Home / Hem / Säkerhetsbelysning och översvämningsbelysning

Säkerhetsbelysning och översvämningsbelysning

Säkerhetsbelysning och översvämningsbelysning

Flodljus

Du har en mycket stark, bländande ljuskälla som kan göra detta spänner över 180 ^ 0 ^ område och sträcker sig upp till 60 fot. Belysningen är enhetlig, ljus och utbredd. Därför är de den föredragna typen för hemskydd.

Strålkastare

Å andra sidan är dessa fokuserade ljuskällor som lysande belyser ett begränsat område där ljusbandet faller. De är idealiska för selektiv belysning av föremål som entrédörren eller en grindport.

Väggomslag

Dessa är vägglampor installerade på ytterväggarna som Belysa marken under väggen och dess omedelbara omgivning. De är användbara för att upptäcka misstänkt rörelse på ytterväggar, dörrar och fönster.

Områdeljus (mastljus)

du är Stålmonterade lampor med hög densitet installerade 1 till 2 meter höga från banor, viktigt för att känna igen och visa vem som har gått in eller lämnat ditt hus och när.

Det skulle vara klart för dig med detta tips Strålkastare är de mest mångsidiga säkerhetslamporna eftersom de täcker ett stort område med stark och jämn belysning. Övertygad? Låt oss sedan titta på typerna av strålkastare.

Amazon.com: 3 Head LED-säkerhetsljus Motion Outdoor Motion.
Amazon.com: JJC LED Security Lights Motion Sensor Flood Light.
3-huvud-LED-säkerhetslampor utomhus, 30W 3500LM 5000k, IP65.
Amazon.com: Amico LED-säkerhetslampor utomhus, 20W, 5000K, 2200LM.
Amazon.com: Solar Security Light 80Leds Outdoor Solar Motion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*