Home / Hem / Nicole Miller heminredning
Nicole Miller heminredning

Nicole Miller heminredning

Nicole Miller heminredning

Alla i landet vet att Nicole Miller, en amerikansk modedesigner, har en fantastisk känsla för stil. Allt som hon bokstavligen berör visar sig vara snyggt och bara fantastiskt. Lyckligtvis tog hon fram en heminredning och tillbehörslinje som, som förväntat, verkar vara modern och aktuell. Kolla in vår shoppingguide och favoriter från deras rad nedan! Enligt Miller själv handlar bra design inte bara om en garderob, eftersom ditt hem är en förlängning av din personliga stil. Den entreprenörsvängda modedesignern arbetade med Home Dynamix, ett välkänt heminrednings- och designmärke, för att översätta Millers designfilosofi till vacker, elegant men ändå funktionell heminredning. Vi vet att du älskar att handla, men innan du slumpmässigt väljer saker från Nicole Millers signaturserie, sätt ihop dig själv och läs vår köpguide eftersom vi har listat några tips som hjälper dig att välja rätt inredning.

Bestäm din favoritfärgpalett

Att kombinera mönster och fantastiska färger från Nicole Miller-kollektionen är en utmaning, speciellt om du är nybörjare i heminredning. Innan du blir frustrerad över hela företaget, bestäm först vilken färgpalett du vill arbeta med. Kontrollera om svala eller varma färger passar bäst för ditt bostadsutrymme. Kom ihåg att det finns kalla och varma sidor i alla färger under solen. Välj 1-2 huvudfärger och sedan 1-2 accentfärger som förmedlar din känsla för stil och karaktär. När du kombinerar mönster, välj ett färgat mönster och kombinera det med en vit bakgrund. Oavsett om du har valt ett nautiskt tema i marinblått och vitt eller ett monokromatiskt schema, använd din fantasi när du väljer ett färgschema.

Identifiera rätt skala

Du har redan räknat ut vilka färger och mönster som ser fantastiska ut i ditt hem. Nu måste du börja tänka på storleken på din heminredning. Det ska matcha rummets bredd och höjd – kom ihåg det. När du till exempel köper en uppsättning ramar, tänk på var ramarna är och visualisera hur de skulle se ut i rummet. Om ditt väggutrymme är begränsat, välj inte stora ramar eftersom de skulle bli oanvändbara på grund av brist på utrymme. Detta är den mest spännande delen: överväga dina tillgängliga alternativ. Så utan vidare, här är våra bästa val på den fantastiska Nicole Millers signaturlinje:

Grafiskt tryck på insvept duk

Detta färdiga konstverk, insvept i galleriet, visar hur ett vackert tegelhus ser ut vid solnedgången. Det är en fantastisk bit som är jättebra när du vill att ditt utrymme ska vara ljusare. Det har en vintage och rustik känsla som dess kollegor bara inte kan matcha! Den levereras också med en ram i massivt trä för stabilitet och hållbarhet.


Cook N Comfort Hur man säger tidsköksmatta

Detta ger ditt kök pricken över i. Med sin knäppa design, halkfria gummibak och halkfri yta får din köksmiljö en lekfull men ändå funktionell matta som är perfekt för vardagligt bruk. Det otroliga med den här produkten är att den är lätt att rengöra och lätt att underhålla. Det är ett utmärkt sätt att lägga till karaktär i ditt kök.


Lyxfuskpäls vin / vattenflaska (leopard)

Om du letar efter den bästa påsen för vin / vatten för att bära en flaska, kanske din favoritflaska, till en avslappnad vin- och ostfest, är Nicole Millers Faux Fur Wine Carrier Bag det bästa för dig. Den är mångsidig och tillräckligt rymlig för att du ska kunna sätta in en korkskruv i den. Denna bärare tillverkad av ett fantastiskt och otroligt mjukt material är super lätt att bära.


Hemuppsättning med 8 koniska ljus 10 guldvirvelstruktur

Från Nicole Miller-kollektionen är dessa 10 tums avsmalnande ljus perfekta för alla tillfällen, inklusive bröllop, semestrar och romantiska hemmiddagar. Var och en är guldpläterad för att ge elegans och romantik till festens atmosfär. De passar in i både standardljusstakar och i koniska ljushållare.


Lådramar om 3

Dessa Nicole Miler Box-ramar är inte bara ramar. Din finish är första klass och naturligtvis mycket konsekvent. När du har samlat knäppa foton och samlarobjekt som bara fångar damm är det dags för dig att flytta dem in i Millers ramuppsättning så att de stöter mot en vägg.


Newton mikrofiber badmatta set

Denna lättskötta mikrofiber badmatta uppsättning från Nicole Miller har allt du behöver för att betraktas som den bästa mattsatsen. Det är inte bara mjukt på huden utan torkar också snabbt. Satsen levereras komplett med en halkfri latexdyna, vilket gör den idealisk för ett badrum med mycket trafik.


Ljusgrå mongolsk lyxig lammullspäls

En fuskpälsfilt utan skalor. Det känns som att du är omgiven av moln. Det är otroligt mjukt och tillräckligt stort för att du kan täcka fötterna upp till axlarna när du tittar på TV. Men det är inte allt för att denna Snuggie också är en fantastisk filt som kommer att ge klass och sofistikering till ett vardagsrum.


Medaljongpar gardiner

Behöver ditt rum eleganta designgardiner? Naturligtvis fungerar det för varje fönster behöver det perfekta tillskottet! Denna maskintvättbara uppsättning med 2 fönstergardiner från ingen ringare än Nicole Miller är gjord av 100% bomull. Den levereras med ett delikat medaljongmönster som garanterat ger ditt bostadsutrymme den välbehövliga moderna pizzazz.


Synergy Wave Grey Area-matta

Detta mångfärgade urval från Nicole Millers hemkollektion kan täcka fula golv och göra vardagsrum hemtrevliga. Denna bekväma shagmatta är lika bekväm för fötterna som den är tålig. Den passar i alla interiörer och matchar alla boendemiljöer eftersom den designades av Nicole Millers gyllene händer! Dessutom kan modern utskrift förbättra strukturen i ett rum.


Vändbar täcksats i 100% bomull

Förverkliga drömmar med detta snygga och moderna överkast från Nicole Miller. Den har en vacker blommönster som kommer till liv med uppsättningen kontrasterande toner. Den har alla funktioner som en täcksats ska ha eftersom den är fylld med bomull, tvättbar i maskin och även vändbar!


Nicole Miller Home Decor Mirror - Heminredning.
Epic Nicole Miller heminredning 98 i heminredningsplanerare med.
Hemvaror Nicole Miller Ljusstake |  Formella vardagsrum.
Hemvaror Nicole Miller Ljusstake |  Liten rymddesign, liten.
Nicole Miller Shell Mirror $ 79,99 |  Hemvaror, Möbelaffär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*