Home / Dekor / Mörka köksidéer
Mörka köksidéer

Mörka köksidéer

MÖRKA KÖKIDÉER – Ett mörkt kök är ett mördarkoncept. Denna stil skär typisk köksdesign som mest använder neutrala, vanliga och ljusa färger. För fans av mörka färger är det mörka köket inte en stor sak, men för dem som inte gör det?

Den här artikeln kommer att diskutera coola saker om det mörka köket. Inte bara för att kanalisera mystisk nyfikenhet djupt inuti dig, utan också för att komma ur sunt förnuft. Ta dig tid att se hur detta kök klarar den här typen av utmaningar.

Snyggt mörkt kök

Snyggt mörkt kök
Källa: home-designing.com

Detta är vad som händer, industriella och minimalistiska stilar kombinerar för att skapa ett kök. Den mörka smaken kommer helt från svart som den ultimata mörka färgen genom tiderna. Svarta färger, bland annat taket och golvet i köket.

Köket innehåller de trendiga möblerna som framkom från studiobelysningen och stolarna. Minimalistisk stil tillämpas på köksskåpen och bänkskivan. Köket föredrar att hålla området rymligt trots det utrymme det upptar.

Så du kan se att köket väljer den öppna hyllan. Med fönstret ser köket rymligt och öppet ut.

Enkelt mörkt kök

Enkelt mörkt kök
Källa: loveproperty.com

Om svart är för bekant för dig kan den mörka nyansen bäst passa ditt intresse. Någonstans mellan svart och grått täcker nyansen köksväggen och skåpen. En liten variation, köket bestämmer respektive trägolv.

Med tanke på det relativt rättvisa utrymmet övar köket enkla koncept. Köket utnyttjar de öppna hyllorna och den enkla skåpdesignen. Fönstret i köket verkar vara där när solljuset träffar golvet.

Den öppna hyllan innehåller diskarna som är snyggt ordnade för att möta objektet.

Elegant mörkt kök

Elegant mörkt kök
Källa: hgtv.com

Elegant och elegant. Vår nästa idé kastar bort den mörka smaken som ofta kommer från svarta möbler. Tack vare den speciella typen av trä ser köksmöblerna väldigt elegant ut och av hög kvalitet.

Köksskåpen har en enkel och klassisk design. Förutom graciösheten verkar köksskåpen också lysa. Mörk ton dyker upp från köksväggen och bakplattan.

Vi uppskattar att köket använder den kreativa bakplattan, som fungerar som en cool variant. Med tanke på det relativt lilla utrymmet blir hela köket avslappnat och öppet.

Rymligt mörkt kök

Rymligt mörkt kök
Källa: Architectureartdesigns.com

Att ha ett stort utrymme för ett kök erbjuder två alternativ. Vi vill antingen hålla det rymligt eller inte. Detta exempel vill vara lättad utan att använda minimalistisk design. Cool, eller hur?

Fet och ljus är två attribut förknippade med köksskåpen. Och detta blir huvudtonen för mörk köksstil här. Vit blir sekundärfärgen för att jämna ut området.

Köket väljer den trätyp som varken ser ljus eller tung ut. Alla små föremål i köket förvaras i skåpen.

Modigt mörkt kök

Modigt mörkt kök
Källa: sebringdesignbuild.com

Med hjälp av de två sista exemplen kan vi undersöka att en liten skillnad i svart trä kan resultera i väldigt olika smaker. Den här gången ser möbeln djärv ut, tack för att du valde den svarta nyansen.

Den svarta nyansen färgar skåpen, köksön och köksfläkten. Den svarta nyansen fungerar med vitt, som innehåller de brunaktiga linjerna. Detta visar den starka naturstenen för köksväggen och diskarna.

Ändå ser köket djärvt och av hög kvalitet ut.

Underbart mörkt kök

Underbart mörkt kök
Källa: yentua.com

Detta är den ultimata svarta nyansen. Ingen skimrande smak, köksskåpen ser enkla och graciösa ut. Det blir den mest grundläggande mörka känslan för köket. Dessutom har köket en trevlig förändring.

Detta dyker upp från fönstret och låter naturlig luft och ljus komma in i köket. Den vita dörren och fönstret ger en härlig ton. Vår sista uppmärksamhet ägnas belysningen, som ser snygg och söt ut.

Som sagt, när vi tillbringar tid med att laga mat och tvätta smutsiga diskar i köket, måste vi vara bekväma.

Klassiskt mörkt kök

Klassiskt mörkt kök
Källa: sebringdesignbuild.com

Ett klassiskt mörkt kök kan inte dölja vintagemak i detta kök. För att skapa just den här köksmodellen, välj enkla och eleganta mörka möbler som den här. Svart ser mjukt ut i det här köket.

Vintage smak kommer från köksfläkten och taket, som använder synliga balkar. Intressant är att köket sätter höga och stora fönster som oftast ses i gamla kök. Ändå ser köket rymligt och lättat ut.

Det finns en snygg stol och en pendel för dekoration. Det här är vad vi kallar det klassiska mörka köket med stil.

Finaste mörka köket

Finaste mörka köket
Källa: blueridgeapartments.com

Svart trä som det här köket verkar fint och elegant. Utan tvekan kräver köket en stor budget. Pengarna är så värda att undersöka köket. Det ser inte bara ut som förstklassigt, köket ser också snyggt ut.

Den trendiga smaken kommer från de vackra taklamporna och köksön. Köksön ser också påkostad ut. Vi uppskattar att köksön har en speciell plats för flaskorna, som visas på bilden.

Minimalistiskt mörkt kök

Minimalistiskt mörkt kök
Källa: decorits.com

Vår lista kommer att vara ofullständig utan denna sub-stil. Ja, ett minimalistiskt mörkt kök är ett måste för dig som vill skapa ett mörkt kök för ett modernt hem. Detta kök utövar den enkla möbeldesignen utan synliga knoppar.

Den mörka smaken blandas med det varma trägolvet och det mjuka vita taket. Hela köket känns rymligt till slut eftersom det är så bredvid fönsterrutan. Så modernt och fräscht.

Dramatiskt mörkt kök

Dramatiskt mörkt kök
Källa: space-time-mass.com

Ett mörkt kök verkar oupplösligt kopplat till en dramatisk ton. Den sista idén antyder att du kan måla köket svart för en billig finish i det mörka köket. Svart färgar köksväggen, taket och backplattan.

Hela köket ser så dramatiskt ut i mörkret. För variationer väljer köket de bruna skåpen som använder den enkla skåpdesignen. För att inte glömma använder köket den svarta bänkskivan för mer svart ton.

Det här är vår ideala idé för dig som letar efter ett dramatiskt mörkt kök som matchar ditt minimalistiska och moderna kökskoncept.

Det avslutar vår lista för köksstil. Har du favoriter från listan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*