Home / Dekor / Smala köksskåpidéer
Smala köksskåpidéer

Smala köksskåpidéer

SMAL KÖK-IDÉER – Det smala köksutrymmet växer mitt i ett minimalistiskt hus när markpriserna stiger. Det lämnar några av oss med trånga köksskåp, oavsett om vi gillar det eller inte.

Att skapa ett funktionellt och snyggt smalt köksskåp kräver noggrann mätning och realisering av temafärgerna. Först och främst måste du veta att du måste inkludera en tunn modell av köksskåp i din planerade köksinstallation för att den ska passa exakt.

Smalt köksskåp på båda sidor

Smalt köksskåp på båda sidor
Källa: familyhouseremodeling.com

Det är vanligt att en modern lägenhet eller ett hus har denna tvåsidiga köksmodell. Köket ligger i ett trångt område och gör ett utmärkt jobb med att använda det tillgängliga utrymmet för många aktiviteter, från matlagning till matlagning.

Med den redan dubbelsidiga köksmodellen använder köket därför en dubbelsidig köksskåpstil. Köksskåpet är uppdelat i två delar och väljer grå som temafärg. Köksskåpet har en enkel design och går från topp till botten.

Hela köksskåpsmodellen ger därmed tillräckligt med utrymme för aktiviteter och att gå in och ut.

Mysigt smalt köksskåp

Mysigt smalt köksskåp
Källa: hgtv.com

Ditt kök eller skafferi kan ta upp det smala området horisontellt. Ibland måste du stå för att laga eller laga mat eftersom en uppsättning stolar kan ta så mycket utrymme. Den här bilden uppmuntrar dig att skapa ett köksskåp som känns hemtrevligt.

I köksskåpet finns två underarter; det nära och det genomskinliga. Den snäva undermodellen använder trä medan den transparenta modellen använder glasöverdraget. De ser alla bekanta ut i dagens moderna kök. Vad denna skåpdesign handlar om känns bra.

Det öppna förvaringsutrymmet visar dekorationer som uppmuntrar dig lite när du står.

Coolt smalt köksskåp

Coolt smalt köksskåp
Källa: princegeorges.org

Vissa människor älskar den mörka smaken på sitt köksskåp. Mörk ton skapar olika känslor; från dramatisk till modig. Mörka färger, till exempel svart, kan kombineras med andra färger. Detta smala köksskåp är ett mycket trevligt exempel.

Du kan knappt känna en mörk ton i en enhet. Köksskåpsmodellen lockar oss istället på grund av de många understilarna, från det stängda skåpet till glasområdet. Hela designen gör att du kan lagra föremål från rätter till livsmedel.

Du kan bara köpa skåpet. Du behöver inte anställa proffs för att anpassa skåpet.

Enkelt smalt köksskåp

Enkelt smalt köksskåp
Källa: hgtv.com

Denna idé kan fungera som den enklaste stilen för köksskåp du kan välja. Först och främst kan vitt hjälpa till att hålla köket rymligt. Med denna enkla design av skåpet ser det lilla köket lite ut.

Skåpet består av stängda skåp, lådor och öppet förvaringsutrymme. Så du kan få omfattande undermodeller för köksskåp i det begränsade köket. Som en neutral färg kan du själv måla hela hälften av köksskåpet.

Du kan använda två eller flera färger för att skapa en glad känsla för detta kök.

Gammaldags smalt köksskåp

Gammaldags smalt köksskåp
Källa: thriftydecorchick.com

En klassisk stämning kan tas in i ditt moderna och smala kök. I det här exemplet används denna stil som en kontrast till strandhemmet i detta hem. Kombinationen ser ganska cool ut att prata om.

Köksskåpet är tillverkat av ek, vilket garanterar en lång livslängd. Skåpet består av små skåp, rektangulära lådor och medelstora skåp med vintage design.

Den övre delen av köksskåpet erbjuder fortfarande utrymme för dekorationer.

Ekonomiskt smalt köksskåp

Ekonomiskt smalt köksskåp
Källa: jarohoney.com

Du kan lagra så många föremål i detta mycket begränsade kök. Den utmärkta idén att stjäla från den här bilden är att du kan dra nytta av det tillgängliga utrymmet. Detta kök använder köksväggen.

Köket lägger till nytt förvaringsutrymme i det bruna köksskåpet, som kan användas för att lagra kokkärl, knivar, skedar, gafflar och mycket mer. Du kan känna igen detta som en hemlagad hylla. För stora köksartiklar, lita på lådor och skåp, hjärtat i köksskåpsmodellen.

Köket väljer det mörka skåpköket som en kontrast till den ljusgröna bakplattan.

Elegant smalt köksskåp

Elegant smalt köksskåp
Källa: elledecor.com

Det begränsade utrymmet för ditt kök borde inte hindra dig från att göra det till ett trendigt område. En vacker och noggrann layout kan göra köket till en härlig plats för alla familjemedlemmar att laga mat för att skapa ett närmare band.

Den här bilden vill inspirera dig med ett svart köksskåp. Vi hoppas att du tycker att skåpet ser elegant ut istället för mörkt eller dramatiskt. Den eleganta tonen kommer från skåpstilen som sammanför den snäva och transparenta förvaringsmodellen.

Glöm inte att använda skåpets enkla design för att hålla den rymliga känslan i köket.

Rymligt smalt köksskåp

Rymligt smalt köksskåp
Källa: hgtv.com

Rymligt humör för ett smalt kök, är det riktigt? För att bevisa att vårt uttalande är korrekt, läs denna punkt tills den slutar. Detta köksskåp passar in i detta smala, sicksackformade kök.

Den breda känslan kommer från skåp och lådor som ser stora ut för varje enhet på grund av storleken. De neutrala färgerna ger köksskåpet en rymlig atmosfär. Hela konceptet kan ge lättnad så snart du öppnar dörren.

Avslappnat smalt köksskåp

Avslappnat smalt köksskåp
Källa: Architecturaldigest.com

Även om köksskåpet fyller detta kök kan du känna dig avslappnad här när du lagar mat och förbereder måltider. Vi välkomnar grått som temafärg för köket. Den neutrala färgen kommer att vara en bra ingång till huvudstämningen i detta kök.

Det passar bra med den vita bakplattan och den röda tegelväggen. Ett annat element för den avslappnade atmosfären är den enkla designen som omsluter skåpet. Denna design kan hålla köket minimalt och snyggt.

Väsentligt smalt köksskåp

Väsentligt smalt köksskåp
Källa: safehomefarm.com

Vårt sista förslag är det smalaste bland de skåpstilar som nämnts tidigare. Inbäddat i ett hörn använder köket en mycket effektiv modell av köksskåp. Som ett material för köket används grå träskivor.

Materialet omvandlas till två underlagringsmodeller som passar in i hela köket. Det finns två stängda skåp för köksredskap. Det är fantastiskt att se köket fortfarande lyckas lägga det flytande lagringsutrymmet åt sidan för att dekorera displayen.

En sista anmärkning som du behöver veta är att hålla köksmaskiner till ett minimum med tanke på det lilla köksutrymmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*