Home / Hem / Skapa ett fransk Joli Country-sovrum
Skapa ett fransk Joli Country-sovrum

Skapa ett fransk Joli Country-sovrum

Country French är en dekorationstrend som aldrig verkar gå ur stil. Detta beror sannolikt på det faktum att landets franska inredning återspeglar personlig smak, ackumulerad överklagande och naturligtvis århundradenas historia. Eftersom utseendet kombinerar trender värda århundraden är det inte svårt att uppnå.

Blanda och matcha polerad patina, rostiga möbler, fina och grova strukturer, gamla och nya världsarmaturer och glittrande ljuskronor för ett sammanhängande och charmigt utseende. Vad som gör ett rum tydligt franska är naturligtvis de återhållna men eleganta färgtonerna, de feminina accenterna och liknande, franskinspirerade fundament.

Om du vill skapa ett lantligt fransk sovrum kan du använda dessa tips för att integrera dessa element och få ditt eget sätt att få fransk inredning till liv.

Välja rätt färgpalett

countryfrench Skapa ett fransk Joli Country-sovrum

Den enda regeln när du väljer rätt färgpalett för ditt sovrum är att hålla den underskattad.

Med det sagt, medan utseendet på rummet ska vara mjukt, behöver de färger du använder inte nödvändigtvis vara. Typiska färgkombinationer som används för att få denna trend till liv är svartvitt, ljusblått och vitt, mjukt gult och brunt, vitt och duvgrått, grädde och elfenben och vitt med levande nyanser som blågrön eller egyptiskblå. Houzz Det finns sidor med färgkombinationer som du kan läsa igenom för att få en uppfattning om din unika franska lantliga stil.

Välja rätt möbler

Ett lantligt chic sovrum är inte komplett utan ett Fransk provinsbädd, en nödställd garderob och matchande smyckeshållare och nattduksbord, vintage lässtolar, en bänk, en bröstkorg och en klädskärm. Var och en av dessa element, om de är noggrant utvalda, kan skapa ett tydligt franskt utseende som färger inte ensam kan.

Kom ihåg att en enda fransk möbel inte räcker för att få fram det franska provinsiella utseendet. Det franska huvudgaveln är populärt över hela världen.

Det är faktiskt så populärt att de flesta sängramar är designade efter det. Om du bara byggde in ett huvudgavel skulle ditt sovrum inte se annorlunda ut än miljontals andra runt om i världen. För att verkligen göra en poäng, överväga tre, om inte fler, provinsiella element.

Utrustning

Franska landet Skapa ett franska Joli-sovrum

När du väl har valt din färgpalett och dina möbler är det dags att sätta ihop allt med rätt accenter. Tänk på kuddar, mattor, fönstergaller, fågelburar, ljuskronor, kannor, gamla parfymflaskor, vintagemålningar, familjeodlingar och allt däremellan.

Bättre hus och trädgårdar Förklarar hur man använder mönster, spetsar, beslag och fönsterbeslag för att lägga till dimensioner utan att få ett rum att känna sig klumpigt eller överst.

Den berömda franska eller “Country French” -stilen är populär med god anledning. Det är lätt att komma till eftersom det inte har många regler och kan vara extremt överkomligt beroende på var du handlar. När du är redo att skapa ett härligt, unikt och inbjudande fransk sovrum i landet, använd tipsen i den här artikeln. Du kommer inte bli besviken över resultaten.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*