Home / Hem / Plantskolan idéer som bara är bra
Plantskolan idéer som bara är bra

Plantskolan idéer som bara är bra

När det gäller att dekorera din Barnkammare, Det finns inget behov av att måla väggarna i mörka, levande färger. Du kan hålla det enkelt också. Detta ger mer utrymme för kreativitet och hindrar dig från att måla om väggarna när dina barn växer upp.

Möbler och inredning kan betonas mer för att ge mer färg till rummet. Dessa kan till och med ändras över tiden.

Denna artikel kommer att diskutera flera Plantskolan idéer.

Idéer för plantskola

 • Strandtema
 • Dela ett rum
 • Fet tapet
 • Soligt rum
 • 3D fjärilar
 • klä upp
 • Använd hyllor
 • Frukt och mycket mer
 • Lägga till leksaker till mixen
 • Att balansera färgschemat
 • bakgrund
 • Rymdens form
 • Multipurpose möbler
 • Höga tak

Låt oss nu titta på dessa idéer för barnrum i detalj.

Strandtema

Nautical-Kids-Bedroom-by-Workman-Photography Idéer för barnrum som är helt fantastiska
Bildkälla: Arbetarfotografering

Ett enkelt och effektivt sätt att få din barnkammare Ser intressant ut är att använda olika tropiska filtar och kuddar för att ge din barnkammare färgklappen som krävs såväl som ett strandtema.

Dela ett rum

Willoughby-by-Aspen-Constructors-Inc. Plantskolan idéer som bara är braBildkälla: Aspen Constructors Inc.

Om fler barn behöver dela rum är det bra att installera våningssängar. Dessa erbjuder inte bara mer utrymme för andra möbler utan ger också en barnliknande miljö för rummet. Detta Plantskolan idéer implementeras av många föräldrar dessa dagar.

Fet tapet

Maplewood-NJ-by-Rinaldi-inredningsidéer för barnrum som är helt fantastiskaBildkälla: Rinaldi inredning

Övrig Idéer för barnrum kan innebära att du lägger till djärva men tråkiga tapeter i rummet. Detta kan ge djup på väggarna och göra ett uttalande, men håll det enkelt.

Soligt rum

50-talet-Ranch-Remodel-by-Buckenmeyer-Architektur idéer för barnrum som är helt fantastiskaBildkälla: Buckenmeyer arkitektur

Ett annat sött sätt att dekorera ditt barnkammare är att dekorera ditt barns vägg med lite konst. Du kan måla en solig sol och några moln så att den känns barnslig och solig.

3D fjärilar

Talias-färgglada-rum-av-Taylor-Design-Studio-idéer för barnrum som är helt fantastiskaBildkälla: Taylor Design Studio

För att ytterligare dekorera ditt rum och ge det en 3D-touch kan du köpa väggkonst som fjärilar. Dessa fäster vid ytan där de lätt kan fästas och även lätt skalas av om du vill ta av dem.

klä upp

Girls-Room-by-My-Beautiful-Abode Idéer för barnrum som är helt fantastiskaBildkälla: Min vackra bostad

En annan innovativ idé för att hjälpa dina barn att ha kul i sitt rum är att hänga upp olika klädesplagg som dina barn kan bli kreativa med. Detta ökar deras kreativa färdigheter.

hyllor

West-Hollywood-Girls-Bedroom-by-Eliza-Engle-Interiors-Nursery-Ideas that are just awesomeBildkälla: Eliza Engle Interiors

Att göra din barnkammare Se mer ungdomlig ut, många föräldrar installerar hyllor för fyllda djur och färgglada böcker.

Frukt och mycket mer

Westhampton-Beach-Playhouse-by-Chango-Co. Plantskolan idéer som är bara braBildkälla: Chango & Co.

Om du vill pryda dina tråkiga rumsväggar kan du lägga till många olika fruktdekaler för att ge dina barnkammare mer av en barnslig attityd. Dessa kan vara mycket bra Plantskolan idéer.

Lägga till leksaker till mixen

State-Blvd.-Residence-by-Red-Leaf-Interiors-LLC Idéer för barnrum som bara är fantastiskaBildkälla: Red Leaf Interiors, LLC

Den franska modedesignern Alix Thomsen använder olika vintageleksaker och superhjältekaraktärer för att dekorera sin sons rum. Ett djärvt randigt tyg på väggen fungerar som sänggavel. Denna metod är en annan idé som föräldrar använder i sin barnkammare.

Tips och tricks:

Att balansera färgschemat

Nursery-Designs-by-Suzanne-Nichols-Design-Group-Inc Idéer för plantskolor som bara är braBildkälla: Suzanne Nichols Design Group Inc.

Om ett rum är målat i en ljus och livlig färg och också är rörigt, kan ett barn känna sig kvävt i sitt rum. Därför är det klokt att hålla väggarna enkla och fokusera mer på att föra färgen genom sängkläder, gardiner och kuddar etc. Detta ger dig en mer sofistikerad men ändå barnslig look. barnkammare, eftersom sängarna och gardinerna är mer livliga i naturen och därmed balanserar rummets färgschema.

bakgrund

Vancouver-Whale-Watching-by-Fontana-Painting-LLC Barns sovrumsidéer som bara är fantastiskaBildkälla: Fontana Painting, LLC

Det är ingen hemlighet att när du köper en tapet dras du till massor av söta och levande tapeter barnkammaremen att sätta den på alla väggar verkar för extra. Så en annan metod kan vara att applicera tapeten på bara en vägg och hålla resten av väggarna relativt enklare. Färgschemat kan göras lättare på andra väggar för att jämna ut utrymmet.

Rymdens form

360-interiör-design-av-Cooper-Bespoke-Joinery-Ltd Idéer för barnrum som är helt fantastiskaBildkälla: Cooper Bespoke Joinery Ltd.

Rummets form är avgörande för inredningen av ditt rum Barnkammare, Om det är besvärligt format, kanske det inte finns många lättgjorda möbler som passar dina behov. Så det vore klokt att få dem att mäta.

Om ditt rum är i takfoten kan du lägga till lite hängande utrymme under takfoten och dekorera därefter och lämna området för full höjd för din säng. Du kan också ställa in en bekväm bönsäck som inte når för högt.

Multipurpose möbler

Hidde-Ridge-by-Pathway-Homes-idéer för barnrum som är helt fantastiskaBildkälla: Pathway Homes

Lägg för mycket möbler i dina barnkammare kan leda till en mycket täppt och klaustrofobisk miljö. Därför intressant Plantskolan idéer kan också omfatta användningen av multifunktionella möbler. Till exempel ett nattduksbord som också kan fungera som ett studiebord eller en halv garderob, en halv låda istället för en full garderob om ditt barn inte har mycket kläder. Detta ger mer andningsrum i din Barnkammare.

Höga tak

House-in-Blomfield-Road-by-Alex-Findlater-Ltd Barns sovrumsidéer som är helt fantastiskaBildkälla: Alex Findlater Ltd.

Om ditt rum har ett litet fotavtryck men högt i tak kan du få ut det mesta genom att lägga till färgglada ljus för att ta bort uppmärksamheten från röran på golvet. En annan metod som kan användas är med fjärilar på en osynlig tråd eller söta hängande charm.

Om du gillade den här artikeln om plantskolaidéer bör du också läsa dessa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*