Home / Dekor / Trä utomhusköksidéer
Trä utomhusköksidéer

Trä utomhusköksidéer

IDÉER FÖR TRÄKÖK UTOMHUS – Wood har en ödmjuk filosofi som har fått det rykte genom åren och möter modern och minimalistisk arkitektur. Naturlig och lätt känsla är uppenbara, positiva egenskaper som kommer från trä.

Trä märks i utomhusköksmodeller. Föreställ dig naturlig luft och vind som tränger in i ditt träkök. Kan det vara mer jordnära än att samlas med älskade vänner och familjer i ett träkök utomhus?

Vi presenterar därför en lista med 10 träköksmodeller om du vill göra din egen.

Attraktivt träkök utomhus

Attraktivt träkök utomhus
Källa: purechia.co

Ett utomhus träkök tar inte nödvändigtvis mycket utrymme. Det här exemplet visar att lite land räcker för en mini-grillfest i början av helgen. Be vänner eller barn hjälpa dem att grilla kött eller liktornar med färska grönsaker.

Ställ in denna härliga träköksmodell för den iögonfallande utsikten. Köksmodellen verkar intressant med den ödmjuka och graciösa designen som den tillämpar. Inspirerat av kinesisk arkitektur kan köket skydda grillen och alla som lagar mat på den.

Komplett köket med ett långbord för att placera ingredienser eller rätter.

Avslappnat kök i trä

Avslappnat kök i trä
Källa: barkerconstruct.com

Två “lata” stolar visar hur det här träköket kan hjälpa dig att koppla av på eftermiddagen efter hektiska timmar. Framför stolarna finns en stenig öppen spis, köksredskap och ett handfat för intima små möten med familjemedlemmar.

Det hemtrevliga utomhuskonceptet kan inte få ett bättre underlag än trä. Träbalkar är inställda för att likna en terrass i ett traditionellt javanesiskt hus. Omslaget är starkt och naturligt och tål solens och regnens värme.

Träbalkar blir pelare i uteköket. Materialet passar bra med sten och keramik.

Kreativt träkök utomhus

Kreativt träkök utomhus
Källa: hitster.co

Trä är fortfarande ett primärt material för detta utekök. Du kan se att uteköket innehåller genomskinliga brädor som en del av köketaket. Omslaget ser jordnärt ut och speglas samtidigt.

Denna köksmodell maximerar trä. Träbalkar är kreativt ordnade som en pelare för detta kök. Andra träbjälkar fungerar som ett staket på baksidan och på höger sida av bänkskivan. Alla balkar finns i olika former och arrangemang.

Viktigast är att trä används som skåp och låda i köket.

Utomhus kök för kaffebar

Utomhus kök för kaffebar
Källa: homebnc.com

Träskivor utgör nästan alla delar av detta utekök. Du kan vidare se att träskivorna finns i flera färger och kvaliteter. Välj begagnade träskivor om du har några.

Brädorna kommer senare att bli bänkskiva, bord, stativ och vägg för detta utekök. Det känns som att vi är i en kaffebar som vi har sett många gånger i gamla amerikanska filmer. I uteköket kan du laga mat och hälsa gäster.

Låt dem titta på TV-program medan du förbereder menyer eller fortsätter konversationen.

Återvunnet utekök i trä

Återvunnet utekök i trä
Källa: benimmulku.com

Det bästa med trä är att detta material kan återvinnas. Detta utekök visar att du själv kan skapa ditt eget utekök i trä med begagnat trä som du redan äger.

Rengör träskivorna och ordna dem i ett enkelt men funktionellt utekök. Massor av återvunna träskivor kan leda dig till ett dubbel utekök som den här bilden visar. Matplatsen och diskbänken har vardera en bänkskiva i trä.

Du kan också skapa en backsplash, som ses på matlagningsområdet, om träskivor förblir tillgängliga. Ställ in köket enligt tränumret.

Enkelt träkök utomhus

Enkelt träkök utomhus
Källa: outdoor.youthsparkchallenge.com

En annan fördel med trä. Du är redo för många DIY-projekt med nytt eller begagnat trä. Ta detta exempel som inspiration. Detta utekök är enkelt och enkelt att göra själv.

Två blygsamma träbord, vart och ett med ett bord under borden, räcker för ett blygsamt utekök. Lägg borden bredvid varandra. Du kan använda var och en av tabellerna för olika ändamål.

Det yttre köket föreslår att borden är för visning av köksredskap och tvättstuga.

Bärbart träkök utomhus

Bärbart träkök utomhus
Källa: pubset.org

Ett perfekt val för natur- och minimalismälskare. Denna utomhusköksmodell rekommenderar att du bara använder nödvändiga köksredskap. Samla dem alla i de genomskinliga lådorna under köksbänken.

Häng några av köksredskapen på träplattan som fungerar som köksväggen. Köket består faktiskt av ett långt träbord. Den kan innehålla en spis eller andra köksredskap.

Lämna nästa avsnitt av matlagningsutrustningen tom för att visa matingredienser eller vilda växter som visas på bilden.

Fantasifullt utekök i trä

Fantasifullt utekök i trä
Källa: YouTube.com

Detta utekök använder träskåp som senare kan användas som låda, förvaring och stativ för köksbänken och bordet. I det här köket kan du laga mat, laga varm mat och tvätta smutsiga diskar.

Be dina gäster att sitta vid stolarna när du förbereder mat eller dryck. Denna enkla design möter miljön som hälsar ögonen med vilda träd så långt ögonen vandrar.

Snygg koja som ett träkök utomhus

Snygg koja som ett träkök utomhus
Källa: idealhome.co.uk

Låt oss uppgradera en hytts rykte från ett föråldrat relaxområde till ett elegant och modernt. Tillämpa denna idé i ditt utekök i trä. Det här exemplet är det bästa sättet att bygga den här.

Uteköket använder trä för den övergripande enkla konstruktionen. Trävaror till eldstaden. En förbättrad del av uteköket finns i kaffebaren i trä. Du kan se att det finns två sittplatser med träbord och stolar.

Praktiskt träkök utomhus

Praktiskt träkök utomhus
Källa: idealhome.co.uk

Ibland kan ett träkök utomhus hänvisa till vissa köksvagnar. Denna idé gäller för många moderna människor som helt enkelt behöver ett utekök för att transportera livsmedel, drycker, tallrikar och liknande köksredskap.

Denna utomhusköksdesign hjälper dig också att spara tid. Köksvagnarna kan flyttas. Du behöver inte gå fram och tillbaka till huvudköken för att bära menyerna och disken.

Uteköket använder träskåp, stolar och bord som ser solida och eleganta ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*