Home / Hem / Rosa inredning för alla
Rosa inredning för alla

Rosa inredning för alla

Rosa är färgen på kärlek, kvinnlighet, barn och ett gott humör. Dess varma, positiva toner indikerar passion, kul och energi. Överallt mellan blek rodnad och ljus magenta används rosa för att lugna och trösta människor.

Rosa är resultatet av att blanda rött och vitt, vilket gör det roligt och lugnt samtidigt. Det är just på grund av dessa två egenskaper som människor dekorerar med rosa eller väljer helt rosa lösningar för heminredning.

Ändå är den rosa inredningen vanligtvis begränsad till flickorum och ses sällan som ett huvud- / gästrumsalternativ.

Pink-Interior-Design-für-alle16 Pink Interior Design för allaBildkälla: Dora Brigham Interiors

Ändå kan designers vara oense med detta tillvägagångssätt och säga att färgen kan se fantastiskt ut i vuxna, tierade utrymmen för vuxna med få kreativa idéer eller modererade färgscheman implementerade.

Enligt dem finns det inte mycket standardisering för att designa interiörer med rosa: du måste älska färgen och vara uppfinningsrik.

Unika nyanser

Pink-Interior-Design-für-alle1 Pink Interior Design för allaBildkälla: Austin-visioner

Vem sa att du måste gå för de signaturrosa nyanser? Det finns många unika pinks som du kan anpassa för vuxnas rum som: B. ljusa koraller, magenta, fuchsia, rosa etc.

Rosa uttalanden

Pink-Interior-Design-für-alle3 Pink Interior Design för allaBildkälla: Jolson

Den bra sidan med att använda rosa är att du inte behöver överdriva det. Välj istället bara ett element som kan förmedla ditt budskap, till exempel: B. en ljusrosa soffa i en blek interiör.

För bästa resultat, applicera rosa där det är minst förväntat, t.ex. B. i moderna och pastellfärgade rum.

Följ din idé

Om du vill att ditt utrymme ska vara intressant och stimulerande, gå till det. Ta mycket rosa och använd dem gjorda av olika material (bomull, linne, sammet och ull). Om du gillar vad du har gjort fungerar det för alla andra.

Pops of Pink

Pink-Interior-Design-für-alle2 Pink Interior Design för allaBildkälla: Amanda Nisbet

Rosa aktivitetsväggar är de perfekta kontaktpunkterna för modern interiör som kan göra ett rum djärvt och livligt utan att se för djärvt eller skiftat ut.

Välj Pink Art som fokus

Hitta ett coolt rosa konstverk och ge det det centrala läget i rummet. Du behöver inte ens leta efter en inramad rosa duk kan vara perfekt nog för att uppnå detta.

Använd rosa med grå lager

Pink-Interior-Design-für-alle8 Pink Interior Design för allaBildkälla: Ana Donohue Interiors

Rosa och grå kombinationer är den aktuella sängklädstrenden som möjliggör en ren och klar sömn, omgiven av ljust, dammigt rosa linne som ser ut och känns fantastiskt.

Rosa gardiner

Pink-Interior-Design-für-alle4 Pink Interior Design för allaBildkälla: Anthony Michael Interior Design, Ltd.

Rosa gardiner är en sofistikerad och feminin lösning som kan ”mjuka” alla rum.

Berika den med naturliga toner

Pink-Interior-Design-für-alle15 Pink Interior Design för allaBildkälla: Bowery Interior Architecture

Rosa är en mjuk färg, och det bästa sättet att markera dess skönhet är att kontrastera det med naturliga toner eller till och med naturliga material (betong, sten och trä).

Kombinationen ser unik och lugnande ut och gör utrymmet fräschare genom att påminna invånarna om utsidan.

Rosa med svart och metalliskt

Pink-Interior-Design-für-alle5 Pink Interior Design för allaBildkälla: Renovationsdesigngrupp

När du väl har valt en delikat rosa nyans kan du balansera den med mycket starkare svarta eller metalliska element och göra ett ännu djärvare uttalande.

Accentkuddar räcker aldrig

Pink-Interior-Design-für-alle6 Pink Interior Design för allaBildkälla: Younique Designs

Inte alla av oss är modiga nog att måla en accentvägg rosa, men vi kan fortfarande ha vår mjuka oas i rummet med några rosa tillbehör.

Kuddar är till exempel ett fantastiskt sätt att lägga till färg i rummet och göra det roligare.

Funktionsväggar

Pink-Interior-Design-für-alle7 Pink Interior Design för allaBildkälla: DKOR Interiors Inc. – Inredningsarkitekter Miami, FL

Färg kan ändra eller ändra ditt eget dekorationsschema, men om det används korrekt skulle det skapa en övergripande positiv stämning i ett rum.

När det gäller rosa kan du gå ett steg längre och ersätta en säker vit vägg med en djärv rosa vägg. Försök dock hålla fast vid rodnande nyanser eftersom de ser lugnare och mer romantiska ut.

