Home / Hem / Skönheten i heminredning i lantlig stil
Skönheten i heminredning i lantlig stil

Skönheten i heminredning i lantlig stil

Nyckeln till att skapa äkta engelsk lantgårdskultur i ditt hem är att skapa en avslappnad, rustik känsla. Komfort är dagens ordning med excentriska mönster och en blandning av klassiska och moderna möbler.

Historiska anteckningar bör läggas till i form av antika ornament, och feminina accenter bör blandas med kompletterande färger för en sann engelsk landseffekt. I huvudsak måste mönster flyta med mindre kontrast, även om du kan välja ett helt traditionellt utseende eller bara en elegant klassisk twist på ett modernt utrymme.

Symbolen för det engelska herrgården måste väcka en tid av tidlöshet. Atmosfären måste fånga storheten i det aristokratiska landsbygdslivet, men ändå vara vänlig och livlig. Det kan vara en utmaning att reproducera djärva mönster som är ihopkopplade med starka mattor och anka äggträpaneler målade blått för att presentera en historisk bild.

Stora porträtt, perfekt hängda, kontrasterar med känsliga akvareller grupperade runt en antik eldstad. Alla dessa detaljer framkallar en bild av engelsk landsbygdens perfektion och kan vara svåra att kopiera. Den här artikeln visar smarta sätt att anpassa ditt moderna hem till denna unika design och du kommer att upptäcka att genom att ändra några viktiga element i ditt bostadsutrymme kan du också njuta av det goda livet i det engelska landet.

Övergripande inredning

Övergripande inredning Skönheten i engelsk lantlig stil

För att fånga den viktiga engelska heminredningen i lantlig stil måste du först titta på din färgpalett, tyger och golv. Gå efter mörkare nyanser än ett typiskt modernt hem – du letar efter bruna och mörkröda för golv, medan väggbeklädnader och tyger ska ha mönster.

Gardiner, bords- och sitsöverdrag bör få ut det mesta av blommiga teman, och de med höstlig känsla bör passa bäst med stilen. Chintz-tyger är nyckeln till utseendet, liksom tofsar, fransar, plädar och pynt.

Det finns inget utrymme för minimalism i engelska interiörer – det traditionella utseendet verkar förvirrande. Var inte rädd för att visa upp alla dina ornament, souvenirer, foton och dekorationer med stolthet. Om du tror att du behöver fler samlarobjekt att visa upp, gå till antika marknader och leta efter fynd, liksom små bord eller skåp som kan användas för att visa din samling.

Viktiga tillbehör för att liva upp den engelska landsbygden inkluderar inramade torkade blommor och landskap, väggmonterat porslin, broderade kuddar, kristallkronor och vaser. Ordna dessa efter din smak.

Anläggning

Country-Living-Room-5 Skönheten i heminredning i engelsk stil

I allmänhet vill du ha trämöbler med mässingstillbehör och detaljer istället för det mer moderna krom. Bokhyllor av tall och ek, samt mörklackade träskåp och bord är perfekta. Soffor och stolar är bäst klädda i sammet eller läder – den snygga Chesterfield-soffan är det perfekta valet. Överfull komfort är nyckeln och alla möbler måste vara hållbara och av hög kvalitet.

Köket

The-Kitchen Skönheten i heminredning i engelsk stil

Köket är hjärtat i ditt hem och en bikupa full av produktivitet. Det är där du lagar mat, äter och jobbar. Du tillbringar så mycket tid i detta rum att det är viktigt att njuta av utrymmet – att älska hur ditt kök ser ut och känns är det bästa sättet att förbättra dina matlagningsförmågor!

