Home / Dekor / Öppna köksskåp Idéer
Öppna köksskåp Idéer

Öppna köksskåp Idéer

ÖPPNA KÖKKABINET IDÉER – Efter skåp och låda är öppen förvaring vanligt i en köksskåpsmodell. Öppen förvaring fästs vanligtvis på en vägg i ett kök. Den innehåller vanligtvis ömtåliga föremål. Vissa använder det för samlarföremål eller blommor.

Den öppna köksskåpsmodellen i den här artikeln innehåller rika exempel på förvaringsstil. Modellerna tar hänsyn till köksstorlek, funktion och placering i hela köksskåpet. Läs igenom vårt sista alternativ för att avgöra vilka som passar dig bäst.

Vertikalt öppet köksskåp

Vertikalt öppet köksskåp
Källa: durasupreme.com

Vårt ämne är relaterat till köksskåpets underenhet som fyller vänsterutrymmet i hela köket. Inuti den grå underenheten kan du se att ett relativt litet utrymme innehåller öppen lagring som är ordnad vertikalt.

Den öppna förvaringen består av fyra nivåer med det kreativa taket. I det här lilla utrymmet rymmer lagringsanläggningen tallrikar, skålar och koppar. Föremålen fyller inte helt den öppna förvaringen för att behålla den enkla utformningen av hela skåpet.

Exemplet fungerar bra om du vill köpa en vertikal öppen lagringsmodell.

Horisontellt öppet köksskåp

Horisontellt öppet köksskåp
Källa: anfirock.com

Omvänt till den första idén presenterar vårt andra förslag en trevlig idé för öppen förvaring i ett köksskåp på ett horisontellt sätt. Det öppna lagringsutrymmet förbinder de två skåpen till vänster och höger om det.

Den öppna lagringen är indelad i två klasser, var och en i tre lådor. Köket föredrar att fylla den öppna vinden med olika föremål, inte bara ömtåliga föremål. Den öppna vinden visar faktiskt böcker, frukter, ett stort ljus och växter.

Detta horisontella öppna förvaringsutrymme fungerar mer som en utställning för dekorativa saker.

Enkelt öppet köksskåp

Enkelt öppet köksskåp
Källa: laceainarie.com

Horisontell placering med vertikalt underlag. Det tredje förslaget använder vitt, starkt trä som material. Således innehåller vart och ett av skikten många ömtåliga föremål såsom glasen, tallrikarna och kopparna.

Det öppna skåpet fungerar mer som en kökshylla. Du kan använda den här modellen när du vill placera en alternativ hylla än vad du ofta ser i många moderna kök. Det öppna skåpet fästs på den svarta väggen i köket.

Den övergripande idén påminner oss om många öppna skåp i kommersiella kaffebarer.

Smart öppet köksskåp

Smart öppet köksskåp
Källa: hgtv.com

Två öppna köksskåp fläckar alla köksskåp i det här köket. Du kan se att de två öppna köksskåpsenheterna är förbundna med en lång bit trä som rymmer inbyggda lampor ovanför diskbänken.

Den här öppna skåpets underenhetsdesign gör den öppna underdelen till en smart idé trots den vanliga designen. Faktum är att vi ofta ser den öppna skåpmodellen i ett vardagsrum eller i en studie. Vacker keramik, böcker och flaskor förvaras i de öppna underavsnitten.

Du kan också fylla underavsnitten med dessa element.

Trevligt öppet köksskåp

Trevligt öppet köksskåp
Källa: sofacope.com

Detta moderna klassiska kök använder ett vidsträckt köksskåp med en öppen bas som tar lite utrymme. Vi pekar på den öppna underenheten som flyter bredvid huven.

Det öppna köksskåpets underenhet ser imponerande ut. Trots det lilla fotavtrycket tar lagringsenheten hänsyn till funktionella och dekorativa aspekter. Vi kan se att den öppna lagringsenheten bland annat indikerar växterna.

Du kan se de små lådorna under det öppna lagringsutrymmet.

Underbart öppet köksskåp

Underbart öppet köksskåp
Källa: cjcfc2018.com

Högt öppet förråd möter ett hörn av köksväggen. Det öppna lagringsutrymmet blir en del av det övergripande vackra köksskåpet. Denna bild uppmuntrar dig till en lektion som är hur man införlivar skåp i en komplett köksplan.

Med detta i åtanke kommer fackmannen att placera en öppen lagringsenhet i linje med ett vägghörn som tillämpas i detta förslag. Det öppna underavsnittet ser kreativt ut med taket och små lådor.

Det är vettigt för oss att det öppna underskåpet används för att visa boken och anläggningen.

Massivt öppet köksskåp

Massivt öppet köksskåp
Källa: soflokitchenremodeling.com

Hela designen tillämpas på detta utekök. Ett köksskåp i öppen modell väljs för att visa vacker keramik och souvenirer. Helt annorlunda än konceptet, men ändå förståeligt.

Detta utekök är fantastiskt och extravagant. Det är vettigt för oss alla att utomhusköket ska använda betong som material för öppen förvaring. Trots den enkla designen ser den öppna köksenheten solid och tålig ut.

Country Open Kitchen Cabinet

Country Open Kitchen Cabinet
Källa: royhomedesign.com

En horisontell köksskåpsenhet, som består av två små skåp och öppet förvaringsutrymme, flyter på pärlstavsbakgrunden. Den öppna förvaringen ser vacker och vintage ut. Det gör det förståeligt att avsnittet visar dekorationer.

Från godis till vacker keramik, den öppna skåpsunderenheten ser smakfull och snygg ut. Stilen för det öppna underavsnittet efterliknar landets design, som betonar neutrala färger och ljusa material.

Ett liknande koncept tillämpas också i en annan subenhet för öppen lagring som ligger ovanför den diskuterade punkten.

Användbart öppet köksskåp

Användbart öppet köksskåp
Källa: kurdblogger.com

Den skrymmande och rena underenheten i det öppna köksskåpet ligger bredvid fönstret. Placeringen av den öppna skåpbasen indikerar att du kan använda den som en extra hylla. Du kan lägga tallrikar, koppar, glas inuti.

Detta kök använder dock den öppna skåpunderenheten för att visa dekorationer. Krukväxterna, bilden och det gröna glaset är bland de coola föremålen som fyller underenheten i det öppna skåpet.

Köket verkar lagra köksredskap och köksredskap i de smala skåpen och lådorna.

Kreativt öppet köksskåp

Kreativt öppet köksskåp
Källa: brasswindow.com

På den här bilden finns två öppna garderober. Vi begränsar vår objektskåpsenhet till det öppna förrådet som hänger ovanför diskbänken. Vårt sista förslag kommer att vara extraordinärt av alla.

I det öppna köksskåpets underenhet lagras huvudsakligen flaskor. Det utrustar skåpet med vedavskiljaren för att hålla flaskorna orörliga eller falla av. Under flaskområdet kan du se att det öppna förvaringsutrymmet innehåller de söta tekannorna som dekorationer.

Så det här är våra 10 öppna köksskåpsmodellförslag tillsammans med funktionalitet. Vi hoppas att de kommer att gynna dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*