Dessutom har badrummet färgglada citat som kan motivera dig att dekorera dig själv. Vi känner oss mycket hemtrevliga för det smala badrummet.

Elegant turkos badrum

Elegant turkos badrum
Källa: vpn4life.com

Tunna och snygga linjer blir det vanliga temat för de flesta badrumsartiklar. Badrumsmodellen fungerar verkligen för minimalistiska eller smala badrum som den här. Badrummet bjuder in dig att välja mellan olika turkosa plattor.

Det finns tre turkosa keramiska stilar i badrummet. Strategin uppdaterar inledningsvis badrummet. Badrummet väljer duschområdet för att spara utrymme. Den flytande behållaren absorberar vätskorna.

Vi applåderar att badrummet fortfarande lyckas placera den färgade stolen med den lurviga mattan. Detta gör badrummet till en avkopplande plats.

Utmärkt turkos badrum

Utmärkt turkos badrum
Källa: decoist.com

Naturligt och klassiskt. Vi älskar badrummet eftersom vi tror att badrummet handmatar turkos väggmålning. Så du kan se att väggmålningen ser naturlig ut och lite hård.

Det som är fantastiskt är naturligtvis i blomdekorationerna som färgar väggen. Vi tror att blomdekorationerna består av små, färgglada brickor. Badkarets klassiska smak kommer från badkaret och stolen.

De är målade i färgen som står i kontrast till trägolvet. Materialet får badrummet att se vintage och varmt ut samtidigt.

Elegant turkos badrum

Elegant turkos badrum
Källa: about-ruth.com

Här är den andra turkosa nyansen som du kan experimentera med. Väggmålningen visar en turkos och vitaktig nyans som kombineras med vitt. Valet av färger gör att badrummet ser väldigt smidigt ut.

Badrummet väljer en modern och klassisk möbeldesign som du kan känna på fåfänga och vägglampa. Fönsterstil representerar också vintagestilen. Badrummet tar en hel del utrymme som ger plats för stolen.

När det gäller dekorationen placerar badrummet de vita blommorna och ramarna.

Trevligt turkos badrum

Trevligt turkos badrum
Källa: photos.hgtv.com

Denna turkosa nyans liknar blått. Vi kallar detta ett sött badrum på grund av de små föremålen som gör badrummet vackrare. Till exempel hänger badrummet havsbilder som ser bedårande ut.

Dessutom ger badrummet en turkos smak genom olika format. Väggen är målad i enkel turkos, medan tygerna kombinerar färg och vitt i den geometriska modellen.

Detta gör badrummet trendigt och blir en attraktion trots det trånga utrymmet.

Mermaid turkos badrum

Mermaid turkos badrum
Källa: YouTube av SunshineSprinkles

Dina små tjejer skulle verkligen älska badrummet. Badrummet kombinerar sjöjungfru och turkos med små tillbehör. Badkaret innehåller till och med det blå vattnet. Badrummet ser speciellt ut med det slutna duschområdet.

Den rosa stolen har plats för barnen och slappnar av. Du kan hålla strandtillbehör på fåfänga. Vi tror att hennes favoritartiklar är finsten som sjöjungfruens fen som färgar väggen.

Uppfriskat turkos badrum

Uppfriskat turkos badrum
Källa: westmoorathletics.com

Vad vi menar med “uppfriskad turkos” avser badrumsbakgrunden. Tapeten ser bra ut med sjöjungfrun och fisken. Tapeten väljer den turkosa nyansen, som innehåller några sprickor.

De verkar visa solljus i vattnet. Dessutom skapar badrummet den fönsterstil som vi mest ser i en fartygsstuga. Tapetet visar trälådorna och algerna som representerar livet i havets djup.

Flickor turkos badrum

Flickor turkos badrum
Källa: freedsgn.com

Badrummet ser söt ut för dina små flickor. Den turkosa smaken kommer från sjöjungfruridån som fungerar som en skiljevägg. Den extra nyansen kommer från dörrmattan.

Badrummet är lämpligt för dig som vill ha lite turkos atmosfär. Det kostar inte så mycket pengar att köpa de två föremålen. Samtidigt känns badrummet bra.

Den innehåller badkaret och handfat. Flickorna kan kasta skräp i papperskorgen. Du kan lagra föremål på trälådorna ovanför diskbänken.

Vi hoppas att våra 10 turkosa badrumsidéer kan svara på dina badrumsdekorationsfrågor för olika budgetar. Ha kul med att experimentera killar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*