Home / Hem / Skydda ditt hem och din familj i vinter

Skydda ditt hem och din familj i vinter

Vintermånaderna är precis runt hörnet igen, och det är den tid på året vi behöver det Ta extra försiktighetsåtgärder för att skydda våra familjer. Vilka steg kan du ta för att se till att allt går smidigt och att alla är säkra, varma och glada?

Det finns några mycket enkla saker du kan göra Vi har sammanställt en handfull tips åt dig.

Installera ljus utomhusbelysning

De De största problemen under vintermånaderna är vädret och mörkret. Kortare dagar och längre nätter betyder att alla som kommer till din dörr måste se var de ska hålla säkerhet.

Utomhusbelysning-Northern-Kentucky-Cincinnati Skydda ditt hem och din familj i vinter

Kontrollera dina främre, bakre och sidolampor – du har antagligen inte använt dem på sommaren så att de kanske inte fungerar – och överväga att köpa LED-rörelsesensorlampor för utomhusbruk som finns i ett antal olika stilar och är förvånansvärt överkomliga.

Med dessa lyser alla som närmar sig, hittar sin väg.

Kontrollera din takisolering

Du vill vara varm och mysig i huset också, så när var det? Förra gången du kollade din isolering? En stor mängd värme i hus går förlorade genom dåligt isolerade loftarealer – Värmen stiger naturligtvis – så se till att du har din helt täckt för den kommande vintern.

Om du förväntar dig mycket kallt väder kan det vara värt att kontrollera rörfördröjningen – särskilt utomhus – eftersom frysta vattenrör är mer än ett mindre besvär och kan leda till större och dyrare problem.

Håll stigar och kör fri från snö

Snö och is är ett annat problem på vintern, och låt oss inse det, det finns inget vi kan göra med vädret! Det är viktigt att du håller dina vägar och enheter tydliga;; På så sätt kan du och din familj säkert köra till och från huset och få ut bilar eller cyklar ur garaget.

Snö Skydda ditt hem och din familj i vinter

Se också till att du rensar vägen framför ditt hus. Du kanske vill investera i en eldriven snöslunga för det här jobbet eftersom det gör livet mycket enklare – Det här kan vara ett ganska stort köp Så se till att du gör omfattande forskning och läser mycket Snöslungaoperatör innan du köper.

Kontrollera ditt tak för skador

I dagsljus, ta en stund för att kontrollera dina takytor – inklusive ditt garage och uthus – för lösa tegelstenar och bältros och andra potentiella områden som kan läcka.

Dessa kan överdrivas av det kalla vädret, eftersom snön och isen är mycket tunga och irriterande och du har en stor reparationsräkning. Kom ihåg det också Ta bort snö från ditt tak så snart som möjligteftersom vikten kan skada själva taket.

För att göra detta kan du överraskande billigt köpa dedikerade snösträngar som är värda.

Och slutligen

Några fler idéer: Se till att du har nödnumren för dina verktyg du kan hitta den någonstans och ha en ficklampa klar vid strömavbrott.

Om du befinner dig i ett område med mycket kraftigt snöfall, lägg i mat, vatten och bränsle för uppvärmning och kontrollera att alla dina system är helt funktionella och funktionella. Luta dig sedan tillbaka och njut av vintern!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*