Home / Hem / Så här städar du ditt hus och din trädgård

Så här städar du ditt hus och din trädgård

När sommaren är över och barnen finns runt hela dagen kan det bli nästan omöjligt att se till att ditt hus är så snyggt som det skulle vara om barnen var i skolan.

Det kommer utan tvekan att leksaker ligger kvar till vänster, höger och mitt – och du hittar kläder överallt, liksom alla mellanmål de lämnade. Vi har sammanställt en lista över sätt att hålla ditt hem snyggt, även i sommarlovets kaos.

Hall städar

Har du sett det förut? Om du och barnen är runt huset hela dagen är chansen att deras rockar så småningom kommer att landa på golvet. Med hallröjning kan du använda utrymme i din hall som en lagringslösning.

De har vanligtvis garderober, liksom hyllor för att sätta leriga skor på.

Du kan också få de med lådor för att lägga dina små saker i. Du kan använda dessa för olika budgetar och anpassa dem till ditt hem. Det är också otroligt bekvämt att ha något precis utanför din dörr att använda.

Förvaringslådor för plastskor

maxresdefault-1 Hur du städar ditt hus och din trädgård

Detta fungerar definitivt efter en dag i parken eller på stranden. Du vill inte ha en trevlig dag – bara för att komma till huset och ha smutsiga skor på dina vackra mattor och golv. Med plast SkoförvaringsboxarDe tar inte för mycket utrymme och du kan sätta dem i hallen i en garderob.

De delar upp rum där du kan sätta in enskilda par skor för att hålla dem snygga och snygga. Du kan få dyrare som är mer dekorativa, till exempel frostat glas för en fin effekt.

Leksakslådor

Leksakslådor Hur du städar ditt hus och din trädgård

Att ha leksaker över golvet är sannolikt en av de mest röriga sakerna att titta på.

Du kan vanligtvis hitta ett rum eller hörn i ett vardagsrum eller barnrum som har leksaker som ännu inte lekt med. Du kan få några fantastiska leksakslådor idag för att passa din befintliga inredning – och du kan till och med få personliga med ditt barns namn, vilket förhoppningsvis bör uppmuntra dem att använda dem lite mer!

Återigen kan du få massor av dessa för varje budget. Vi kan inte garantera att barnen använder dem själva, men det ger dig åtminstone en plats att placera sina tillhörigheter på.

Skjulrum

När det är varmt ute hittar du utan tvekan paddlingbassänger, hoppslott, kul gropar och liknande i trädgården. Det enda är när barnen är färdiga med dem kan det se lite rörigt ut!

Vissa av dessa kanske du inte vill vandra in i ditt hem. Så om du har trädgårdsförvaring är det här ett perfekt alternativ för dig. Du kan Få förvaring av din trädgård från den här webbplatsenoch det kan vara exakt vad du letar efter för att hålla din trädgård ren och städad.

Skjul kan också vara en viktig kontaktpunkt i din trädgård i allmänhet, så du kan måla dem – lägg till lampor eller gör vad som helst som gör att det ser mysigt ut.

Garaget

Medan garage naturligtvis är avsedda för bilar kan de vara en fantastisk lagringslösning. De brukar ha mycket utrymme och det är inte ovanligt att ha dubbla eller tredubbla garage idag. Om du behöver lagra större föremål är detta en utmärkt lösning för det.

Det enda du behöver oroa dig för om garage är att de ser mer ut som stora handväskor. De är fulla av saker som du inte behöver behålla för att du har gott om plats. Se till att du bara lägger in de saker du behöver.

Loftet

Många har loft som vanligtvis är tomma och samlar damm. Du kan använda detta som ett förvar för allt du inte behöver än.

Naturligtvis beror det på dina individuella förhållanden – men även om det är lite svårt att komma dit kan du placera mini-stegstegar för att göra ditt liv lite lättare.

Det kan vara lite som garaget i den meningen att du kan sluta fylla det med saker du inte behöver för att få det ur vägen.

hyllor

Regale-rhegqqz- Hur du städar ditt hus och din trädgård

Hyllor kan finnas i många former. Du kan köpa fristående hyllor eller faktiskt köpa dem för att fästa på väggen. Detta kan vara det bästa alternativet för dig om du är begränsad i rymden.

Det finns inte mycket du inte kan göra med dem – du kan satsa på alla typer ovanpå. Om du gillar DIY kan det här vara ett bra DIY-projekt för dig. Du kan också få dem i alla slags material för att passa in i ditt bostadsutrymme i enlighet därmed.

Utomhus trädgård bänkar

maxresdefault-1-1 Hur du städar ditt hus och din trädgård

Det finns några fantastiska trädgårdsbänkalternativ som lyfter toppen och du kan lägga in några saker. Du kanske vill lägga några av dina barns leksaker eller spel ute så att trädgården inte ser rörig ut – eller till och med ha några matplatser utomhus så att du inte behöver hitta plats i ditt kök.

När du känner att du har så många saker och inte tillräckligt med utrymme för att sätta dem, kan några av dessa lagringslösningar göra tricket.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*