Rosa som “överraskningselement”

Pink-Interior-Design-für-alle14 Pink Interior Design för allaBildkälla: Jeri Koegel Photography

Rosa ser bäst ut när den appliceras oväntat, särskilt i små, kontrollerade rum där ingen kan förvänta sig ett rosa arrangemang på väggen.

Samma sak gäller den plats du vill använda den – rosa får bara din plats att se fantastisk ut utan att skapa ekonomiska bördor eller kräva för mycket arbete.

Du kan till och med bli djärvare och använda den på flera platser, men välj de som du inte besöker så ofta eftersom det kan vara överväldigande.

Rosa neonskyltar

Rosa neonskyltar är vana för dagens kändisar som Kourtney Kardashian eller Lauren Conrad. Varför skulle du inte göra detsamma för din inredning?

Välj ett neonskylt och placera det centralt, t.ex. B. på väggen ovanför sängen eller i köket. När du väl har sett den fantastiska atmosfären som den skapar kommer du att förstå spänningen hos kändisarna som pågår runt dem.

Använd färska blommor för att hålla dig på den säkra sidan

För att vara helt ärlig är rosa inte någons konstanta val, varför människor gillar att spela på den säkra sidan med det. Till exempel låter de färska blommor göra våren, speciellt pioner, som ser (och luktar!) Fantastiskt!

Rosa geometriska former

Få noggrant utvalda möbler är inte bara ett inslag i små utrymmen – de blir också alltmer attraktiva i stora utrymmen, där budskapet förmedlas med djärva färger, texturer eller mönster istället för tiondelar av möbler.

Rosa kan till exempel lägga till en riktigt modern känsla i ditt stora rum när det appliceras på ett intressant geometriskt mönster.

Leopard Pink – Helt fantastisk!

Den glamorösa effekten av att kombinera leopard och rosa i ett enkelrum är bara hisnande. Det finns många olika sätt att göra detta: kasta mjuka leopardkuddar på rosa soffor, sätta rosa stolar på leopardmattor eller till och med välja en redan blandad leopard- och rosa sängkläder.

Det naturliga valet: rosa och grönt

Pink-Interior-Design-für-alle10 Pink Interior Design för allaBildkälla: Nicole Freezer Rubens

Kombinationen av rosa och lugnt grönt kommer sällan att fånga, men kommer fortfarande att vara tillräckligt stark för att ta över hela stämningen i rummet och stimulera invånarna.

Det bästa sättet att använda denna lösning är att leta efter naturinspirerade nyanser, som stamgrön och blommorosa, som inte ser onaturliga eller störande ut.

Låter svårt, men att hitta de exakta färgerna du vill kombinera är en utmanande uppgift: när du väl har hittat dem måste du blanda dem ordentligt för att göra platsen lugn, vacker och inspirerande.

Återuppfinna rosa

Pink-Interior-Design-für-alle11 Pink Interior Design för allaBildkälla: Amanda Nisbet

Om du vill gå utöver traditionell och enkel rosa, blanda den med lite koraller så får du en fantastisk orange nyans.

Denna nyans ser bäst ut när den appliceras bredvid vita möbler eller gula accenter. Så använd dem för att bevara det feminina utseendet på ditt rum.

Små rosa detaljer med stor inverkan

Djävulen är i detaljerna, och hus är vanligtvis det bästa stället att bevisa detta ordstäv. Av denna anledning rekommenderar vi att du använder små, rosa utsmyckningar som har stor inverkan, till exempel: B. Ljusvotiva bilder, fotoramar, vaser, lampor etc.

Blandade nyanser av rosa

Pink-Interior-Design-für-alle13 Pink Interior Design för allaBildkälla: Nischinredning

Formgivare rekommenderar vanligtvis att använda mer än en rosa nyans per rum, eftersom rosa är en stark färg som lätt kan se ut.

Istället rekommenderar de en palett med minst 3 medelstora nyanser av rosa eller en intressant gradering från blek till mörkrosa.

Rosa och taupe (mörk buff)

Pink-Interior-Design-für-alle9 Pink Interior Design för allaBildkälla: Caroline Browne inredning

Den kraftfulla energin i rosa blir extremt synlig i denna kombination, och det är rosa divas natur som balanserar annars tråkiga och tråkiga taupe-miljöer.

Traditionella och klassiska inställningar är bäst för en sådan kombination eftersom de saknar naturligt ljus.

Trendiga tillbehör

Pink-Interior-Design-für-alle12 Pink Interior Design för allaBildkälla: Martha O’Hara Interiors

Om det finns en sak som du kan vara helt kreativ med med rosa och inte vara rädd för fel experiment, så är det tillbehör.

Tillbehör kan läggas till / bytas ut när som helst efter behov. Så tänk på allt med lucite och söta rosa tillbehör. Var modig och låt kreativitet göra sitt jobb.

Rosa utsida

Rosa kan också vara en utomhuslösning, särskilt på grund av dess lätta och lekfulla nyanser. Bra val är Deep Rose för att göra det dramatiskt, eller lax för att lägga till en lugn och bekväm atmosfär.

Det bästa sättet att applicera rosa är att lägga till en slagfull smäll på små föremål och göra dem ännu sötare än de redan är.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*