Home / Dekor / Svartvita vardagsrumsidéer
Svartvita vardagsrumsidéer

Svartvita vardagsrumsidéer

SVART OCH GRÅ Vardagsrumsidéer – Du undrar nog vad vi kan få från svart och grått, två identiska, neutrala färger. Sanningen är att svart och grått rymmer fantastiska speciella vardagsrumsmodeller.

Vi kallar följande inredningsdesigner särskilt vackra på grund av den starka neutraliteten som fyller luften i bostadsutrymmet. Nedan följer våra 10 rekommendationer om du behöver modernisera ditt nuvarande lagringsutrymme.

Charmigt, minimalistiskt svart och grått vardagsrum

Charmigt, minimalistiskt svart och grått vardagsrum
Källa: Pinterest

Svart och grått är typiska färger för stora eller små lägenheter eller moderna hus. Vad som gör detta relativt breda område särskilt attraktivt ligger i två aspekter. Svart och grått är ganska vanligt här.

En intensiv svart nyans kommer från gardinerna, den lurviga mattan, det öppna förvaringsutrymmet som är fäst vid TV: n och kaminen. Ett starkt grått element syns däremot från soffgruppen och väggen som blir TV: ns bakgrund.

Dessutom känns rummet elegant tack vare smakfulla skärmar som fyller minnet. De kvalificerade dekorationerna pryder den neutrala punkten.

Fancy ett svart och grått vardagsrum

Fancy ett svart och grått vardagsrum
Källa: Pinterest

Du behöver inte alltid ljusa färger för att skapa ett sött och fint vardagsrum. Det här området visar att svart och grått kan skapa en avslappnad och vacker plats för mig att klappa med bästa vänner.

Välj bara mjuka sängkläder eller svarta och grå tyger för att komplettera den superbekväma sektionssoffan som den här. Lägg till några känsliga svarta och grå kuddar till sittplatsen. Hänghängen, svart lampa och svarta ljus för svart nyans.

Ge vita ljus och små krukväxter för enkel uppfriskning. Och du kan köpa svarta krukor som finns allmänt tillgängliga på marknaden.

Enkelt svart och grått område i lägenheten

Enkelt svart och grått område i lägenheten
Källa: inredning.

Här är en annan idé för dig. Förutsatt att din lägenhet är begränsad har du denna typ av grundläggande bostadsyta med en svart skiljevägg.

Täck väggdelen av vardagsrummet med svarta, tjocka gardiner. Täck huvudsätet med en svart matta. Och välj svart garderob och flytande förvaring. För gråa element, ta tonen till sektionssoffan som ser skrymmande och mysig ut.

Placera blommor ovanpå förvaringsutrymmet för att hålla hela området friskt.

Pittoreska svarta och gråa vardagsrumsidéer

Pittoreska svarta och gråa vardagsrumsidéer
Källa: Pinterest

Den fjärde av våra 10 svarta och grå vardagsrumsidéer visar återigen att neutrala, identiska färger som de två kan leda till ett pittoreskt område, som detta rum antyder. Det grå elementet kommer starkt från soffgruppen, som täcker nästan hela delen av rummet.

Ta med en svart nyans genom att måla en av vardagsrumsväggarna. Täck soffan med en svartvit matta och ha svarta kuddar för en extra nyans i svart. En framträdande del av området kommer från det vita soffområdet.

Det väl upplysta konstgjorda trädet och liknande gör minispotten oemotståndlig att inte ta ett foto.

Frestande svart och grått vardagsrum

Frestande svart och grått vardagsrum
Källa: dreamingcroatia.com

Det minimalistiska rummet förblir lockande med svarta och grå applikationer för möblerna, golvet och väggarna. Nyckeln ligger i den innovativa idén, som bland annat syns i den grå, tegelinspirerade väggmålningen och den grå, rundade mattan.

Svartinspirerade möbler ser väldigt cool ut med de rundade pallarna och hänglamporna. För att hålla utrymmet minimalistiskt, välj ett soffbord från mitten av århundradet och enkla bord. Ta med mindre vita element sett i fåtöljen och i den nedre väggmålningen.

Sammantaget ser rummet vackert ut i sin enkelhet.

Modernt svart och grått vardagsrum

Modernt svart och grått vardagsrum
Källa: thespruce.com

Vår sjätte idé erbjuder ännu ett sätt att dekorera ditt hem. Välj den här gången mjukt grått och mjukt mörkt för att skapa en varm atmosfär. Du kan välja rätt nyanser av grått och svart, sett i gardinerna, soffan för det grå elementet.

Den mjuka svarta kan ses i målningen på vardagsrummet. Täck nästan hela vardagsrummet med grå mattor för en starkare känsla. Låt den minimalistiska soffan täckas med de innovativa borden som visas här.

Håll minimala små skärmar till hands för att hålla känslan bred.

Mörksvart och grått vardagsrum

Mörksvart och grått vardagsrum
Källa: Homescorner.com

Till skillnad från den sjätte idén tar vår nästa strategi bort den mörka sidan av svart och grått. Resultatet kan ses i detta polerade bostadsutrymme. Området ser också modernt ut tack vare den multifunktionella garderoben och det flytande lagringsutrymmet.

Det svarta elementet dominerar rummet med mattan och väggmålningen, för att nämna några. Medan grå kommer ut ur det långa skåpet och disken.

Attraktivt svart och grått vardagsrum

Attraktivt svart och grått vardagsrum
Källa: Homesfeed.com

Med noggrann installation och dekoration kan svart och grått hjälpa till att skapa ett underbart utrymme som det här. Väggarna i rummet och en av soffgruppen är färgade grå. Medan den svarta tonen kommer från de andra soffgrupperna, den stora garderoben och mattan.

Den komplicerade pendelarmaturen, tillsammans med skärmarna i lagret, är bland de små föremål som gör platsen attraktiv för ögonen.

Elegant vardagsrum i svart och grått

Elegant svart och grått vardagsrum
Källa: richdad.club

Svart och grått är enkla färger när det gäller att skapa en elegant atmosfär för ditt vardagsrum. Kolla in den lädertillverkade svarta sittgruppen, inklusive ottomanen. Denna typiska soffgrupp ger också en elegant ton.

Måla en del eller två av väggarna i rummet grå för att behålla färgen. Kombinera svart och grått i en lurvig matta, som vi ser här, för att täcka huvuddelen.

Cool svart och grå minispot

Cool svart och grå minispot
Källa: outlawmarinejets.com

Förvandla din minispot till en cool som den här. Välj grå, vita och / eller svarta kuddar som en liten idé för att färga den neutrala tonpunkten. Välj en grå skön soffa med utsikt över ett svart glasbord.

Komplett vardagsrummet med ett transparent skåp med svartmålade kanter. Måla taket på rummet grått och applicera sedan svart på vardagsrummet. Grått och svart fungerar bra som du kan se här på mattan. Sammantaget ser vardagsrummet bara söt ut.

Så det här är våra svarta och gråa vardagsrumsidéer. Har du några idéer om vilka tips som bäst passar dina behov?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*