Home / Dekor / Öppna hyllor kök idéer
Öppna hyllor kök idéer

Öppna hyllor kök idéer

ÖPPNA HYLLKÖKIDÉER – Har du blivit arg på dig själv för att glömma var du lägger köksredskap? Bland så många köksredskap finns det faktiskt bara ett fåtal som ofta används.

Öppna hyllor hindrar dig från att rusa in i en meningslös sökning. Öppna hyllor tjänar två syften. Vi pratar om var och en av dem i listan nedan. Så se till att du läser till sista punkten.

Dekorativa öppna hyllor

Dekorativa öppna hyllor
Källa: idealhome.co.uk

Öppna hyllors första roll gäller presentationen av dekorationer. Vårt första exempel utför uppgiften i den coola minnesdesignen. Detta motsvarar köksdelen som visar stor kärlek till livet vid havet eller stranden.

Emellertid tar den öppna hyllan upp i denna enkla garderob. Du kan se massor av strandföremål. Alla är snyggt ordnade. Det finns skal i glaset ovanpå skåpet.

Du kan öva denna idé om du funderar på att reservera en plats i ditt kök för att skryta med andan i att besöka köket.

Beundransvärda öppna hyllor

Beundransvärda öppna hyllor
Källa: madebymood.com

Vid första anblicken kanske den öppna, flytande hyllan inte verkar något speciellt. Två nivåer med långa öppna hyllor kompletterar det rymliga köksbordet. Liksom den första idén är vårt andra förslag mer en dekorativ öppen förvaring.

En djup sak som imponerar på oss är hur köket avsätter det super stora utrymmet och bakgrunden för de öppna hyllorna. Dessutom sker den öppna hyllan i köksbordet som skiljer sig från huvudköket.

Med tanke på den redan speciella sidan är det inte konstigt att den öppna hyllan rymmer de söta och konstnärliga samlarobjekten, från cyklar till gröna muggar.

Dubbla öppna hyllor

Dubbla öppna hyllor
Källa: decoist.com

Att välja en lämplig öppen hylla beror på köksstorleken. Vårt tredje förslag väljer två eller två öppna hylltyper eftersom två väggar ligger bredvid varandra. Därför blir ett sådant dubbelt flytande minne användbart.

Den flytande förvaringen använder starkt trä som görs i tre och fyra öppna hyllor. En öppen hylla nedan innehåller dekorationerna. Denna öppna hylla tar upp en kopparbakgrund. Medan den andra får röd tegelsten som bakgrund.

Den nedre öppna hyllan rymmer diskar och koppar som är lätta att plocka upp och placera direkt efter tvätt.

Kompletta öppna hyllor

Kompletta öppna hyllor
Källa: adoreyourplace.com

Långt och mysigt. Detta är förmodligen en av de mest använda i kök idag. De flesta hemmafruar väljer att placera en flytande träförvaring som den här. Den öppna hyllan sträcker sig från höger till vänster på köksväggen.

Det verkar som om köket innehåller många rätter där den öppna hyllan används för att visa alla rätter. Den öppna hyllan består av tre våningar och visar tallrikar, muggar, koppar, glas med mera. De är så väl samordnade.

Inte bara komplett utan den öppna hyllan ser också färgstark ut på grund av disken.

Underbara öppna hyllor

Underbara öppna hyllor
Källa: coodecor.com

I det här köket används inte bara hyllor för förvaring. Det kombinerar det med dekorativa ändamål. Det stannar inte där. Denna öppna hylla väljer medvetet denna typ av öppet skåp som är fäst på köksväggen.

Den öppna hyllan består av öppna tallrikar, glas, livsmedelsingredienser och böcker. Den öppna hyllan ligger ovanför diskbänken, som är omgiven av blommor och växter.

Köket uppmärksammar inte de öppna hyllorna utan hela området. Ser inte hela området så underbart ut?

Fantastisk öppen hylla

Fantastisk öppen hylla
Källa: about-ruth.com

Billigt men bra. Vissa av er kanske föredrar att inte fästa flytande hyllor på köksväggen. Överväg bara att köpa en öppen garderob som den här. I det här exemplet verkar det öppna skåpet vara av metall, vilket får det att se ut som ett slags industriellt lager.

Den öppna hyllan är indelad i några klasser, som alla innehåller specifika föremål. Här hittar du tallrikar, skålar, glas och juice. Det finns till och med orden ”EAT” för en enkel stämningsförstärkare.

Definitivt att sätta allt på ett ställe så här är ett utmärkt sätt att sortera och söka efter några objekt.

Fin öppen hylla

Fin öppen hylla
Källa: fireclaytile.com

Detta exempel använder en mycket realistisk metod för att öppna hyllor. Den öppna hyllan ser billig och söt ut tack vare det mini flytande förvaringsutrymmet som fläckar köksväggen. Den öppna hyllan är indelad i fyra segment.

Var och en av segmenten består av små träskivor. Det inkluderar söta och färgglada muggar, muggar och andra. Köket hänger den öppna hyllan nära diskbänken för att göra det lättare att sätta in och ut disken.

De små dekorationerna ovanför den öppna hyllan lägger till söthet i förvaringen.

Trendiga öppna hyllor

Trendiga öppna hyllor
Källa: gardenhouz.com

Gå ut ur de vanliga färgerna och materialen i de öppna hyllorna. Vårt nästa förslag visar att mörka öppna hyllor gjorda av just detta material ser väldigt trendiga och graciösa ut. Den öppna hyllan är inspirerad av hela köksutseendet.

På bilden innehåller den öppna hyllan tiered, kort material. Intressant nog att notera att den öppna hyllan har dekorationer från böckerna till bladen. Den ligger bredvid gasspisen och köksfläkten.

Det här är en så osannolik placering i öppna hyllor men ser ändå kreativ ut.

Gemensam öppen hylla

Gemensam öppen hylla
Källa: hgtv.com

En perfekt öppen hylla målar den här bilden. Ett stort fönster vetter mot ett handfat med två öppna hyllsegment. Vi kallar denna öppna hylla vanlig eftersom den öppna hyllan blir en enhet med det stängda skåpet.

Det är åtminstone vad vi ser från den öppna hyllan till höger (bredvid fläkten). Den öppna hyllan innehåller två segment. Den första avser platsen där panelerna kommer att vara utan glasöverdrag.

Den andra pekar på platsen med glaskåpan.

Hjälpsamma öppna hyllor

Hjälpsamma öppna hyllor
Källa: instrukte.com

Vissa av er kanske inte har turen att ha en tillräcklig köksstorlek. Du måste utmana dig själv att använda utrymmet för att lagra köksartiklar. Vårt senaste förslag hjälper dig i situationen.

Den öppna hyllan ser enkel och billig ut. Den öppna hyllan består av två flytande trälager. Den innehåller små kryddburkar som kan hjälpa dig att laga mat. Butiken visar också skålar och andra små rätter.

Det finns till och med en speciell plats för presentation av knivar. Den öppna hyllan drar verkligen nytta av matlagning, skärning och andra aktiviteter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*