Home / Hem / Topptips för att dekorera på våren
Topptips för att dekorera på våren

Topptips för att dekorera på våren

När blommorna börjar blomstra i trädgården tenderar husägare att bli galna eftersom våren är på väg! Att dekorera och krydda ditt hem blir en topprioritet för att fira väderförbättringen och välkomna solskenet i våra hem.

Trött och sliten dekoration blir mer märkbar när solen lyser upp de mörkare hörnen i ditt hem. Men med några subtila förändringar kan du lysa upp ditt hem igen och göra det modernt före vår- och sommarsäsongen.

Om du planerar att dekorera ditt hem de närmaste veckorna, här är några tips och trender att följa för att få inspiration.

Isinspirerade färger

Fantastiskt färgschema-för-liten-glass-shop-design-med-bar-idé-och-trappor-genom-levande-och-bygga-union-of-Colorado-Springs Topptips för vårdekoration

En stor färgtrend för 2018 är tillägget av ljusa istoner till inredningspaletten. Dessa pastellfärgade nyanser är perfekta val för hem på de längre dagarna på våren och sommaren och kan ge liv åt väggar eller möbler.

Glassfärger är en stor trend för den här säsongen både i mode och i hemmet och kommer sannolikt att ha en betydande inverkan på val av kläder och accessoarer.

Om du inte planerar att använda färgerna för att måla och dekorera hela ditt hem kan du fortfarande lägga glass till interiören genom att använda pastellfärger som tillbehörsaccent för en omedelbar uppgradering.

Ta med naturen i ditt hem

fb01e33eeebb8849afc52dc34e87d1f2 Topptips för vårdekorationer

Frodiga krukväxter är också en populär dekorationsfunktion för hem i vår. Om du inte har många växter i ditt hus är det snart möjligt att krydda hyllor, mantlar eller hörn av rum genom att lägga till dem i din inredning.

Du kommer att bli förvånad över hur rummen förändras med vissa växter, och att visa dem i ljust färgade eller mönstrade krukor kommer att lägga till en annan modern touch i ditt hem.

Indigo och guld tillbehör

Indigo-Living_3 bästa tips för att dekorera på våren

En annan modern färg att integrera i heminredning för våren 2018 är indigo eller bläckblått. Texturerade vaser och kannor i denna fascinerande nyans ger en omedelbar boost till alla delar av hemmet, och du kan säkert få en mängd olika tillbehör i denna nyans just nu.

För att kompensera för detta kan metallfärger lägga till iögonfallande accenter i ett rum. Guldfärgade tillbehör ger en subtil touch av skillnad i alla rum och är särskilt iögonfallande när de kombineras med iögonfallande möbler eller tapeter.

Prisvärda sätt att uppgradera rum

Om du inte vill gå på bekostnad av en totalrenovering av rummen i ditt hem kan du lägga till ett modernt utseende Att köpa en modern matta och andra modeaccessoarer.

Många mattor på marknaden har nu fransar och handgjorda utseende som är så populära för 2018, eller de djärva och ljusa färgerna och mönstren som ger en touch av zing, och du kommer att bli förvånad över hur omdesignade de är.

Att köpa kuddar, ornament och tillbehör kan också vara ett billigt sätt att lägga till de senaste färgerna och mönstren i sovrum och vardagsrum.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*