Home / Hem / Träbåtdekor

Träbåtdekor

Träbåtdekor

Undvik sommarvärmen och vardagens stress med charmiga nautiska dekorationer som inbjuder dig till floden, sjön eller havet för att svalka och koppla av. Vatten är ett levande medium, alltid fullt av överraskningar, oavsett vilken typ av vatten det är. Även stående vatten har sitt eget fulla liv. Bablande bäckar, rusande floder, stora sjöar och det stora havet kallar oss med en röst som är svår att ignorera. Så mycket av livet på vår planet kommer från dem, inte konstigt att vi människor gillar att dekorera våra hem med minnen från dessa vaggar av livet.

Halva roddbåten

Få nästan vilken bok som helst på sommarbostäder eller kusten så hittar du halva roddbåten i hantverksavdelningen. Genom att placera en gammal plattbottnad roddbåt på sin grunda ände eller skära av den förstörda delen av en läckande kanot kan du enkelt lägga till hyllor för att hålla böcker eller växter. Eller så kan du bara lägga till en hylla och ha en skuggig plats med utsikt över havet.

Modellbåtar

Miniatyrkopior är ett utmärkt sätt att hedra de stora fartygen, även de som inte längre seglar regelbundet. Havet är verkligen en enorm plats. Att sätta ihop en miniatyr gör det möjligt för moderna resenärer att undra hur ömtåliga de små träpråmarna med några rutor av duk var som en gång seglade till alla delar av världen. Modeller kan också förbättra uppskattningen av moderna havsfartyg.

Väggdekorationer

Lägg till en nautisk touch i ditt hem med en trärelief eller en inramad bild av båtar. Du kan till och med hämta en tryckt replika av en klassisk segelfartygsmålning som fiskebåtar i Arles. Du kan lägga till en tapet eller en tapetfries eller matta som tar temat och upprepar det.

Havslampor, mittstycken och andra dekorationer

Lys upp din natt med båtformade lampor eller lampskärmar dekorerade med ankare, båtar eller andra föremål som går med vattenvägarna. Använd en miniatyrbåt eller kanot för att hålla reda på dina nycklar och andra små påsar, eller dekorera en med en miniatyrscen för att dekorera ditt bord. Nedan följer några idéer för att dekorera träbåtar.

Trä segelbåt vägg dekoration

Ta med en nautisk känsla i ett rum med denna husformade träsnideri av en segelbåt och en fiskmås. Måsen och segelbåten är gjorda av platt trä, målade och nödställda och appliceras sedan på en neutral beige bakgrund. Relieffet är inramat först i ljusblått, sedan av grovt ladugård. Det är ett utmärkt val för ett semesterhus vid havet.


Uppsättning av två miniatyrradbåtar

Denna uppsättning med två marina träbåtar från Birch Lane är en konversationsbit eller en mittpunkt för din nästa fest. Kärleksfullt handgjorda för att likna roddbåtarna som tar fartyget till kusten, de kan fyllas med nästan vad som helst. Sätt upp en av dessa med en massa koraller för en fin dekoration.


Modell segelbåt

Kom ihåg gårdagens fartyg med detta tre-mastade fyrkantiga riggmodellfartyg. Detta lilla fartyg har utformats noggrant och placerats på ett neutralt, mörkt stativ. Den är redo att segla över matbordet som ett mittpunkt eller pryda mantelpiece i ditt vardagsrum. Det kommer att föras till dig från Kina av Cole och Gray.


Trä segel modell båt

Det här segelbåtsmodellen är ett vackert mittparti, en pälsdekoration eller en topp för ett sidobord och kommer att besvärja alla tittare. Detta charmiga fartyg, som erbjuds av Cole & Grey tillsammans med flera andra modeller, tar dig in i okända vatten av inredningsdesign medan du kombinerar det med din andra inredning. Företaget har andra olika nautiska alternativ som passar bra med modellfartyget.


Halvbåtsarrangörslampa

The American Girls Handy Book i kapitel VIII har instruktioner om hur man skapar en stuga vid havet, inklusive att göra bokhyllor med en halv botten roddbåt. Här har du samma miniatyrhalvdel av en roddbåt, med en hylla och en lampa ovanpå. En perfekt läslampa för att muntra upp stämningen för Treasure Island eller till och med läsa om Jo och Beth från Little Women on the Coast.


Halvbåt vinställ

Du kan inte gå fel med en halv båt som dekorerar med ett Seashore Cottage-tema. I det här fallet rymmer halvbåten ett klassiskt vinställ för att förhindra att din port eller romflaskor (yo-ho-ho) skakas före sin tid. Den rymmer tolv flaskor, med den lilla övre hyllan reserverad för servering av glas.


Roddbåt träskål

Dekorativ båtformad träskål gjord av pressad fiberplatta. Perfekt för att fylla med vit strandsand och lägga till miniatyrer för att skapa ett kustpanorama som kan placeras på ett sidobord eller användas som mittpunkt. Det skulle också vara en bra landningsplats för nycklar, plånbok och mer.


Motorbåt skalmodell

Noggrant strukturerad för att nära efterlikna en trippel cockpit motorbåt, denna Breakwater Bay skalmodell kommer säkert att få uppmärksamhet som en del av din modellbåtssamling. Sällsynt trä av hög kvalitet används för att göra denna lilla skönhet. Placera den i ditt entréområde eller använd den som ett mittpunkt för det förtjänar verkligen en hedersplats.


Sail Away sänglampa

Segla iväg i drömhavet bevakad av denna söta Brundage träsegelbåts 14-tums bordslampa. Basen, formad som en segelbåt, är gjord av gjutet trä och tygskärmen visar en klassisk ankardekoration. Det är ett utmärkt tillskott till alla nattduksbord.


Boot inramad accent spegel

Om du tittar in i dina ögon kan du se ditt ansikte inramat av en liten blå och vit båt med förklaringen: “Koppla av, du är på Lake Time.” Vi kunde inte bara önska! Men kanske den här glada spegeln hjälper dig att komma igenom veckan tills du verkligen är till sjöss och din fiskelinje dinglar i vattnet.


Nautisk heminredning: 50 tillbehör som hjälper dig att ta med dig.
Amazon.com: YK Decor Wood Boat Nautical Themed Home Decorating Toy.
Pin på Woodworking pla
Pottery Barn Barn Övrigt |  Träbåtdekor |  Poshma
TRE Drivsegelbåtar, träbåt, återanpassad dekor av träbåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*