Home / Hem / Spansk väggdekor

Spansk väggdekor

Spansk väggdekor

Spansk heminredning har nyligen blivit modern. Se hur du kan designa ditt hem med spanska väggdekorationer. Hus i spansk stil har blivit mycket populära eftersom de är bekväma, välkomnande och vackra samtidigt. Texturer, livfulla färger, material och arkitektoniska detaljer i den spanskinspirerade väggdekorationen och tillbehören lägger till gammaldags sofistikering, perfekt för hem som behöver renoveras. Genom att lägga till spansk väggdekor och göra det rätt kommer du att ge ditt hem den autentiska, varma känslan som påminner om roliga fiestor och avkopplande siestas. Att välja den perfekta spanska väggdekoren är kul, speciellt om du följer de enkla riktlinjerna nedan.

belysning

Spansk belysning kan definiera ett utrymme och ge en subtil men hisnande blandning av elegans och stil. Matchande ljusstakar och ljustillbehör samt vägglampor är utmärkta idéer för att återuppliva rum. Du kan belysa ett tråkigt hörn av ditt hem med de belysningsalternativ som nämns ovan, men du kan också välja attraktiva blommoljus eftersom dessa kommer att förbättra atmosfären i ett rum.

Accenter

När det gäller spansk inredning är accenter hörnstenen. För att säkerställa att du får liv i den spanska stilen och designen bör du ha tillräckligt med smidesjärnlampor och väggdekorationer på dina väggar. Om du inte kan använda handglasade plattor kan du helt enkelt gå till spanskinspirerade väggdekaler som tar dig till Spanien på bara några sekunder.

plats

Naturligtvis måste du avgöra om det finns plats i ditt hem för väggdekoration. En spanskinspirerad väggdekor kräver uppmärksamhet. Därför måste du välja platsen för en bit innan du köper den. Kontrollera att väggdekoren du tittar på tål direkt solljus eftersom det finns delar som kommer att blekna eller försvagas från konstant exponering för solens värme.

storlek

Det sista du bör tänka på är de grova måtten på din väggdekoration. Storlek är viktig när det gäller väggdekor. Så kom ihåg att välja rätt storlek och inte en som är för stor eller för liten för den vägg du vill fylla. Väggdekoration i spansk stil kan enkelt utgöra 50% av en vägg. Så kom ihåg det. Nu kan du dekorera ditt hem med vackra spanska väggtillbehör! Kolla in några av dina bästa alternativ nedan.

Spansk dekorativ väggdekoration

Ge dina väggar ett dekorativt element som är spanskt inspirerat med denna dekorativa väggdekoration. Denna bit från Fleur De Lis Living har en snidad blommönster gjord av en högkvalitativ metallmetalllegering. Det kan ge drama till det tomma utrymmet på din vägg.


Russell Farm 1-ljus beväpnad vägglampa

Vägglampan med 1 ljus från Russell Farm från Three Posts utgör en elegant kontrast till bleka eller neutrala väggar. Med sin spanska stil, robusta fötter och omgivande ljus kan den enkelt göra ett uttalande i ditt vardagsrum eller entréområde. Två av dessa smidiga lampor skapar ett magnifikt arrangemang som skapar en lyxig atmosfär.


Väggdekoration Los Tres Caballos del Castillo Alomar

Tillverkad av konstnären Myers Hartley, visar denna designer hartsväggdekor tre stiliserade spanska hingstar som galopperar med vinden som blåser genom deras ansikten och magnifika man. Denna skulptur förmedlar en cool, modern spansk atmosfär och visar exemplarisk uppmärksamhet på detaljer samt exceptionellt hantverk.


Spetsigt väggdekal

Denna väggklistermärke i spansk stil kan förvandla eller förstärka dina befintliga sten-, glas- eller keramikplattor. De är otroligt enkla att använda och kan enkelt tas bort när du vill omforma ditt badrum eller kök. Det ger rätt mängd färg till ditt utrymme utan att bränna ett hål i fickan.


Spanskt välkomstdekal

Det spanska välkomstväggdekalet från Design with Vinyl är ett intressant designelement för utomhusbruk, men det kan också appliceras inomhus som ditt entréområde eller foajé. Den är tillverkad av högkvalitativ vinyl och är otroligt lätt att applicera. Trots att den är en utskuren dator ger den ett professionellt handmålat utseende!


Spansk liten arkitektonisk fönsterväggdekor

Denna handgjorda arkitektoniska fönsterväggsdekoration är ett populärt objekt som är bra både inomhus och utomhus. Det är ett handgjort vägguttag, vilket betyder att det är unikt. Tillverkad av metall och trä, den mäter 39 “med 19”.


3-delat fototryck på en insvept dukuppsättning

Detta 3-delade fotoutskriftssats är bra vad gäller storlek, djup och tilltalande oavsett var det läggs till. Det ger inte bara karaktär till ditt rum, det lägger också lite mystik till det. Panelerna med spanska mossatäckta träd och en smal gata kommer att se bra ut i din entré eller i vardagsrummet.


Dulce Suenos-plack

Denna svarta tavla som önskar dig en god natts sömn är ett konstverk som kommer att fungera som fokus i ditt rum. Det har ett desperat blick på det, men de medvetna små bristerna tillför den extra karaktären till ett sovrum som saknas.


Familia spansk familj väggdekal

Påminn hela ditt hushåll om familjens värde med detta Familia spanska familjeväggdekal. Den har en matt yta som ger den ett handmålat stencilerat utseende utan att gå igenom röran och krånglet med att göra det själv. Det ger ett trendigt och elegant uttalande för ditt boende eller utomhus.


Spanish Bull Sketch – 3-delad grafik på insvept dukuppsättning

Detta blekbeständiga konstverk med en spansk tjur är perfekt för en mans hål. Alla tre paneler gör det enklare än någonsin att återställa ett rum. Det är lätt att hänga med bläcket som håller i flera år eftersom det är av hög kvalitet och tryckt på bomullsduk av hög kvalitet. Denna uppsättning är verkligen en av våra personliga favoriter.


Pin av Nancy Lloyd på Home Interiors |  Spansk kolonial inredning.
Spanska inredningsidéer, bilder, ombyggnad och inredning.
Amazon.com: HPNIUB Spanish Wall Art Prints, Set of 4 (8 ”X10.
DECORATING COLONIAL STYLE HEM «HEMDECOR |  Spansk stil inredning.
Spanish Farm Wall Decor - Bild från The Spanish Farm, Madrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*