Home / Dekor / Pojkar Badrum Idéer
Pojkar Badrum Idéer

Pojkar Badrum Idéer

BOYS BADRUM IDÉER – När du dekorerar pojkens badrum, appliceras liknande element på pojkens sovrum. Att välja neutrala färger och minimala möbler är några av de kända element som du kan använda.

Artikeln innehåller 10 badmodeller för pojkar, allt från enkla till komplicerade. Ett av elementen har speciella punkter som gör experimenten intressanta. Kolla på henne!

Enkelt pojkar badrum

Enkelt pojkar badrum
Källa: bringcahome.org

Vår första rekommendation ser ut som att sitta på stranden. Naturligtvis kan du öva tipsen för din “normala” lägenhet eller hus. Badrummet ser enkelt och naturligt ut.

Nyckeln ligger i träbrädorna som förblir obearbetade. Vi ser inte att virket skärs i många brädor. Materialet blir golv, vägg och sittplatser i badrummet. Badrummet väljer duschområdet istället för ett badkar.

Detta beror på det trånga utrymmet som finns tillgängligt. Badrummet har en bänk för att sträcka benen. Det finns inga handfat.

Trendiga pojkar badrum

Trendiga pojkar badrum
Källa: hgtv.com

Även om bilden inte är full, tror vi att badrummet upptar ett smalt område. Vi kommer till slutet här på grund av duschutrymmet istället för ett badkar. Duschutrymmet ser intressant ut eftersom det är i hörnet av badrummet.

Pojkar skulle gärna komma hit med den modifierade brunaktiga nyansen. Färgen ger varma och hemtrevliga känslor. Dessutom har färgen formen av den fyrkantiga keramiken, små plattor och mosaikmönster för duschpunkten.

Badrummet kompletterar området med de abstrakta teckningarna som förhoppningsvis kommer att väcka pojkarnas nyfikenhet.

Klassiskt pojkar badrum

Klassiskt pojkar badrum
Källa: victoriaplum.com

Pojkar älskar i allmänhet neutrala färger. Så vi väljer det mönster som ser klassiskt ut med färgen och möblerna. Pojkar kan tillbringa trevliga timmar i badrummet på grund av det stora utrymmet och renheten.

Den klassiska lera kommer från tunnelbana keramik i badrummet. Badkar, skåp och handfat ser alla ut som vintage. Ett klassiskt resultat från de linjer som är synliga för ögonen.

Badrummet ser rikt ut med det flytande förvaringsutrymmet som innehåller vävnader, handdukar och växter.

Pojke utomhus badrum

Pojke utomhus badrum
Källa: ideas.sawhd.com

Att duscha utanför hemmet är en känsla för pojkar som ingen annan aktivitet. Du kan nog försöka skapa ett utomhusbadrum så här. Exemplet använder husets bakgård.

På det öppna taket kan pojkar beundra träden och den blå himlen när de renar sina kroppar. Badrummet ser ut som en miniträdgård med en liten träväg, levande växter och stenar.

Vi älskar idén att använda stegen för att hänga handdukar och andra tyger.

Kreativa pojkar badrum

Kreativa pojkar badrum
Källa: youtube.com

Pojkar, särskilt under 10, skulle älska badrumsstil. Detta ser kreativt och förtrollande ut med ornamenten ovanför den flytande diskbänken. Dessutom har badrummet ett litet staket med färgglada tillbehör.

Pojkar kommer då att älska att rengöra sina kroppar i det söta badrumsröret som det här. Väggen i badrummet vid duschområdet ser också trendig ut. Vi dras till hela badrumsdesignen eftersom det finns “dolda” ställen här och där.

Pojkar kommer att finna designen så tilltalande.

Skarpa pojkar badrum

Skarpa pojkar badrum
Källa: bigbathroomshop.co.uk

Tydligt och enkelt. Badrummet erbjuder komfort och renhet tack vare materialet. Badrummet använder badkaret och kranen som verkar moderna och bekanta i dagens hem och lägenheter.

Vi tror att badrummet inte har en garderob eftersom utrymmet är tätt. Således erbjuder badrummet tvättområdet, som ser ut som det flyter för att spara utrymme. Badrummet ger det enkla utseendet variation.

Den hänger den rundade spegeln och det flytande minnet. Bilderna hoppas kunna göra pojkar glada och bekväma.

Fancy pojkar badrum

Fancy pojkar badrum
Källa: idealhome.co.uk

Håll dina pojkar underhållna när du badar genom att visa marina leksaker som den här. Exemplet övar den nautiska badrumsstilen som ger en vit och mjuk nyans av blått.

Sammantaget ser badrummet ljus och intetsägande ut. Pojkar kommer att vara nöjda med miniatyrer, teckning och handdukdesign. De visar alla det utmanande och fantastiska livet bakom vattnet.

Medan för möblerna väljer badrummet badkaret med kran och dusch för att rengöra håret.

Manliga pojkar badrum

Manliga pojkar badrum
Källa: toiletsguide.com

Du vill antagligen lära dina pojkar manlighet sedan de var små barn. Du kan öva på detta genom att träna badrumsdesign. Badrummet använder svart som huvudfärg.

Bortsett från att vara maskulin ser färgen lugn ut. Det är det som gör killarna lugna när de är här. Badkaret ser naturligt ut tack vare materialet. Den levereras med den dinglande lampan för att göra den speciell.

Badrummet innehåller dubbla handfat som ser söta ut eftersom de liknar stora skålar.

Tyst pojkar badrum

Tyst pojkar badrum
Källa: medinmleko.club

Exemplet ger samma koncept som det åttonde. De två badrummen hoppas kunna skapa en avkopplande ton för pojkar som tycker om att spendera tid i badrummen. För denna idé väljer badrummet grått.

Det grå elementet dyker upp i badrumets väggar och golv. Vi älskar särskilt badrumsväggen för duschområdet. Brickorna ser röriga ut men trendiga. Badrummet har dusch, skåp och handfat.

Väggen i badrummet i duschområdet kan bli en cool attraktion för pojkarna.

Underbara pojkar badrum

Underbara pojkar badrum
Källa: curbly.com

Den sista tillämpar en badrumsdesign vid havet. Pojkar kommer att älska badrumsstil som ser ren och bekväm ut. De vitmålade träskivorna representerar ett starkt kustelement.

Badrummet väljer duschområdet istället för ett badkar. Badrummet kan vara ett bra exempel på detta om du har en smal, lång yta som den här. Badrummet har ett långt handfat som har många funktioner.

Till exempel kan pojkarna tvätta händerna i diskbänken. Du kan också förvara handdukar och andra föremål. Platsen visar tillbehören. Den röda mattan blir en slående dekoration.

Så vi lade våra 10 badrumsidéer för pojkar i listan. Vi hoppas att proverna ger dig värdefulla tips för dina pojkars badrum. Ha kul att experimentera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*