Home / Dekor / Ninja Turtles sovrumsidéer
Ninja Turtles sovrumsidéer

Ninja Turtles sovrumsidéer

NINJA TURTLES SOVRUM IDÉER – Ninja Turtles uppträdde först som en serie 1984. I slutet av 1980-talet och början av 1990-talet var hon framgångsrik över hela världen. Serien består av Leonardo, Donatello, Michelangelo och Raphael.

Ninja Turtles är populärt den här dagen med lanseringen av den fjärde animerade serien som hittills började 2018. Ändå har Ninja Turtles många fans, särskilt barn, som vill prova serietiden när som helst på dagen.

Och du kanske vill göra det via Ninja Turtles sovrum i vår lista nedan.

Komplett sovrum med Ninja Turtles

Komplett sovrum med Ninja Turtles
Källa: showgopher.com

Vårt första exempel är bättre för småbarn på grund av sängramens design. Vi kallar detta helt eftersom Ninja Turtles har olika saker som fyller sovrummet. Sovrummet målas rött, vilket är identiskt med serietidningen.

Från bilderna till sängen handlar sovrummet om Ninja Turtles. Barnen kan leka med de söta Ninja Turtles dockorna på den blå mattan. Sovrummet fungerar också som ett studieutrymme. Barnen kan utveckla sina läsvanor själva eller tillsammans med sina syskon.

Fredligt sovrum med Ninja Turtles

Fredligt sovrum med Ninja Turtles
Källa: thebeachbombdotcom.files.wordpress.com

Det andra alternativet rymmer småbarn med barn som går in i grundskolan. Sovrummet verkar lugnt med det gröna och svarta i sovrumsväggen. Kombinationen hjälper så mycket för trånga natts sömn.

Vi älskar sovrummet målar sovrumsväggen med bilden. Målningen visar hur de fyra hjältarna hjälper till att hålla staden trygg och frisk. Överkasten behandlar serietidningens tema. Och det finns sköldpaddkudden att krama med.

Sovrummet ser mysigt och bekvämt ut. Barnen kan njuta av den färgglada nyansen i sovrummet för att vara lyckliga.

Billigt Ninja Turtles sovrum

Billigt Ninja Turtles sovrum
Källa: lsgokc.com

Ett sovrum med Ninja Turtles borde inte kosta dig så mycket pengar att tjäna. Du kan förverkliga denna typ av sovrum genom att köpa det separat. Sovrummet målas grönt och vitt. Det är roligt att märka att ögonen är i den blå lilla delen.

Sängramen verkar bekväm med träslag. Det enklaste sättet att få Ninja Turtles-tonen är med en Ninja Turtle-täcke som den här. Du kan fylla sovrumsväggen med hjältens klistermärken och affischen. Vi är förvånade över att se Ninja Turtles soptunna bredvid sängen. Så roligt!

Tyst Ninja Turtles sovrum

Tyst Ninja Turtles sovrum
Källa: aminka.xyz

Istället för grönt väljer detta sovrum en djärv blå nyans. Det djärva och fridfulla sovrummet hjälper dina barn att njuta av en god sömn varje kväll. Vi är förvånade över att sovrummet har en garderob.

Skåpet är målat grönt, färgen är nära kopplad till figurerna. Tonerna i Ninja Turtles visas senare på täcken och örngott. De kompletterar sängramen, som redan känns bekväm och hemtrevlig. De fyra karaktärerna dyker upp på sovrummet. Ändå ser det fortfarande roligt ut i sovrummet att umgås med vänner.

Roliga ninja sköldpaddor sovrum

Roliga ninja sköldpaddor sovrum
Källa: reddit.com

Du kan välja en tegel tapet i brunt istället för att ersätta grönt. Tapeten ligger bredvid den vanliga, bruna väggdelen av sovrummet. De får alla sovrummet att känna sig varmt och bekvämt.

Det är vettigt att titta på hela sovrummet för att kalla det kul. Massor av Ninja Turtles-leksaker fyller sovrummet. Vissa packar det flytande förvaringsutrymmet på väggen i sovrummet. Och det finns de stora ninjasköldpaddorna på sängramens sidor.

Pojken är nöjd med hela samlingen. Och han har fortfarande en Ninja Turtles docka på sängen.

Underbart Ninja Turtles sovrum

Underbart Ninja Turtles sovrum
Källa: lacasitadedaniela.com

Vi älskar den totala atmosfären som visas i detta sovrum. Medan området verkar tillräckligt rättvist håller sovrummet det minimalt. Barnen kan känna sig lättade och ljusa när de är här.

Färgen på Ninja Turtles kommer faktiskt bara fram ur kuddfodralet och påslakan. Men vi älskar verkligen valet eftersom täcken innehåller utdrag från Ninja Turtles-serietidningen. Så ser karikatyren äkta ut. Sängramens placering gör att sovrummet känns avslappnat för att sova, koppla av och studera.

Mysigt Ninja Turtles sovrum

Mysigt Ninja Turtles sovrum
Källa: gearalover.com

Återigen blir det att välja ett Ninja Turtles täcke och örngott, ett enkelt sätt att skapa ett komiskt sovrum. Vi kallar detta hemtrevligt med tanke på sängramens placering.

Den ligger direkt på golvet så att barnen kan koppla av och må bra i rummet. Påslakan och örngott föredrar en enkel design av Ninja Turtles-motivet.

Lekfullt Ninja Turtles sovrum

Lekfullt Ninja Turtles sovrum
Källa: 42room.com

Massor av söta ninjasköldpaddorelaterade föremål i detta sovrum. Vi rekommenderar detta för dina småbarn. Välj sängramens stil för att skydda dina barn. Serien tar på sig färgglada, olika föremål.

Från mini-ninja-sköldpaddadockorna till den hängande dockan är sovrummet ett ninja-sköldpaddsälskares paradis. Strategin är lämplig för barn som älskar rika modeller och olika färger för att glädja dem.

Trevligt sovrum med Ninja Turtles

Trevligt sovrum med Ninja Turtles
Källa: fathead.com

Ett annat billigt sätt att göra ett sovrum med Ninja Turtles verklighet. Köp bara Ninja Turtles-klistermärken som fyller sovrumsväggen så här. Leonardo, Donatello, Michelangelo och Raphael verkar skydda sovrummet.

Var selektiv när du väljer Ninja Turtles-klistermärken som ser unika ut. Sovrummet innehåller supercoola klistermärken från animationen eftersom var och en av dem visar den bästa och mest ikoniska rörelsen från var och en av hjältarna.

Bekvämt sovrum med Ninja Turtles

Bekvämt sovrum med Ninja Turtles
Källa: fathead.com

Den sista tillämpar samma koncept som det nionde. Båda litar på Ninja Turtles-klistermärken för att komplettera sovrumsväggen. Leonardo, Donatello, Michelangelo och Raphael får var och en samma höjdpunkt på klistermärkena.

Naturligtvis är inte klistermärkena desamma i de två exemplen. Den sista ser rå ut. De passar så bra med sovrumsväggen som är målad i en mjuk nyans av grönt. Vi kan känna hur bekvämt sovrummet är med färgvalet.

Sängramen ser söt ut med de olika örngottmotiven. Den lurviga, grå mattan gör sovrummet mysigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*