Home / Dekor / Stenkök Backsplash Idéer
Stenkök Backsplash Idéer

Stenkök Backsplash Idéer

STEN KÖK BACKPLASH IDÉER – I ett modernt kök är en stenbacksplash en växande trend. Naturligt och vackert bakstycke från stenkök kan bli en accentdel av hela köket. Köket kan se glamoröst ut.

Det snygga utseendet i köket kan komma från att gå mycket för att installera och sedan installera stenbacksplash själv. Förhandskonsultation krävs så att du kan hämta rätt typ av sten och hastighet. Du måste också gräva vidare på underhåll av stenbacksplash.

Se vår lista nedan för mer information.

Kakelliknande sten kök backsplash

Kakelliknande sten kök backsplash
Källa: Pinterest

Låt oss börja våra stenkökbacksplashidéer med en kakelliknande modell, som den här bilden visar. Stenskökets backsplash är välorganiserat under liknande former och ser ut som kakel på golvet. Den här gången ser brickan dock mycket tunnare ut.

Rådfråga en professionell för att installera det här stekökets backsplash. Vi tror att denna stenbacksplash är ganska lätt att hitta på marknaden idag. Med detta i åtanke hoppas vi att stenbacksplashet är rimligt prissatt och lätt att installera.

Vi hoppas att du inte kommer att ha svårt att utrota spillt material. Rengör bara stenbacksplashen regelbundet.

Kreativt stenkök Backsplash

Kreativt stenkök Backsplash
Källa: kitchendecorpad.com

Vi kallar den andra idén för en kreativ idé eftersom oregelbundna stenformar fyller köksbänken, inklusive diskbänken. Som du kan se på den här bilden är stenarna bearbetade, polerade och sedan väl organiserade.

Intressant nog att notera att god organisation omfattar många former av stenarna själva. Vissa stenar skärs i små bitar medan de andra är inlagda som stora och medelstora stenar. De kommer alla tillsammans för att skapa en övergripande bra mix.

Den kreativa idén bakom denna stenbacksplash gör köket varmt och bekvämt.

Tegelsten i tegelformat kök backsplash

Tegelsten i tegelformat kök backsplash
Källa: scarve.net

Tegelformad stenplatta i detta kök gör att området känns traditionellt och mysigt. I synnerhet ser stenarna brunaktiga ut. Var och en av tegelstenarna ser likadan ut. När de sätts ihop bildar de en snygg organisation.

Om du tittar på hela stenens backplash finns det vita lager som vi tror fungerar som ett “lim” som limmer alla stenarna ihop. ”Limet” blir en liten, cool del av sig själv.

Vi tror att med det som verkar vara ett polerat utseende på stenen, kommer det inte att vara lätt att torka upp allt spillt material som klamrar sig fast i köksbacksplashen.

Färgglada sten kök backsplash

Färgglada sten kök backsplash
Källa: thespruce.com

Låt oss laga mat i livligt läge! Du kan ta den positiva stämningen genom stenkökets färgglada backsplash, som den här bilden antyder. Stenen backsplash känns fin och söt övergripande.

Stenarna skärs i små rutor. De ser blå, gul, beige och grå ut. Så här känns stenbacksplashen mjuk och livlig. Backsplash-idén kan förhoppningsvis uppmuntra glada känslor när du lagar mat.

Fantastisk Raw Stone Kitchen Backsplash

Fantastisk staplad sten kök backsplash
Källa: decoor.net

Gå in i backsplash-läget i naturstenköket. Vi välkomnar verkligen råa tegelstenar som är staplade och fyller sedan köket på den här bilden. Massor av små eller stora stenar tas ut råa och opolerade och organiseras sedan i köket.

Stenbacksplashen är helt äkta och säkerställer att köksområdet känns rent och friskt av sig själv. Med trätaket och träplattan anpassar sig hela köket till naturens verkliga värden. Var uppmärksam på underhåll.

Om du har producerat spillt material, rengör det omedelbart. Se till att smutsen inte fastnar på bakplattan för länge.

Tumbled Stone Kitchen Backsplash

Tumbled Stone Kitchen Backsplash
Källa: budout.org

Ett sådant stenmönster ser elegant ut. Snyggt kopplat till varandra, det här köksbacksplashet ser smidigt och välorganiserat ut. Naturligtvis bearbetas grova stenar för att uppnå en liknande storlek på sten.

De kommer senare att ordnas som om de skulle falla. När du sätter ihop det verkar hela organisationen kreativ. Denna typ av stenbacksplash gör rengöringen enklare. Om något går ut, torkar du bara bort det från stenen.

Det övergripande utseendet på köket är varmt och mysigt med bänkskivor i granit.

Naturlig backsplash i natursten

Naturligt backsplash i natursten
Källa: amberyin.com

På den här bilden kan du se det obearbetade inslaget i stenfördjupningen. Detta trots stenhålan, som får en liknande form. Stenen bakstycken staplas ihop för att bilda hela “trim” -organisationen.

Stenbacksplashen ser också opolerad och lite grov ut. Det här är egenskaperna som gör att stendesignen ser naturlig ut. Backsplashens gråton ger en neutral och behaglig känsla. Var försiktig om spill uppstår.

Detta gäller särskilt för rester som innehåller tjocka färger. Vänta inte för länge med att utplåna dem.

Pebble Kitchen Backsplash

Pebble Kitchen Backsplash
Källa: afterthedeluge.com

Du kan välja småsten som ett köksstänk. Som föreslagits i detta kök kan du lägga stenar som delvis täcker köksväggarna. Pebbleköksbacksplashen ser söt ut. Det speciella arrangemanget ser kreativt ut.

När du väljer det åttonde tricket, överväga hur du kan förutsäga när spill kommer att inträffa. Detta gäller särskilt för matrester, sås eller ketchup. Rengör dem alla omedelbart så att smuts eller spillda vätskor inte kommer in i de små hålen mellan stenarna.

Små stenar passar bra ihop med den svarta bänkskivan i granit. Helhetsintrycket skapar en ny atmosfär.

Travertin kök backsplash

Travertin kök backsplash
Källa: hgtv.com

Travertin är en vit eller ljus kalksten som kommer från mineralfjädrarna som senare ockuperade byggnaden. Du kan använda travertin som ett köksbacksplash för ett smidigt och naturligt utseende som den här bilden visar.

Backsplashen i köket känns varm och beige, behaglig och naturlig. Travertinstenarna skärs i rutor. Denna köksfördjupning gör det enkelt för dig att rengöra spill eller annat skräp.

Mosaik kök backsplash idé

Mosaik kök backsplash idé
Källa: princegeorges.org

De sista backsplash-idéerna i vårt stenkök skapar en mosaik. Denna design avser bitar av sten med olika former. Råa och obearbetade, stenarna skärs i olika storlekar och sätts sedan ihop som en backsplash.

Du kan se senare att några av stenarna verkar mer framträdande än de andra. De oregelbundna formerna blir det speciella elementet som skiljer denna backsplash-idé från de andra tipsen.

Det här är våra 10 stenbacksplashidéer som inte bara skyddar väggar från spill utan också ser snygga och snygga ut. Har du favoriten till ditt kök?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*