Home / Dekor / Rustika köksskåp Idéer
Rustika köksskåp Idéer

Rustika köksskåp Idéer

Många människor där ute tycker att köksrenovering är överväldigande. Rummet där du börjar dagen med god mat och god känsla kräver särskild uppmärksamhet, så du tycker om att spendera tid varje morgon.

Skåpet är den största delen och det mest synliga inslaget i ett kök och går långt för att skapa känslan. Detta gör det viktigt att välja rätt skåp. Prova rustika köksskåpidéer för att ge ditt matlagningsutrymme en varm, vänlig och mysig atmosfär.

17: eth Century inspirerat köksskåp

Inspirerat köksskåp från 1600-talet
Källa: hellolovelystudio.com

Detta är ett köksskåp som tar dig tillbaka till 17th Århundrade. Bekymrat trä med ett tvättat vitt färgschema ger ditt kök mer värde. Skåpen och lådorna har samma design, vilket gör dem till ett bra val för alla kök.

Under tiden ser den svarta köksön rikt ut i kontrast eftersom den har ett svart färgschema. Bänkskivor i marmor gör det dock harmoniskt med bänkskivor.

Infällda lampor väljs för att belysa rummet i kombination med hängande ljus som har samma nyans. Den klassiska taklampan ovanför ön fungerar som kontaktpunkt.

Oavslutat köksskåp med båghylla

Oavslutat köksskåp med båghylla
Källa: washingtonpost.com

Ett antikt skåp är ett utmärkt tillskott till köket. Detta skåp ser unikt ut eftersom det kombinerar den klassiska nyansen av obehandlat trä med en blank bänkskiva i marmor

Båghyllan som förbinder köksskåpet och ger matlagningsutrymmet en konstnärlig touch är unik. Skåpet ser enkelt ut med tre hyllor och en glasdörr.

Trä dominerar detta kökskoncept och ger en mer rustik känsla för att skapa en varm och mysig atmosfär. Infälld belysning ger också en trevlig atmosfär, vilket gör den till en vänlig och välkomnande plats.

Rustikt skåp med bakstycke för tegelsten

Rustikt skåp med bakstycke för tegelsten
Källa: bcnhomes.com

Att välja ett rustikt tema betyder att du måste vara beredd på dess känsla. Till skillnad från det andra konceptet som handlar om rena linjer och sömlös design ger Rustikal en ren känsla genom att servera klassiska nyanser.

Den rustika, laskiga garderoben ser klassisk ut när den är ihop med tegelsten. Lådorna och skåpet ser harmoniskt ut med samma färgschema. Under tiden går backsplashen bra med blanka bruna bänkskivor.

För små kök är detta skåp med rustik design ett bra val. Den unika hänglampan fungerar som kontaktpunkt och ger extra belysning i rummet.

Modern Rustic gör ett bra jobb

Modern Rustic gör ett bra jobb
Källa: bcnhomes.com

Vem sa att rustik alltid betyder klassisk? Rustik modernitet är nu i luften och skapar en ny atmosfär där du kan tillbringa mest av din tid i detta matlagningsområde.

Köksskåpet i trä är rustikt och ändå modernt eftersom det är glänsande. Den rena linjen åstadkommes också av den bänkskiva i mörk marmor som lugnar dina ögon. För att inte tala om den vita väggen och glasfönstret som tar det franska nationella temat till rummet.

De rustika idéerna för köksskåp passar både stora och smala utrymmen, eftersom skåp, lådor och köksutrustning kan ordnas flexibelt.

Lantligt köksskåp för ladugårdshus

Lantligt köksskåp för ladugårdshus
Källa: onekindesign.com

Rustik ligger nära ladugården, så du kan alltid anta konceptet för att förbättra ditt rustika kök. Svartlackerat köksskåp skapar ett kontrasterande utseende med tunnelbanor och avgaser. Moderna köksredskap ger också husköket ett modernt utseende.

Men ingenting kan jämföra den fascinerande ladugårdsdörren som gör någon nyfiken på vad som ligger bakom den. Köksön med en marmortopp och metallpallar fungerar som kontaktpunkt. Den jordfärgade marmorn passar perfekt med andra trämöbler i området.

Rena linjer från det modernmålade rustika köksskåpet

Rena linjer från det modernmålade rustika köksskåpet
Källa: spenceronthego.com

Att hantera det rustika kan uttryckas på många sätt. Vissa kan gå den tuffa vägen medan andra föredrar en mild rustik med rena linjer. Om du tillhör den andra gruppen kommer detta rustika skåp att passa dina behov.

Oavslutat träskåp harmoniserar med lådor, bänkskivor och obehandlade trägolv. För att inte tala om mosaikplattor i ett liknande färgschema som lugnar dina ögon. Detta blir ännu bättre med en köksvägg som är modernmålad i jordfärger.

Och du bör inte glömma förekomsten av industriella hängande lampor som lyser upp ditt utrymme.

Skåpet går till taket för Master Kitchen

Skåpet går till taket för Master Kitchen
Källa: hellolovelystudio.com

Ditt hemkök förtjänar det bästa av inredningen. När det gäller rustika köksskåp är denna idé ett utmärkt val.

Ett stort huvudkök behöver en stor garderob för att kompensera utrymmet. Följande skåp sträcker sig till taket och erbjuder storlek och funktion samtidigt. Det rustika skåpet ser modernt ut och har en blank yta i kombination med bänkskivor och lådor av jordig marmor.

Närvaron av ett svart handfat skapar en fin kontrast som fräschar din syn. Dessutom gör marmorgolv ett uttalande för ditt huvudkök.

Köksskåp i full storlek med skåp

Köksskåp i full storlek med skåp
Källa: realsimple.com

Här är en annan bra idé för ditt huvudkök! Garderoben i full storlek är ett utmärkt tillskott till rummet. Istället för att installera skåpet på väggen ger det enkel åtkomst för installation på golvet.

Konceptet passar bäst i ditt stora kök. Förutom skåpet tjänar också ett köksskåp med en liknande rustik yta. Saker som står i centrum är lampor med klassisk design över ön.

Blanda modernt och rustikt

Blanda modernt och rustikt
Källa: stepinit.com

Det finns alltid möjlighet att kombinera några teman i ditt utrymme, inklusive köket. Följande idé kombinerar moderna och rustika nyanser och skapar ett sofistikerat kökskoncept med värme och mysighet.

Det rustika skåpet erbjuder en inbjudande och vänlig atmosfär, medan keramiska plattor och köksredskap ger komfort. Kombinationen ger ett tydligt utseende utan att överge traditionella rustika möbler.

Bekymrat träskåp med bänkskiva i marmor

Bekymrat träskåp med bänkskiva i marmor
Källa: metrodecoration.com

Detta DIY köksskåp sitter snyggt på golvet. Det nödställda trämaterialet står för skabbhet av rustika nyanser. Det blir ännu bättre med en stenmur och laminatgolv.

En dubbel taklampa med ett klassiskt tema används också i köket.

Vad tycker du om dessa rustika köksskåpidéer? Ditt kök förtjänar den bästa uppställningen och tio alternativ är ett bra alternativ. Antingen är ditt kök litet eller stort, det rustika temat kommer att göra ett bra jobb med att tillföra sitt värde. Du kan framkalla vänlighet och mysighet med dessa fantastiska rustika köksskåp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*