Home / Dekor / Smala Kitchen Island-idéer
Smala Kitchen Island-idéer

Smala Kitchen Island-idéer

IDÉER AV DEN SMALA KÖKÖN – Har du bara ett smalt eller litet utrymme för ditt kök och vill du fortfarande ha en köksö? Kommer det att vara möjligt? Denna idé kommer säkert att vara meningsfull. Allt du behöver är extra tid på att leta efter lämpliga köksömodeller.

Denna artikel är tillägnad de av er som har begränsat utrymme för ett kök som verkar vara mycket vanligt i dagens hem. När markpriserna stiger blir det svårare att hitta prisvärt och rättvist köksutrymme. Men oroa dig inte. Vi har följande lösningar.

Delikat smal köksö

Delikat smal köksö
Källa: Pinterest

Ett grundläggande tips innan vi pratar om den smala köksön är hur man skapar köket först. Det trånga utrymmet uppmuntrar dig genom att bara välja användbara köksredskap och vitvaror. Håll köket minimalistiskt.

Om du vill ha en känslig köksö, välj ljusgrå som temafärg. Denna färg kan skapa en snabb, smidig känsla för hela köket. Denna köksö väljer ett grått stativ för att stödja vit marmor som bord.

Köksön använder en bokhylla som en förvaringstyp som du kan använda för att placera dekorationer. Som visas här, välj ett fyrkantigt bord som passar den lilla storleken på köket.

Kaffebarliknande som en smal köksö

Kaffebarliknande som en smal köksö
Källa: albraqah.com

Kopiera en av de växande köksöstilarna till ditt kök. Om du verkligen gillar kaffe tror vi att vår rekommendation bäst kan kanalisera detta. Denna kaffebarliknande köksö är mycket lämplig för ett minimalistiskt och modernt kök, som vi ser här.

Denna köksö sträcker sig från längst till vänster till höger och ser ut som en bänk med lite mer utrymme än bordet. Du kan placera glas, tallrikar och naturligtvis koppar kaffe på detta bord. Underhåll dina vänner med ditt hemlagade kaffe.

Njut av eftermiddagsglädje med dina bästa kontorskamrater efter en lång arbetsdag på kontoret.

Enkel smal köksö

Enkel smal köksö
Källa: Coastalliving.com

Det finns inget mer lämpligt köksömaterial för detta naturliga kök än ett träbord. Välj ett enkelt och lämpligt storlekstabell som köksö för ditt smala kök. En tabell med nivåer rekommenderas specifikt i den här bilden.

Ovanpå dessa lager kan du placera rena köksredskap, från tallrikar till koppar. Du kan också fylla flaskor och burkar med ketchup, korv, kryddor, kryddor och andra ingredienser. Stycken bröd, frukt och kakor kan läggas på bordet.

Det här ödmjuka bordet kan fungera som en enkel köksö för trångt utrymme sett från denna bild.

Bedårande smal köksö

Bedårande smal köksö
Källa: Pinterest

Den här bilden visar att ett supersmalt kök fortfarande kan se söt och trendig ut. Allt du behöver göra är att bara placera ett flytande träbord tillsammans med en uppsättning söta trästolar som vi ser här.

Det räcker för en enkel köksö. Du kan använda köksön för att placera mat och dryck innan du tar med dem alla i matsalen eller vardagsrummet. Eller så kan du äta dem alla här med dina små barn.

Denna lilla köksö kan ta många roller efter behov.

Trendig smal köksö

Trendig smal köksö
Källa: diynetwork.com

Tänk på denna köksödesign om ditt kök har ett smalt och unikt utrymme som den här bilden visar. Vi kallar speciellt denna köksö för en trendig bit. Köksön använder ett litet utrymme som ansluter till köksväggen.

För att matcha det övergripande köksutseendet används mörka trämaterial som stativ på denna köksö. På toppen av stativet kan du se vit marmor som ett bord. Köksön ser liten men fantasifull ut. Du kan använda köksön som en mini-matuppsättning.

På denna köksö kan du njuta av en snabb frukost som bara är tillgänglig i några minuter.

Ren, smal köksö

Ren, smal köksö
Källa: idealhome.co.uk

I likhet med den andra idén bjuder denna sjätte rekommendation dig att spela med en kaffebarliknande köksö igen. I synnerhet får vi dig att träna vitt som temafärg härledd från den här bilden.

Denna köksö väljer medvetet vitt som den dominerande färgen för belysning, marmor och stativ, i linje med de övergripande köksvalen. Som med kaffebarens allmänna ökoncept älskar vi alltid de snygga stolarna som du hittar här.

Den här lilla köksön ser alltså vacker och ren ut.

Kustnära köksö

Kustnära köksö
Källa: Architecturaldigest.com

Det trånga utrymmet för köksön bör inte hindra dig från att öva på vissa ämnen. Om du älskar stranden eller livet vid kusten ska den här bilden kopieras till ditt kök. Och du behöver inte köpa olika avancerade möbler.

Rekommendationen föreslår att du letar efter trämaterial från kusten tillsammans med X-dekorationen som ett stativ för bänkskivan. När du har hittat stativet målar du skogen i en nyans av vitt eller mjukt blått.

Komplettera köksön med ljusa trästolar, som vi ser här.

Antik smal köksö

Antik smal köksö
Källa: Pinterest

Detta skafferi är så fullt av högkvalitativa och dyra matlagningsapparater och tillbehör. För att mjuka upp en modern och sofistikerad atmosfär, sätt upp ett enda antikt skåp som senare kommer att fungera som en köksö.

Denna köksö rymmer frukt, grönsaker och andra ingredienser innan ytterligare tillagningssteg utförs. Inga stolar och handfat. Håll köksön klassisk och fristående så att du kan gå fritt mellan de två sidorna av köket.

Bekväm smal köksö

Bekväm smal köksö
Källa: Paristriptips.com

Vi ger dig ett annat öppet förvaringskoncept som en smal köksö som liknar den i tredje spetsen. Denna köksö använder bara ett träbord med två lager. Du kan använda skikten som en hylla för att placera matredskap på.

Vad som skiljer sig från den nionde till den tidigare ligger på stolarna. Stolarna indikerar att den smala köksön känns avslappnad och hemtrevlig. Detta är förmodligen en av de vanligaste i ett modernt kök, som bilden föreslår.

Extraordinär smal köksö

Extraordinär smal köksö
Källa: edinacollaborative.com

Vi lämnar alla våra slutliga idéer på listan över smala köksöidéer. Denna köksö ser extraordinär ut. Denna köksö använder bara ett träbord som liknar en pianohållare.

Dessutom kompletteras bordet med en supersöt trästol som antagligen passar ett litet barn. Sammantaget ser den smala köksön väldigt klassisk och knäpp ut och passar perfekt in i detta avslappnade kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*