Home / Dekor / Stuga kök idéer
Stuga kök idéer

Stuga kök idéer

KABINKÖKSIDÉER – Efter stugköket erbjuder vi dig 10 stugkökstilar som kan stödja din hälsosamma semester. Naturligtvis kan hyttköket appliceras på ditt moderna hem.

De flesta storkök letar efter en hemtrevlig och varm känsla. I likhet med stugaköket hoppas stugköket att få hela familjemedlemmar tillsammans som tillbringar tid tillsammans. Det rustika konceptet är främst valt för just denna stil. Läs mer om detta i följande lista.

Lyxigt stuga kök

Lyxigt stuga kök
Källa: designlinekitchens.com

Det rustika köket är starkt knutet till hyttens köksstil. Ett rustikt kök består av naturliga material som trä och natursten. Detta kök har en rustik stil som ser väldigt lyxig ut.

Köket tar upp ett stort område, som bara är klädd med trä och kakel. Trä blir köksväggen och taket. Taket är tillverkat av träplankor och balkar för att hålla det starkt. Trä fungerar också som köksväggen.

Andra slösaktiga aspekter är resultatet av det speciella trä som används för köksön. Vi beundrar att köket har några stora dörrar för att släppa in frisk luft.

Litet kök

Litet kök
Källa: specktacularhome.com

För att få en köksstil i stugan behöver du inte alltid en stor budget som den första idén. Ta denna sekund som ett bra exempel. Köket använder trä, vilket verkar lätt och prisvärt. Materialet tar upp större delen av köket.

Köket tar mycket plats. Rustika och moderna värderingar passar bra. Inte bara för möbler utan också trä blir taket i köket. De rektangulära tegelstenarna blir köksbacksplash.

För att inte glömma, det finns fönstret med några positiva ord ovanför. Denna enkla idé gör också detta kök hemtrevligt.

Varmt stuga kök

Varmt stuga kök
Källa: shairoom.com

Den specifika trätypen är nyckeln till att skapa en varm atmosfär i köket. Vi tror att från det gamla perspektivet på materialet är träkategorin en av de återvunna. Det finns balkar för att förstärka taket i köket.

Det traditionella utseendet lägger till den varma tonen i hyttköket. Atmosfären dyker upp från fönstret, som förblir utan en gardintåg. Köket väljer rå tegel för att markera matlagningsområdet.

För en modern twist finns det en köksö omgiven av snygga stolar. Taklamporna används för dekoration tillsammans med kycklingstatyerna.

Trevligt stuga kök

Trevligt stuga kök
Källa: canelastyle.com

Detta kök praktiserar vad vi kallar modern rustik köksstil. Köket bildar en U-form med kökshalvön som en extra disk. Vi tror att köket väljer den speciella träslag som verkar vara ljus och fräsch.

Träet används till köksväggen, skåpet och köksöns stativ. Trä används också som golv för köket. Det som lockar oss är de snygga stolarna. De ger moderna och fashionabla accenter till köket.

Köket ser snyggt och mysigt ut, med små föremål placerade i det övre segmentet ovanför skåpet.

Smart stuga kök

Smart stuga kök
Källa: herhomedesign.com

Vi hänvisar till detta som ett smart skåp eftersom det grå är temafärgen. Grå dyker upp från garderoben och köksön. Vi beundrar att köket väljer traditionella plattor.

Titta på dörren på baksidan. Dörren ser traditionell ut. Trä är naturligtvis ett annat temaelement för köket. Trä används till tak, vägg och stolar. Dessa har mer traditionella accenter.

Medan moderna toner kommer från högteknologiska köksapparater. Taklampan blir enkla dekorationer.

Bondgårdshuskök

Bondgårdshuskök
Källa: inchandco.com

Ett stuga kök handlar inte bara om varmt och brunt. Du kan begränsa dina köksval till en bondgårdstil som den här bilden visar. Bondens stuga kombinerar trä och vitt.

Medan de är nära besläktade med begreppet lantkök. Som detta exempel visar, lämnas träet omålat, vilket kan ses på taket i köket. Vit målar däremot köksväggen, skåpet och köksön.

Köket har gott om plats för att göra punkten rymlig och bekväm.

Mysigt hyddakök

Mysigt hyddakök
Källa: alanpowelldesign.com

Det finns två saker som vi älskar mest om exempel. Den första avser användningen av det återvunna träet. Du kan se detta från köket i taket och vissa delar av köksön.

Vi tror att resten använder en ny träslag. Det andra elementet finns i skåpen, som är målade i en mjuk nyans av grönt. Den övergripande designen ser enkel och klassisk ut. Köket har inte mycket dekorationer.

Detta gör att köket ser ljusare och mysigt ut.

Avslappnad stuga kök

Avslappnad stuga kök
Källa: baneproject.com

Trä finns för olika typer och priser. Du kan välja en som passar budgeten. Om du fortfarande ser till vilken träslag som passar dig bäst är det en bra idé att söka råd från en professionell.

Vårt åttonde exempel verkar använda trä av dålig kvalitet. Det naturliga materialet skärs i många brädor. Varje bräda är ordnad i snygg ordning som ser bra ut. Trä används också för att täcka golvet.

För lättnadskänslan öppnar köket fönstret utan gardiner. Tack vare kökets övergripande utseende känns platsen också avslappnad och hemtrevlig.

Multifunktionellt stuga kök

Multifunktionellt stuga kök
Källa: redfishlake.com

Ett bra exempel på att skapa ett stuga kök om du planerar att ha ett utanför staden du för närvarande bor i. Bilden visar att området inte bara används som kök. Den kan också användas för ett extra vardagsrum och för att äta middag.

Balkar stödjer taket och väggen i området. Trä skärs i många delar som områdets vägg och golv.

Intressant är att träplankor målade vita används på områdets vägg. Medan marken i området väljer det bruna träet. För själva köket består den bara av gasspis, diskbänk, frys och skåp.

Fantastiskt stuga kök

Fantastiskt stuga kök
Källa: wvlogcabins.com

Trä blir återigen huvudmaterialet för köket. Denna gång skärs trä i olika bitar för garderob, golv och vägg. Köket ser mer färgstarkt ut eftersom träet inte bara förvandlas till brädor av samma storlek.

Köket utrustar sig med kökshalvön med de snygga stolarna. Således kan köket användas som en liten matplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*