Medan ett rustikt kök kan vara attraktivt och du kan vara ansluten till dina gamla apparater, överväga att uppgradera till ett modernt kök. Internet är fullt av idéer som du kan anpassa till den individuella stilen i ditt hem och din personliga smak för att göra ditt kök unikt, vackert och en underbar plats.

livsmiljö

Living Spaces Skönheten i heminredning i lantlig stil

Det mesta av din tid hemma tillbringas i ditt vardagsrum, och det är verkligen den plats där hela familjen kan samlas och tillbringa kvalitetstid. För att göra detta måste dina vardagsrumsmöbler vara inbjudande och bekväma. Underhåll dina gäster och hjälp din familj att känna sig hemma genom att välja den perfekta möbeluppsättningen – soffor, stolar, väggdelar, bokhyllor och underhållningscenter. Håll dina val i linje med det utseende du försöker skapa och se till att hemkomfort är av största vikt.

Matsalen

The-Dining-Room Skönheten i heminredning i engelsk stil

En matsal är det oumbärliga utrymmet för att komplettera ditt hem. Det är viktigt för alla fastigheter som vill efterlikna heminredning i engelsk stil. Inget engelskt lantgård skulle vara komplett utan en elegant matplats med matchande bord och stolar.

Att välja rätt matsal är avgörande för att skapa en atmosfär av elegans och sofistikering som din familj kommer att njuta av varje dag, oavsett om du firar en speciell händelse eller en enkel familjemiddag. Välj en design och ett material som passar inredningen i ditt hem och se till att det är hållbart och långvarigt.

Sovrummet

The-Bedroom-2 Skönheten i den engelska lantgårdskulturen

The-Bedroom-11 Skönheten i engelsk lantlig heminredning

Av alla rum i huset är sovrummet det som är mest utsatt för personlig smak. Ditt sovrum är dit du vänder dig för komfort och lugn för att uppmuntra vilsam sömn och söta drömmar. Att älska ditt sovrum är nyckeln till en god natts sömn. Så välj dina möbler klokt och anpassa dem till ditt hemstil.

En garderob är viktigt i ditt sovrum – antingen en klädkammare med plats för en stor garderob eller en mindre enhet som är perfekt för personliga föremål.

Omvandla befintliga rum till ett engelskt landstema

Omvandla befintliga rum till ett engelskt landstema-1 Skönheten i heminredning i lantlig stil

Här är några praktiska och enkla tips för att anpassa ditt nuvarande hem för att ge en touch av engelsk lantlig stil:

Se till att varje rum har en touch av värme och komfort som är bebodd och mysig. Motstå frestelsen att vara för avslappnad – för avslappnad är synonymt med rörigt, och det är inte det vi ser här.

Kombinera tyger – Lägg till konsistens i alla rum med kuddar, kast och draperier i olika färger, stilar och mönster. Välj blommigtryck eller handbroderade tyger för ett autentiskt utseende.

Undvik persienner och använd gardiner istället. De som är gjorda av sammet eller blommiga tyger är mest effektiva för att återställa utseendet.

Omvandling av befintliga rum till ett engelskt landstema 2 Skönheten i den engelska lantgårdskulturen

Täck över soffborden och se till att klädseln går hela vägen till golvet. Dekorera borden med små ornament eller blomvaser.

Lägg till en öppen spis och en kamin i ditt rum. Om du har turen att redan ha en koleld har du tur. Alternativt kan du bara bläddra i antika mässor och loppmarknader för begagnade mantlar i trä för att få fram det typiska engelska utseendet. Dekorera eldstadsområdet med mässing och ljusstakar för att ytterligare förbättra utseendet.

Dekorera ditt rum med antikviteter. Både möbler och ornament från antika mässor är det perfekta ackompanjemanget till det engelska lantgården.

Oavsett vad du gör för att lägga till en touch av engelsk lantlig stil till din moderna fastighet, se till att du är nöjd med dina val. Den viktigaste aspekten av det engelska landslivet är komfort och mysighet. Om din nya designvridning inte uppfyller dessa förväntningar är det dags att ompröva. När du är klar till perfektion kommer ditt nyanpassade hem i engelsk stuga att vara en glädje att bo i.

Om du gillade att läsa den här artikeln om English Country Style Home Decor, bör du också läsa den här:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*