Home / Hem / Slipcover-idéer
Slipcover-idéer

Slipcover-idéer

Slipcover-idéer

Som ett övervägande dekorativt element erbjuder sitsöverdrag ett brett utbud av stylingalternativ. Från starka färger till pastellfärger, iögonfallande tryck och broderier, glidskydd levereras med olika dekorationer.

För att avgöra vilken stil som passar dig måste du svara på en enkel fråga: Vad är syftet med ditt skyddshölje? Olika stilar kan fungera bättre för dig, beroende på varför du byter glidskydd.

När det finns barn och / eller husdjur hemma är det inte okänt för dina soffor och soffor att bli spillda och smutsiga. I det här fallet bör du välja enkla mönster som kram lösthur dessa är lättare att ta av och rengöra upprepade gånger.

När det gäller materialen, Undvik saker som siden eller ulleftersom de måste kemtvättas. Det är bättre för dig att använda syntetiska eller halvsyntetiska material eftersom de lättare kan tvätta bort fläckar.

Å andra sidan, om dekor är din enda motivation, kan du gå till mer detaljerade mönster utan problem. Tunn, formskyddande skydd är perfekta för detta ändamål som de är Gå över din soffa som en andra hudDetta ger det ett helt nytt utseende utan att göra locket självt uppenbart. Denna sömlösa stil är Den perfekta estetiken för en modern inredning, särskilt om du väljer enfärgade färger.

Om du vill ha mer traditionell stämning, välj skyddsöverdrag med Volanger och mönstrade tyger istället. Detta ger dig också fler färgalternativ så att du kan krydda ditt vardagsrum utan en fullständig redesign.

Hometalk - Snygga överdrag |  Sy en fin söm |  Överdrag.
20 DIY Överdrag |  Överdrag, Huvudgavelöverdrag, Överdrag huvudbonad
Överdragsmöbler i vardagsrummet - hem med Ke
15 avslappnade och billiga sofföverdragsidéer för att skydda dina möbler.
21 DIY Överdrag: Sy mycket mer än stolar |  AllFreeSewing.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*