Home / Hem / Pappershandduk och servetthållare
Pappershandduk och servetthållare

Pappershandduk och servetthållare

Pappershandduk och servetthållare

Oavsett hur användbart ett verktyg är, Du vill fortfarande att det ska se bra ut i ditt hem! För att säkerställa att din pappershanddukshållare matchar den unika estetiken i ditt hem, definiera först exakt vad den estetiken är. Ta en promenad runt din fastighet, ta en titt på ditt kök och notera:

  • Vilka färger har du på skärmen. Har du en tendens till ljusa och färgglada mönster eller tycker du mer om pastellfärger och neutrala färger?

  • Vilka metaller uppvisade du?. Koppar, aluminium, rostfritt stål, mässing – metaller tar ofta baksätet som neutrala, men de har vardera en unik gjutning och färg.

  • Hur upptagen ditt hem är? Är du en maximalist, en minimalist eller någonstans däremellan? Är dina diskar fyllda med föremål eller är de mest tydliga?

En vägg- eller garderobmonterad pappershanddukshållare kan hjälpa dig att fokusera på din inredning och hjälp Behåll en minimalistisk, ren atmosfärom det är det du letar efter. Eftersom en pappershanddukshållare sällan kommer att göra ett uttalande när det gäller färg är det nog en bra idé Matcha de färger eller metaller som är vanligast i ditt kök. Men om du gillar ljusa färger och en upptagen estetik, gå till en färgstark, mönstrad bit!

Pappershandduk & Servetthållare |  Upp till 60% rabatt till och med 11/20 |  Wayfa
Pappershandduk & Servetthållare |  Groupon Goo
Pin på Furnitu
Amazon.com: Hem Basics Pappersservetthållare / fristående vävnad.
Mind Reader fristående svart pappershandduk och servetthållare för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*