Home / Dekor / Teal Badrum Idéer
Teal Badrum Idéer

Teal Badrum Idéer

TEALBADRUM IDÉER – Kricka kan inkludera några av oss. Färgen kombinerar blått och grönt. Färgen hänvisar till den naturliga tonen som kommer djupt inne i havet. Vad som definierar kricka är en unik färg.

Fräsch, naturlig och elegant är tre positiva toner som framgår av färgen. Vad sägs om att applicera färgen på ditt badrum? Vi har 10 krickade badrumsstilar om du är intresserad av att skapa en.

Dramatisk kricka badrum

Dramatisk kricka badrum
Källa: tileideaz.com

För älskare av blått och grönt är blågrönt en bra experimentell färg. Du vill förmodligen prova kricka nyansen som ser mörk ut. Färgen passar bra med vitt och svart. Krickan fläckar vissa delar av badrumsväggen.

Kombinationen av färger gör badrummet lite dramatiskt. Stämningen förbättras av svagt ljus från lampan. Badrummet ser naturligt effektivt och attraktivt ut.

Den består av duschområdet, badkaret och handfat. Det finns metallramen för att hålla handdukar, kroppslotioner och keramik.

Mörkt kricka badrum

Mörkt kricka badrum
Källa: fashiondesignz.com

Här är en ny kricka nyans för fans av mörka färger. Detta ser djärvt ut, liknar den starka blå nyansen. Den här gången fungerar färgen med grått och brunt. Vi drar slutsatsen att badrummet ser mörkt ut på grund av kombinationen med träkategorin.

Badrummet ser unikt ut med den bruna och vita randiga gardinen. Samtidigt kan vi känna den klassiska atmosfären som följer av panelen. Det sexkantiga golvet representerar den moderna aspekten av interiören.

Vi dras mer till hur badrummet skapar storlek. Badrummet delar upp det smala området som varken ser horisontellt eller vertikalt ut.

Unikt blågrönt badrum

Unikt blågrönt badrum
Källa: diynetwork.com

Havslivet har dragit människor, särskilt när vattnet är klart och rent. Detta resulterar i en felfri och blå ton som ingen människa någonsin kan producera. Det tredje exemplet plockar upp det vi kallar den perfekta blågröna nyansen.

Den blågröna nyansen fungerar bäst när den kombineras med vitt. Badrummet ser ljust och naturligt ut. Trots det lilla utrymmet ser badrummet unikt ut med golvet. Djurens tillbehör och bilderna förstärker den ovanliga smaken.

Badrummet ger växterna som förfriskningar.

Minimalistiskt blågrönt badrum

Minimalistiskt blågrönt badrum
Källa: kosovamanagement.com

Vi hoppas att du inte kommer att ha svårt att leta efter blågrön keramik. När du har hittat brickorna täcker du badrumsväggen med dem enligt exemplet. Genom att applicera keramiken ser badrummet graciöst och strålande ut.

Den eleganta tonen kommer från den blågröna nyansen medan den glödande kommer från den keramiska funktionen. Badrummet ser minimalistiskt ut med de väsentliga mönster som badkar och handfat.

Att applicera kricka på ditt minimalistiska badrum blir ett coolt alternativ när du tycker att neutrala färger är för vanliga.

Underbart blågrönt badrum

Underbart blågrönt badrum
Källa: idealhome.co.uk

Han väljer också blågrön keramik, men med en annan blågrön nyans. Badrummet får den ljusa nyansen av blågrönt. Exemplet uppmuntrar dig att applicera krickensmaken beroende på badrumets övergripande design.

Den blågröna keramiken täcker bara hälften av badrumsväggen. Den andra nyansen av blågrönt framgår av gardinerna. Vi tycker att badrummet tilltalar bland annat de levande växterna som står i den flytande träbutiken.

Badrummet väljer den trendiga kakelstilen som verkar trendig, även om kakelutformningen inte matchar badrummet.

Snyggt kricka badrum

Snyggt kricka badrum
Källa: caradise.co.uk

Ja, ett annat mörkt kricka badrum. Exemplet har en liknande blågrön nyans som proverna i det första och andra exemplet. Vi kallar dock badrumsmönstret snyggt på grund av prydnaderna.

Av naturen verkar badrummet vara effektivt med badkar och bänkskiva eller förvaringsdesign. I synnerhet optimerar bänkskivan eller förvaringsmodellen badrumets väggstorlek.

Växterna och taklamporna i badrummet är anmärkningsvärda. De skapar badrummet så snyggt.

Fantastiskt blågrönt badrum

Fantastiskt blågrönt badrum
Källa: decoratorist.com

Badrummet kontrasterar den blågröna nyansen med träkategorin. Idén ser unik ut eftersom vi vanligtvis ser kontrasterande nyanser från tvåfärgade målningar. Badrummet ser smalt ut horisontellt.

Det finns tre speglar i badrummet som kan hjälpa till att göra området lite bredare. Vi älskar att speglarna speglar gardinerna med grenar som innehåll. Dessutom tar badrummet upp diskbänken där lådan är placerad.

Trots det lilla området har badrummet det blå glaset som dekor.

Glödande blågrönt badrum

Glödande blågrönt badrum
Källa: bathline-bathrooms.com

Glödande och snyggt. Badrummet väljer det glansiga, kricka materialet som ett av väggmaterialen för badrummet. Den blågröna användningen står i kontrast till den brunaktiga nyansen. Krickfärgen ger omedelbart badrummet liv.

Badrummet använder materialet för att göra området lite rymligare. Dessutom ser badrummet snyggt ut med badkaret som verkar unikt eftersom det liknar den super stora skålen.

Badrummet lyckas fortfarande visa näsduken och tillbehören bakom badkaret.

Lugnande blågrönt badrum

Lugnande blågrönt badrum
Källa: bigbathroomshop.co.uk

Känn dig lugn när du går in i detta badrum. Kricka har den mjuka nyansen som du kan kombinera med vitt. Du kan se resultatet på bilden. Badrummet ser fortfarande ut i den trånga miljön.

Förutom att använda den blågröna nyansen innehåller badrummet blomdekorationer. Blomsterbilden och levande blommor räcker för att göra badrummet till ett sött, avkopplande område för hela familjen.

Exceptionellt blågrönt badrum
Källa: clearycompany.com

Badrummet vet bäst hur man modifierar krickan. Den använder den blågröna nyansen som verkar ljus och mjuk. Senare kombineras den blågröna färgen med den gråaktiga keramiken. Du kan se senare att badrummet ser bra ut i denna aspekt.

Innehållsmässigt har badrummet dusch, skåp och handfat. Det finns en liten bänk i duschområdet. Badrummet anser det oumbärligt utan prydnader. Istället har handfatområdet förvaringsutrymme med många lådor.

Det finns två handduksskenor som du kan använda för att lägga torra och våta handdukar i olika storlekar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*