Home / Dekor / Star Wars badrumsidéer

Star Wars badrumsidéer

STAR WARS BADRUM IDÉER – Star Wars är fortfarande populärt till denna dag. Trots det växande utbudet av hjältar och hjältinnor från Marvel och DC Comics, fångar Star Wars fortfarande hjärtan hos superhjälte fans gamla och unga.

Erbjud dina barn en Star Wars badrumsmock-up om de älskar filmen. Du kan göra badrumsmodellen även om du inte hade barn eftersom filmen passar alla åldrar. Vi har 10 Star Wars badrumsmodeller för din inspiration:

Trevligt Star Wars badrum

Trevligt Star Wars badrum
Källa: bliss.polishedandpinkblog.com

Ett Star Wars-badrum behöver inte vara dyrt att tillverka. Om du antar att du inte är en hård Star Wars-fan kan du öva på vad exemplet har. Bilden visar att ett fandombadrum inte bör försumma komfort och hälsofaktorer.

Så badrummet innehåller badkaret och trägolvet. De stora fönstren säkerställer att badrummet får tillräckligt med frisk luft och ljus. Badrummet känns varmt tack vare trägolvet.

Star Wars-känslan kommer bara från gardinen som fungerar som en skiljevägg. Det ser typiskt ut som det är svart eftersom det innehåller hela karaktärerna från filmen.

Coolt Star Wars badrum

Coolt Star Wars badrum
Källa: wingedpheasant.com

Känn dig inte ostliknande att inse ett Star Wars-badrum när du är vuxen nu. Det finns alltid sätt att skapa den filmsmak som passar din ålder. Istället för en Star Wars-affisch tar badrummet bilden.

Det minimalistiska badrummet blir något speciellt med Star Wars-bilderna som sätts in i ramen. Bilden är ovanför skåpet. Det passar verkligen i badrummet, som också är svartmålat.

Hela badrummet ser coolt och enkelt ut. De ljusa strålarna som faller på de svarta plattorna skapar en något dramatisk atmosfär i badrummet.

Enkelt Star Wars-badrum

Enkelt Star Wars-badrum
Källa: myntra.com

Även om bilden inte representerar hela badrummet hoppas vi att du får meddelandet. Exemplet passar dig som inte har en stor budget för att göra badrummet till ett Star Wars-badrum.

Du kan köpa Star Wars-handduken precis så. Hitta vid behov Star Wars-handduken i ljusa eller djärva färger som rött, svart och blått (fet nyans). Han tar den röda Star Wars-handduken som ser modig ut.

Valet av färg betyder djärva drag som måste tillhöra alla Star Wars-karaktärer för att försvara sin tro.

Trevligt Star Wars badrum

Trevligt Star Wars badrum
Källa: martinminutes.blogspot.com

Alla Star Wars-karaktärer finns i hela badrummet så att dina barn kan känna kraften hos dem. Vi kan nog säga från exemplet. Den här är verkligen rätt för barn med tanke på de små klistermärken som täcker badrumsväggen.

Dessutom hänger Star Wars-gardinen i badrummet, som fungerar som en skiljevägg. Gardinen är så attraktiv att den är svart och står i kontrast till badrumets brunaktiga nyans.

Gardinerna kommer till liv med bilderna som balanserar badrummet som ser slätt ut utan några andra tillbehör än Star Wars-tillbehören.

Klassiskt Star Wars badrum

Klassiskt Star Wars badrum
Källa: ourlittlepages.com

Bestäm vilken Star Wars badrumsmak du vill välja. Använd den atmosfär du vill ha bland Star Wars-gardinmodellerna på marknaden. Exemplet väljer den klassiska smaken av franchisen.

Detta ses från gardinen som innehåller de gamla, berömda ansikten från Star Wars-rollen. Vi tror att du kan få den känslan ur deras utseende. Gardinen fungerar som en skiljevägg.

På detta sätt faller gardinen verkligen av från utsidan. Gardinen ser kraftfull ut med tanke på bilderna och den djärva färgen som står i kontrast till de neutrala badrumsfärgerna.

Bedårande Star Wars badrum

Bedårande Star Wars badrum
Källa: creativgoods.com

Vilken gullig Star Wars badrumsmodell för din lilla! Återigen tar vi dig en annan Star Wars-gardin för att fungera som en partition. Den här är för små barn. Gardinmodellen visar den modifierade, lilla versionen av Star Wars-skådespelarna.

Det är vad vi kallar gardinmodellen. Detta gör gardindesignen förtrollande och uppfriskande. Gardinen hängs så att den verkar omge badkaret. Intressant är att klo fotbadkaret ser klassiskt ut.

Kreativt Star Wars badrum

Kreativt Star Wars badrum
Källa: superblackbird.info

Vi kallar detta en Star Wars kreativ badrumsmock-up eftersom exemplet innehåller några av filmens mest ikoniska föremål. Badrummet placerar flygfordonet på skåpet.

Fordonet är nära kopplat till franchisen. Du kan söka efter artikeln i webbutiker eller byta ut den med ett annat Star Wars-fan. Badrummet lägger också pistolen över skåpet.

Vapnet är väldigt Star Wars, eftersom vi ofta förknippar vapnet med parollen ”Må kraften vara med dig” som är populär bland filmfans.

Fantastiskt Star Wars badrum

Fantastiskt Star Wars badrum
Källa: picpanzee.com/thejedicouple

Efter Star Wars gardiner och leksaker kan du välja Star Wars dörrmattor. Den här ser kreativ ut genom att välja de två Star Wars golvmattorna. Var och en av dem har olika former och bilder.

Golvmattorna ser tjocka och mjuka ut. Dessutom hänger Star Wars-gardinen i badrummet, som matchar skådespelarna i filmen. Den Star Wars-saken gör badrummet till ett vardagsrum.

Star Wars-elementet modifierar badrummet som huvudsakligen använder trä och nyanser av brunt.

Top Star Wars badrum

Top Star Wars badrum
Källa: wfp.com

Detta målar det idealiska Star Wars badrummet. Slutsatsen kommer från filmelementen, som har en liknande funktion, som hålls i vitt. Det utesluter masken som sitter över garderoben. Vi tror att Star Wars-artiklar köps i ett köp.

Star Wars-atmosfären består av bilder och handdukar. De modifierar badrummet utan att känna för mycket eftersom de oftast också är vita.

Unikt Star Wars badrum

Unikt Star Wars-badrum
Källa: trendymomreviews.com

Ledsen igen för den ofullständiga bilden. Vi hoppas att du kan få en rekommendation för filmen. Du kan bli mer kreativ när du letar efter Star Wars-föremålet med vapnet som fungerar som en handdukshållare.

Dessutom fyller badrummet djurhållaren med Star Wars handdukar i ljusa och djärva färger. Badrumssegmentet ser lite dramatiskt ut med pistolens strålar som belyser badrumets mörka atmosfär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*