Home / Hem / Stor Fleur De Lis väggdekor
Stor Fleur De Lis väggdekor

Stor Fleur De Lis väggdekor

Stor Fleur De Lis väggdekor

Om du har tänkt på att lägga till en touch av fransk landsbygdscharme i ditt hem, bör Fleur De Lis vara högt uppe på din lista över dekorationsidéer. Fleur De Lis kan användas i många delar av hemmet. Från ytterdörren till det eleganta middagsstycket till väggarna är applikationerna riktigt imponerande. Väggdekoration ska vara unik. Medan du kan använda vilken dekor du än kan tänka dig, fungerar ibland något antikt. Fleur De Lis erbjuder dig detta alternativ.

Ursprunget till Fleur De Lis

Fleur de lis, eller flower-de-luce, är en populär stiliserad lilja som används i motiv och dekorativa mönster. Inredningen har sitt ursprung i liljeblommor, som främst finns på den franska landsbygden. Fleur de lis-inredningen användes vanligtvis av de katolska helgonen i Frankrike, särskilt St Joseph. Vid en tidpunkt blev fleur de lis ett symboliskt och religiöst tecken för franska katoliker och var ofta förknippat med kungar. Fleur De Lis väggdekorationer liknar dessa emblematiska liljor. Även om det mesta av inredningen är järn kan du också hitta andra metall- eller trädesigner på marknaden.

Dekorera med Fleur De Lis väggdekoration

Det finns ett antal kreativa idéer som kan hjälpa dig att få ut det mesta av Fleur De Lis väggdekor. Här är några av de vanligaste föremålen som matchar Fleur De Lis: ytterdörren – En inbjudande skönhet i Fleur De Lis-inredningen på din ytterdörr kommer säkert att ge magi till ditt utseende. Spegel – Du kan kombinera din genomsnittliga spegelhållare med en touch av Fleur De Lis-inredning för perfekta resultat. Kök – Fleur De Lis är inte bara för vardagsrumsväggar. Inredningen kan också vara perfekt för ditt kök. Du kan få den installerad på skåp, lister och dekorativa plattor. Sovrum – Det finns ett antal Fleur De Lis väggdekorationer som är konstnärligt kombinerade med små ljuskronor för sovrummet. Dessa mönster kan skapa en fantastisk atmosfär och lägga till funktionalitet i ditt sovrum. Om du inte är säker på vilken typ av Fleur De Lis väggdekoration som är rätt för ditt hem, har vi några produkter som kan intressera dig.

Denna fleur de lis är en idealisk fristående accent som kan utöva magi på egen hand. Det är också ett perfekt fokus. Den konstnärliga rullningen kompletteras med unika detaljer i varje hörn. Det finns också en central medaljong som sammanför det hela. Det är den perfekta inredningen för att omforma din vägg.


Willsey överdimensionerad väggklocka

Om du letar efter en stor väggdekor som kommer att ge karaktär och klass till ditt vardagsrum, kan den överdimensionerade väggklockan från Willsey inte gå fel. Det är i grunden en överdimensionerad metallklocka med underbara Fleur De Lis-detaljer i mitten. Du kan välja antingen en guld- eller en bronsdesign. Alla kommer definitivt att göra för att förbättra din väggdekoration.


Fleur-De-Lis speglad vägglampa

Denna fleur de lis-design är perfekt för din ultimata väggspegel. Faktum är att om du kan hänga den över foajékonsolen är den perfekt. Bekräfta designen med en bukett blommor för bondemarknaden för de perfekta resultaten. Inredningen passar också mycket bra med antika eller vintage byråer.


Cole och grå metall / trä väggdekor kombinerar den gamla naturen av järn med storheten i trä för att leverera en av Fleur de Lis modigaste väggdekorationer. Också anmärkningsvärt är de bronsfärgade konturerna och en stjärnburstinspirerad grå bakram. Inredningen kan användas som mittpunkt.


Denna Fleur De Lis är designad för husägare som vill ha rustik elegans i väggdekorationen. Det lackerade järnet i bronsutseende ger ditt vardagsrum den perfekta färgen. Medaljongen i mitten, stiliserad med fleur de lis-former, kompletterar inredningen på ett förvånande sätt.


Toscano Fleur de Lis korsväggdekoration

Toscano Fleur de Lis dekor på tvärväggen är en tidlös bit. Det är den perfekta symbolen för de franska kungarna och treenigheten. Inredningen påminner verkligen om de antika korsen i Europa. Den är gjord av rent järn med konstgjorda bronsfärger. Det är helt enkelt ett konstnärligt arv som tar din inredningsdesign till en annan nivå.


Wood fleur-de-lis väggdekoration

Om du tror att ditt hem verkligen kan göra med en romantisk inredning i europeisk stil, bör denna Wood Fleur-De-Lis prövas. Det är den heraldiska symbolen för den franska monarkin som har varit med sedan 2000-talet. Fleur de Lis är handgjord av massivt trä. Träet beläggs sedan med en texturerad, antik utseende i brons för att få fram magin.


Lark Manor väggdekor i metall är perfekt för ditt entréområde. Landsbygdens prakt erbjuder ingen subtilitet och syns nästan omedelbart när du tittar på den. Inredningen är gjord av 100% metall med kreativa detaljer i hantverket. Den är perfekt för en gallerivägg eller vardagsrummet.


Fleur De Lis Wall Decor - Mediterranean - Metal Wall Art - av Dr.
Guld Fleur-De-Lis väggdekor |  Hobbylobbyn |  15514
Litton Lane 42 in. Franskinspirerad bronsfärdig järn Fleur de.
50+ Fleur De Lis väggdekor du kommer att älska 2020 - Visual Hu
Väggdekor av metall Fleur De Lis fransk lantlig stil 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*