Home / Dekor / Teen badrum idéer
Teen badrum idéer

Teen badrum idéer

TEEN BADRUM IDÉER – Att dekorera tio badrum skiljer sig från att dekorera badrum för vuxna eller små barn. Tonåringar älskar badrumsdesign som ser glad ut men samtidigt inte känns ostliknande.

Kreativt är det rätta ordet för ett tonårsbadrum. Så vad gör ett tonårsbadrum en cool plats i ett hus? Vi samlar tio badrumsmodeller för tonåringar som vi hoppas kan inspirera dig att bygga om eller skapa en för dig själv eller för dina tonåriga barn.

Fancy tonåring badrum

Fancy tonåring badrum
Källa: nwiyouthfootball.org

Om tonåringar är äventyrliga, försök att välja ovanliga färger för badrummet. Kombinera gärna badrumstematets färg med en ovanlig möbelmodell. Vår första rekommendation sammanfattar bäst idéerna.

Den rosa nyansen gör badrummet till ett så mjukt och sött badrum. Badrummet byter färg med den rosa tapeten på bakgrunden av diskbänken. Vi märker att tapeten innehåller blommönster.

Badrummet ställer in de flytande rosa tvättställsbehållarna. Vi uppskattar att badrummet fortsätter att prioritera hälsa eftersom det behåller den rymliga känslan.

Underbart tonåring badrum

Underbart tonåring badrum
Källa: photos.hgtv.com

Blå kan vara ditt nästa färgval för ett badrum för tonåringar. Färgen skapar en lätt och mild atmosfär i badrummet. Du måste kombinera en enkel och mönstrad motivdesign för att göra ditt tonårsbadrum extraordinärt.

Badrummet, till exempel, kombinerar den enkla blåaktiga tonen i badrummet med den blåaktiga mönstrade gardinen. Du kan leka med tillbehör senare för att sötma badrummet. De gula blommorna och bilderna ser enkla ut men är uppfriskande.

Trots det trånga utrymmet ser badrummet fortfarande underbart och elegant ut.

Mysigt tonårsbadrum

Mysigt tonårsbadrum
Källa: bhg.com.au.

Även om de två första exemplen är mer lämpliga för kvinnliga tonåringar verkar exemplet bra för både manliga och kvinnliga tonåringar. Du kan inte gå fel med vitt och brunt när du tänker på ett tonårsbadrum för båda könen.

Badrummet tar upp det smala utrymmet. Trots de många sakerna känns badrummet fortfarande mysigt och coolt. För att uppnå badrumsmålet kan du packa badrummet med levande växter, små bilder och den återvunna stegen för förvaring.

Intressant nog lyckas badrummet fortfarande hålla näsdukar och handdukar tillgängliga som förnödenheter.

Söt tonåring badrum

Söt tonåring badrum
Källa: bestfriendsforfrosting.com

Som i det första exemplet tar tonårsbadrummet rosa och byter sedan färg. Den här gången ser badrummet mer varierat ut med den rosa nyansen som förekommer i det mesta av badrummet.

Badrummet erbjuder alla detaljer, stora eller små, för önskad badrumsstil. Idén förverkligas i badrummet, som ser rosa ut från badrumsväggen till det rosa handfat.

Det är vad vi älskar om ett tonårstvätt. Du kan alltid hitta söta föremål i badrummet som gör att badrummet ser så sött ut.

Nautiska tonåring badrum

Nautiska tonåring badrum
Källa: homebnc.com

Även om badrummet har en klassisk design, kommer tonåringar fortfarande att älska detta. Detta beror på de nautiska tillbehören som omsluter badrummet från topp till botten. Med de blåmålade träväggarna gör ornamenten badrummet så elegant.

En tonåring kan lägga till mer nautiska föremål på väggen. De kan ta med souvenirer de köpte under sin semester vid havet eller köpa dem från offline eller onlinebutiker. Badrummet har traditionell stol och bord.

Badkaret ser också klassiskt ut med badkarets plågsamma ben och den sanitära designen.

Glad tonåring badrum

Glad tonåring badrum
Källa: Houselogic.com

Gul är ett bra val för manliga eller kvinnliga tonåringar. Det beror verkligen på designen av badrummet och möblerna. Exemplet passar båda könen på grund av den minimalistiska badrumsdesignen.

Den gula nyansen kommer från keramiken, som känns så bra för alla kön. Badrummet hänger den söta bilden. De gula blommorna och den regnbågsliknande handduken får badrummet att se lyckligare ut.

Duschområdet åtföljs av fönstren genom vilka du kan se panorama bakom glaset.

Fashionabla tonåring badrum

Fashionabla tonåring badrum
Källa: propertyyshutters.com

Drömmer en av dina döttrar om att bli modedesigner en dag? Förmodligen kan det att göra ett sådant teenista-badrum för badrum hjälpa dem att uppnå drömmen.

Vi kallar detta ett fashionista tonåringbadrum på grund av de trendiga elementen. Intressant är att badrummet väljer grå och svart som temafärger istället för rosa eller blått. Icke desto mindre ser badrummet elegant ut med spegelstil.

Mosaikbakgrunden och bilden tillför den fashionabla smaken.

Smart tonåring badrum

Smart tonåring badrum
Källa: retrorenovation.com

Vi älskar badrumsstil. Trångt men ändå vackert. Badrummet håller området effektivt genom att användas som badrum och förråd. Med den rosa nyansen ser badrummet attraktivt ut med de färgade föremålen.

De blå tygerna, det mönstrade flossmotivet och de konstgjorda bladen ser bra ut. Å andra sidan har badrummet ett litet förvaringsutrymme där bland annat vacker keramik och bilder kan visas.

Färgglada tonåring badrum

Färgglada tonåring badrum
Källa: lonny.com

Vi välkomnar det ungdomliga badrummet som kombinerar klassisk design med ljusa färger. Så resultatet känns så tilltalande. Badrummet väljer vintagebord och handfathållare.

Med den vita bakgrunden fyller badrummet den randiga väggmålningen, den orange stolen och den färgade kudden. Det finns en röd matta som gör att badrummet ser djärvt och vackert ut.

Om du tror att tonåringar inte gillar den gammaldags badrumsstilen tror vi att detta är ett sådant undantag.

Trevligt tonårsbadrum

Trevligt tonårsbadrum
Källa: curbly.com

Vi stänger listan med badrumsstil som ser riktigt bra ut på både tonårsflickor och tonårspojkar. Välj vitt som ett säkert val. Färgen är resultatet av de vitmålade träskivorna och keramiken.

Badrummet väljer duschområdet för att spara utrymme. Det coolaste med badrummet är diskbänken. Det unika är att badrummet väljer det grönmålade förvaringsutrymmet under tvättstället.

Det finns keramik, den unika ljusstaken och bladen på badrumshörnan. När det gäller den “djärva” nyansen tar badrummet upp den röda mattan på golvet.

Vi älskar personligen badrumsidéer för tonåringar eftersom konceptet utmanar oss att leta efter unika tillbehör, färgblandningar och matchningar och subparningar. Har du dina favoriter från listan, kära människor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*