Home / Hem / Prairie Style Decorating
Prairie Style Decorating

Prairie Style Decorating

Prairie Style Decorating

Inredningen i präriestilen kommer från Frank Lloyd Wright och hans minimalistiska arkitektur. Präriestilen betonade inbyggda hyllor, garderober och garderober i envåningsbyggnader som följde den långa, låga horisonten i prärien. Sådana hus centrerade vanligtvis runt ett centralt område med en öppen spis och grenades sedan ut i vingar för att hysa sovrum eller tvättstugor.

En Pinterest-bloggare beskrev det som inte krusat, inte strikt, men bara rätt. Västerrörelsens bosättare kunde bara ta med varor som kunde packas på baksidan av en mula eller laddas i en Conestoga-vagn. De verkliga präriehusen byggdes ofta av gräs eller till och med halmbaler eller trä som hämtades från närliggande stater som var mer välsignade med träd. Resultatet var en ersättningsarkitektur.

Inredningen fokuserade ofta på en värdefull bit som togs ”från öst” och möbler som invånarna kunde göra av lokala material. Wrights arkitektur gynnades av denna glesa inredning, som kretsade kring en bra bit eller två. Som ett resultat är präriestilen något eklektisk.

Du kan hitta en konkret grekisk urna på ett handgjordt bord med ett nödlackerat lackjobb – en look som ibland bleknar till sjaskig chic. Präriestilen är dock mindre rörig. Det är bäst att använda en speciell bit eller två som en kontaktpunkt utan att bli för noga med hur det ser ut. De ursprungliga bostäderna var mer intresserade av det arbete som behövde göras, eller kanske till och med att bevara arvstyckena som gjorde det till sin nya värld.

Prairie Style Decorating kommer därför att överväga funktion. Men funktionell utesluter inte vackert. Även vanligt trä som tall eller gran kan göras vackert genom färgning, konstig nöd eller till och med den skiktade färgen som är så populär i shabby chic dekoration. Dekorativa föremål är ordnade på ett sådant sätt att de understryker de tydliga linjerna i de låga, horisontella byggnaderna. Man kan nästan säga att alla typer av dekor är en del av präriestilen – men kanske inte helt. Det har en mer öppen, älskvärd känsla för det än lumpen chic, inte så noga som viktoriansk eller så klassisk som grekisk. Det har en öppen och välkomnande känsla. Inredningen skiljer sig inte så mycket från landet eller stugan och kan ibland ta en sydvästlig aspekt. Nyckeln till att ha några bra bitar som presenteras väl.

Prairie Armoire

Härlig tall används för att göra South Shore Prairie Armoire. Den har två byråer och en hängande garderob. Garderoben kan enkelt omvandlas till ett nöjescenter när den inte behövs för förvaringsutrymme. Skåpet är en av fem mix-and-match-bitar som kan ge inslag av nåd till ditt hem i lantlig stil.


Färgglad stolkudde

Komfort har aldrig varit vackrare än den här färgstarka stolkudden. Dessa handhängda, runda kuddar påminner om de dagar då ”kvinnor” förbättrade vilotiderna med broderi eller annat ovanligt arbete och ger färg och komfort i alla rum. Handgjorda föremål kan användas för att förbättra utseendet på en hemlagad stol eller bänk.


Underdated Cream and Ivory Carpet

Charlton Home ger dig Horst Ivory and Cream-mattan. Det är lämpligt för alla rum i huset, det är särskilt elegant i ett vardagsrum eller vardagsrum, där det kan användas för att rita ihop olika möbler genom att använda sitt färgtema.


Huvudgavel huggen i tall

En del av South Shore Prairie-sovrumssamlingen, den här furuhuvudgaveln med nödställda furu kommer att ge en touch av inhemsk elegans till ditt sovrum eller stuga. Den är också lämplig för shabby chic dekorationer och talar om återhållen god smak och lugn nåd, ett kännetecken för präriestilen.


Handvävd svart matta

Denna 100% kohudlädermatta togs till dig av Calvin Klein och består av alternerande remsor av svart kohudläder. Färgen heter Stallion Black. Det är den perfekta filmen för färgglada handhängda kuddar eller till och med för modernistiska bönsäckar eller mer traditionella golvkuddar. Den är bakad med ullfilt. Endast professionell kemtvätt.


Betong urneskulptur

Denna prärieskulptur av Cyan Design kan få dig att undra hur en urna i grekisk stil fylld med frukt och blommor kan vara en prärieskulptur. Men om du tänker på det som människor som längtar efter en bit civilisation i ett land som de ansåg vara vilda, eller en skulptur av någon som lever på en prärie, är det helt meningsfullt.


Bekymrad grankonsolbord

En enkel design med geometriska utskärningar gör detta nödställda Maylis Prairie-konsolbord från One Allium Way till ett riktigt uttalande för ditt entréområde. Det är lätt att föreställa sig ett omhuldat bord i en Conestoga-vagn som korsar de vidsträckta slätterna och blir ett speciellt föremål i ett ranchhus.


Snövit påslakan

Föreställ dig att en prärieflicka packar upp detta från hennes hopplåda medan hon och hennes man ställer in hushållning på slätten. Det här snövita prärien påslakan från Taylor Linens har stiftpinnar, virkade spetsar och skummande volanger – precis det som ska pryda ett mer prosaiskt täcke. Matchande dammflänsar och örngott finns.


Halvspolad taklampa

Denna vackra taklampa för prärie för torra områden kommer från Aroyyo Craftsman. Den varmgula glasskärmen ägnar sig åt att koncentrera sig på ett äldre sätt att leva, där långsam, noggrann bearbetning var viktigare än massproducering. Det ska skydda fyra glödlampor.


Landsprover :: Landsprover |  Country Sampler's Prairie.
Mission Style Decorating och färger |  LoveToKn
Mission Style Decorating för ditt hem |  Hem M
Hur man dekorerar rätt Prairie Style Home - Heminredning He
50+ präriestil som du kommer att älska 2020 - Visual Hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*