Home / Dekor / Smala köksidéer
Smala köksidéer

Smala köksidéer

SMÅ KÖKIDÉER – Inte alla människor är välsignade med ett stort kök. Detta är särskilt utmanande för de av er som bor i stora städer med stigande markpriser. Ibland har du bara ett litet eller trångt utrymme för ett kök.

Att äga ett trångt kök har vissa aspekter. Utjämningsfunktionen är utan tvekan det bästa valet för att planera ett tätt kök. Det kanske inte får några av oss att tänka på hur man ska dekorera eller skapa en cool.

Vi hoppas att den här listan hjälper dig att undvika detta. Läs vidare nedan.

Beundransvärt smalt kök

Beundransvärt smalt kök
Källa: Architecturaldigest.com

Låt oss säga att ditt smala kök ser ut så här. En kombi eller ett korridorkök utmanar oss. Kopiera den idén. Dela först ditt skafferi i två segment. Den vänstra sidan av köket fungerar som en spis.

I andra änden finns ett stort svart kylskåp som används för att lagra flaskdrycker eller konserver. Du kan lita på att kylskåpet lagrar grönsaker, frukt eller kryddor innan du bearbetar dem alla.

Medan höger sida innehåller en garderob, skåp och lådor. Välj ett lätt material för att lindra fläcken.

Mysigt smalt kök

Mysigt smalt kök
Källa: streetthemovie.net

En del av er har förmodligen ett smalt kök som ser ut som det här torget. I det här exemplet är du ganska lycklig eftersom du fortfarande har plats för en köksö. Köksön kan hjälpa dig att laga mat eller mat.

I detta exempel väljs en tvåfärgad skåpmodell, vit och grå. Köket föredrar ett modernt lantligt skåp med den svarta naturstenen som en bänkskiva. Som med den första idén kräver det andra tipset att selektiva köksredskap placeras i området.

Det stora kylskåp, gasspis och handfat räcker för det mysiga och bekväma köket.

Underbart smalt kök

Underbart smalt kök
Källa: idealhome.co.uk

Om möjligt placera ditt smala kök runt fönstret. För alla smala kök erbjuder denna layout många fördelar som du kanske aldrig hade förväntat dig förut. Ta det här tredje exemplet som en bra idé.

Du kan använda fönstren för att släppa in frisk luft och dagsljus. Det lilla utrymmet mellan fönstret och bänkskivan kan användas för att visa böcker, frukt, växter och många andra.

Vitt och lätt material är att föredra eftersom det kan skapa rymliga och bedårande känslor.

Trendigt smalt kök

Trendigt smalt kök
Källa: mobalpa.co.uk

Ett smalt kök bör inte hindra dig från att välja enkelt material med enkel design. Vår fjärde idé visar att noggrann design kan förvandla detta begränsade kök till ett modernt och bekvämt.

Detta kök väljer vitt och ljusblått som temafärger. Köksredskapet ser snyggt och smal ut. Med urvalet av köksmaskiner sparar köket så mycket utrymme. Diskbänken ligger mittemot köksutrustningsområdet.

Häftiga saker om köket kommer från taklampan och belysningen på köksväggen som belyser dekorationerna under. Supertrevlig!

Bekvämt smalt kök

Bekvämt smalt kök
Källa: home-designing.com

Vitt blir återigen färgvalet för detta kök. Denna färg skapar faktiskt en snygg och rymlig känsla som blir nödvändig för ett litet kök. Sätt köket tillräckligt nära fönstret så att du kan släppa in frisk luft och ljus.

Det vita, lätta träet blir huvudmaterialet för skåpet. Vit natursten blir huvudgolvmaterialet. Dela upp matlagnings- och diskbänkarna på olika ställen. Komplettera diskbänken med den långa bänkskivan där frukten och andra visas.

Häng upp de vita lamporna med en söt stil som den här som en liten dekoration. Mycket mysigt!

Mörkt smalt kök

Mörkt smalt kök
Källa: laceainarie.com

Du behöver inte måla ditt kök svart för att skapa ett mörkt tema för ditt smala kök. Vi kallar detta mörkt på grund av det speciella trä som används som skåpmaterial.

Garderoben ser enkel och mörk ut. Det lätta träet håller köket lite rymligare. Trots det lägger köket fortfarande in köksön. Till skillnad från den mörka känslan väljer köket den mjuka bruna bänkskivan.

En liknande målning används också för köksväggen. Sätt på ugnen igen.

Effektivt smalt kök

Effektivt smalt kök
Källa: hgtv.com

Ett typiskt kök i en modern lägenhet, eller hur? Inget argument för att detta kök verkar så begränsat. Välj i detta fall lätt material och neutral färg. Detta kök väljer grått, brunt och vitt.

Tänk på en högteknologisk köksutrustning som kan spara mycket utrymme. Med den kan du fortfarande laga, värma och laga mat och dryck för hela familjemedlemmarna. Använd ett liknande koncept för möbler.

Skåpens enkla design hjälper också till att göra köket mer effektivt.

Imponerande smalt kök

Imponerande smalt kök
Källa: hgtv.com

Vissa små kök kan se ut så här. Köket har en lång yta och ligger i en hall i detta moderna hem. Detta exempel imponerar på oss med det moderna landskonceptet.

Naturligtvis väljer köket billiga och moderna sätt att få köket att se lantligt ut, men med moderna detaljer. Till exempel väljer köket det ljusa, grå träet för skåpmaterialet.

Vi beundrar backsplashområdet som väljer en dekorativ stil som står i kontrast till det enkla utseendet på köket.

Ljusare smalt kök

Ljusare smalt kök
Källa: baneproject.com

En djup lärdom av detta exempel ligger i den fullständiga och noggranna inredningen av hemmet. Ta med i din plan din köksdesign, som sannolikt kommer att uppta ett litet eller trångt utrymme. Välj köksposition nära fönster eller fönsterrutor som visas på bilden.

Trots matsalen nära fönstret kan friskt ljus och luft fortfarande komma in i köket. Ändå ser det smala köket lättad ut. Grå blir temafärgen för köket.

Dela matlagningsområdet med diskbänken. Välj en flytande förvaringsplats för rätter och vackert keramik (se bild).

Enkelt smalt kök

Enkelt smalt kök
Källa: homedit.com

Vita skåp, trägolv och backsplash i faux tegel hjälper till att skapa minimalistiska och lättade toner i detta kök. Köket föredrar enkla skåp utan synliga knoppar.

Den flytande tanken ligger ovanför diskbänken. Gasspisen är mittemot diskbänken. Det lilla kylskåpet verkar placeras ovanför bänkskivan i diskbänken. Detta enkla kök räcker för komplex matlagning till en överkomlig budget.

Vi hoppas att listan kan inspirera din nästa snäva köksplan. Ha kul att prova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*