Home / Dekor / Shabby Chic badrumsidéer
Shabby Chic badrumsidéer

Shabby Chic badrumsidéer

SHABBY CHIC BADRUM IDÉER – Har du gamla möbler eller ett badkar? Slösa inte bort det. Återanvänd materialen som delar av ett planerat sjaskigt chic badrum. Badrumsstil har vuxit i popularitet på grund av dess ikoniska skönhet.

Gammal men graciös. Det sammanfattar den shabby chic badrumsmodellen. Vi beundrar särskilt badrumsdesignen eftersom modellen kombinerar en begagnad produkt med neutrala färger. Blandning och matchning blir nyckeln till ett sjaskigt elegant badrum. Läs nedan:

Fascinerande shabby chic badrum

Fascinerande shabby chic badrum
Källa: homebnc.com

En trästege är vanlig i alla hem. Badrummet använder stegen utan att skära någon del av den. Således ser stegen högt ut och fungerar som hängare. Ingen målning krävs på stegen.

Badrummet väljer träfönstret som ser gammaldags ut. Rengör bara och måla fönstret vitt. Badrummet tar upp träplankorna som ser naturliga ut. Badkaret ser vintage ut med klofoten.

När det gäller omedelbar försköning hänger badrummet ljuskronan som ser vacker ut.

Trevligt shabby chic badrum

Trevligt shabby chic badrum
Källa: homebnc.com

De flesta shabby chic badrum går för vitt. Den neutrala färgen säkerställer lugn och komfort, som badrummet visar. Badkaret ser faktiskt modernt ut, men med klofoten.

Medan de shabby chic funktionerna dyker upp ur byrån. Segmentet innehåller ett vintagebord och stol. Badrummet använder den återvunna dörren som förråd. En annan dörr fungerar som en dekoration.

Måla möblerna med vitt. Häng sedan upp ljuskronabelysningen och de färgglada glasen för förfriskningar. Badrummet känns väldigt trevligt även om det tar upp den vita atmosfären.

Vackert sjaskigt chic badrum

Vackert sjaskigt chic badrum
Källa: decoist.com

Den här ser fantastisk ut. Från badkaret till fåfänga använder badrummet resterna av befintliga badrumsmöbler och grunderna. Det shabby chic badrummet är vitt målat sett från dörrväggen.

Objektet känns naturligt. Badrummet väljer de rutor som ska vara som de är. Ingen ommålning som vi ser från dekorationen. Badrummet använder skiljeväggen för att dela badrummet.

Handfatområdet fungerar som en byrå. Segmentet väljer gamla små, vackra föremål som ljuskronan och bassängtillbehör.

Kreativt shabby chic badrum

Kreativt shabby chic badrum
Källa: decoratorist.com

Vi beundrar den shabby chic badrumsmodellen eftersom designen bibehåller den generösa känslan av rymd. Badkaret och kranen visar att badrummet kombinerar gamla och nya badrumsaspekter.

Även om det redan ser kreativt ut, lägger badrummet till tygernas funktion. Badrummet leker med tygmönster. De blå, enkla tygerna kombineras med de blå och vita kläderna.

Dörrväggen skapar en stark klassisk ton. Vi rekommenderar exemplet för dig med en budget som vill jaga vintageartiklar. Dessutom verkar badrummet vara lämpligt för dig som inte gillar att hysa mycket små tillbehör.

Underbart sjaskigt chic badrum

Underbart sjaskigt chic badrum
Källa: baleia.me

Härlig och påkostad. Du måste avsätta en stor budget för att hitta saker i badrummet om du inte redan har dem. Badrummet väljer först ett modernt och stort rum.

Senare kompletterar badrummet området med de gamla föremålen, från garderoben till ljuskronabelysningen. Medan badkaret ser modernt ut istället. Badrummet innehåller omklädningsområdet som ser vackert och vackert ut.

Exemplet passar verkligen kvinnliga ägare eftersom det har den vackra design som kommer från möbler och dekoration.

Blankt shabby chic badrum

Blankt shabby chic badrum
Källa: enlightica.com

I själva verket väljer ett shabby chic badrum vanligtvis neutrala färger som vitt. Men naturligtvis kan du tillämpa din egen favorit för att uppnå en speciell shabby chic badrumsmak. Exemplet väljer den mjuka gula tonen.

Valet av färger får badrummet att lysa, men väcker inte uppmärksamhet. I badrummet finns det återvunna badkaret. Fåfängan verkar också begagnad. Föremålet ser omfattande ut med lådor och skåp.

Badrummet känns bekvämt eftersom det ligger bredvid fönstret med levande blommor som omger det.

Anmärkningsvärt shabby chic badrum
Källa: decordev.com

Vi tar itu med det shabby chic badrummet som ett annat toppexempel, trots det trånga utrymmet. Det smala området är fyllt med gamla, återvunna föremål som visar hur välskötta de är.

Vi hänvisar till det rostiga bordet med de rosa blommorna. Den använda keramiken används för att lagra föremålen i hörnet. Ljuskronbelysningen ser också vintage ut. Medan stegen inte är så gammal.

Badrummet placerar det klassiska badkaret som kärnan i exemplet. Att måla badkaret med den bruna nyansen kommer att göra området varmt.

Intressant shabby chic badrum

Intressant shabby chic badrum
Källa: cdbos.rickyhil.com

Om du inte kan hitta eller inte har en budget för paneler, lämna ditt badrum modernt med keramik. Detta exempel fortsätter att ställa in brickorna som faktiskt skapar en modern smak. Samma atmosfär råder på badrumsgolvet.

Det shabby chic elementet kommer från dörren som speglar föremålen. Dessutom tar badrummet på sig garderoben, som också ser lite vintage ut. Badrummet kan vara ett annat alternativ för dig som vill kombinera moderna och gamla toner.

Flickigt shabby chic badrum

Flickigt shabby chic badrum
Källa: maisondecor8.blogspot.com

Listan över lumpiga eleganta badrumsidéer kommer att vara ofullständig utan dessa. Det flickaktiga, lilla chic badrummet kommer säkert att locka kvinnliga badrumsägare. Kombinationen av vackra saker och klassiska föremål är det som gör badrummet så attraktivt.

Badrummet rymmer fåfänga, som ser klassisk ut med de små lådorna. Fåfänga ommålas med rosa. Badkaret ser också vintage ut med klofoten.

Badrummet ser väldigt elegant ut med det rosa golvet, rosa blommor och tyger under lådorna. Vanity modellering pratar så mycket om vintage design.

Söt shabby chic badrum

Söt shabby chic badrum
Källa: yaplanchoyo.com

Rosa och mjölkiga brunaktiga nyanser utgör det sista exemplet. Det shabby chic badrummet plockar faktiskt inte ut många gamla föremål. Badkaret och stolen räcker för att skapa det vintage badrummet.

Senare sätter badrummet upp trägolvet för att lägga till den gammaldags tonen. Den målar badrumsväggen med brunt och kombinerar den sedan med träpanelerna. Träpanelerna kommer från den klassiska interiören.

De rosa blommorna avslutar badrumsmodellen i en så söt touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*