Home / Dekor / Moderna kökbelysningsidéer
Moderna kökbelysningsidéer

Moderna kökbelysningsidéer

MODERN KÖKBELYSNINGSIDÉER – När eraen förändras kommer också typen av köksbelysning att göras. I allmänhet förnya moderna kökbelysningsidéer traditionella kökbelysningskoncept. Lätt material och rik design blir två huvudaspekter av modern köksbelysning.

Vad vi älskar mest om moderna köksbelysningsidéer är att det finns många mönster tillgängliga för massproduktion. Vissa människor föredrar att skapa färdiga belysningskoncept för sina kök. Det är en förbättrad konst som inkluderar modern köksbelysning.

Läs vidare nedan för att hitta några av dessa.

Inbyggd modern köksbelysning

Inbyggd modern köksbelysning
Källa: traditionalhome.com

Vi tror att du känner till vår första idé. Vi kallar det inbyggda moderna köksbelysningen eftersom det finns två stora lampor i taket i köket. Naturligtvis ingår belysningskonceptet i köksplanen före byggandet.

Detta koncept hoppas kunna behålla en minimalistisk modell för köket. Som du kan se upptar detta kök ett smalt område. Därför behöver köket belysning som ser enkel ut. Stora taklampor kan minska det redan smala utrymmet i detta kök.

Det finns två stora lampor som räcker för att stråla i hela köket.

Fantastisk modern köksbelysning

Fantastisk modern köksbelysning
Källa: carlaaston.com

Som tidigare nämnts öppnar en modern köksstil upp för oändliga ljusstilar. En av dem presenteras i detta exempel. Vi kallar detta fantastiskt eftersom det är fantastiskt att se detta exempel uppfylla konceptet “glödlampa i glödlampa”.

Belysningen består av två hängande överdimensionerade glödlampa-liknande glasöverdrag. I var och en av dem finns den ”riktiga glödlampan” som genererar strålar så snart ljusströmbrytaren slås på. Glasöverdraget kan intensifiera balken så att hela köket är upplyst.

Taklampan närmar sig köksön, som omedelbart väcker människors uppmärksamhet.

Ficklampeliknande modern köksbelysning

Ficklampeliknande modern köksbelysning
Källa: sebringdesignbuild.com

Ta tillbaka goda minnen från när du var en pojke eller en spejderflicka. Denna idé brukade stjäla en enkel design av facklor med eld och trä. Naturligtvis bör du inte ta med den traditionella ficklampan i köket, särskilt ditt kök är modernt som detta visar.

Köksbelysningen består av tre fackelliknande lampor som hänger i taket. Varje belysning är täckt med grå metall. Smal och enkel, varje belysning har en liten i botten.

Ljuskonceptet stöder köket, som ser minimalt och enkelt ut.

Trevligt modernt köksbelysning

Trevligt modernt köksbelysning
Källa: steinerparents.com

Det finns en tydlig likhet mellan den fjärde och andra idén. Båda är inspirerade av lampmodellen. Den här gången använder den fjärde tre stora glödlampor som hängs upp från taket upp till halva kökshöjden.

De stora glödlamporna ser ganska bedårande ut. Belysningen faller direkt över köksön och stöder de inbyggda lamporna som är fördelade i köket. De genomskinliga locken på belysningsenheten hjälper till att sprida strålen som genereras av glödlamporna.

Belysningen är en förbättrad version av de traditionella små glödlamporna som vi använder mycket.

Modern köksbelysning i studiostil

Studioliknande modernt köksbelysning
Källa: Architectureartdesigns.com

Det finns fyra små glödlampor i det lilla vita locket, var och en fäst vid taket i köket. Hela belysningsenheten påminner oss mycket om de som används i en studio. Var och en av glödlamporna förväntas ge ljusa strålar till köket.

Detta är en av de mest avancerade modellerna av modern köksbelysning. Belysningen kopierar coola och funktionella funktioner hos studiolampor. Belysningsdesignen håller köket rymligt även om området ser stort ut.

För att ge en bred känsla består belysningen av små lampor.

Diskoinspirerad modern köksbelysning

Diskoinspirerad modern köksbelysning
Källa: cjcfc2018.com

Det finns två typer av modern köksbelysning i detta kök. Vi diskuterar det discoinspirerade eftersom vi pratade om inbyggd belysning i det första tipset. Den inbyggda belysningsmodellen blir en av belysningsstilarna i detta kök.

Den discoinspirerade belysningsenheten består av tre stora runda sfärer med lampor inuti. De gnistrar som lampor vi ser i klubbar eller på fester. Valet av belysning gör detta kök väldigt varierat.

Kombinationen är osannolik eftersom vi ser den i dagens moderna kök.

Otrolig modern köksbelysning

Otrolig modern köksbelysning
Källa: Secureidm.com

Återigen väljer vi en glödlampa som det allmänna konceptet för köksbelysning. Detta kök använder glödlampor utan specifika överdrag som i föregående exempel. Glödlamporna i det här köket förblir som de är. Skillnaden ligger i de olika lampstorlekarna som placeras på ett ställe.

Det finns fem glödlampor i det här köket, från superlilla till stora. De hänger från taket i köket till köksfläkten. Vi uppskattar att köksbelysning blir en cool variant på köksgråtonen.

Vacker modern köksbelysning

Vacker modern köksbelysning
Källa: cieric.org

Det här åttonde tipset visar hur lätt köksbelysning kan förvandlas till vacker. Titta på locket på varje lampa. Belysningsenheten består av de tre lamporna som hänger från taket till nära köksön.

Belysningen skapar ljusa strålar där du kan njuta av mat och dryck som serveras på köksön. Om du tittar på den enkla köksmodellen blir belysningen en uppfriskning i sig själv.

Exceptionell modern köksbelysning

Exceptionell modern köksbelysning
Källa: donpedrobrooklyn.com

Belysningen i detta kök är snabbt att stjäla vår uppmärksamhet. Köket gör sitt bästa för att göra belysningen till huvudfokus. Belysningen får en stor, cirkulär form som innehåller små lampor.

Belysningen är klädd i grått och vitt, ett coolt inslag i köket som använder brunt och vitt som temafärger. Att läsa från den första till den åttonde idén känns inte som för mycket att säga att denna belysning är ett undantag.

Vi tror att köket spenderar mycket pengar på denna belysning.

Innovativ modern köksbelysning

Innovativ modern köksbelysning
Källa: greenbrookdesign.com

Ett annat sätt att omedelbart fånga folks uppmärksamhet från belysningssegmentet. Till skillnad från det nionde tipset visar den sista idén en innovativ ljusstil som förvirrar oss. Dessutom lyser belysningen upp den neutrala köksatmosfären.

Belysningen består av två lampor med vackra lockdesigner. Var och en av omslagen använder ett nivåöverdrag. Lamporna är placerade i glaskåpan för att sprida strålen. Ovanpå glasöverdraget ser du ett annat lock.

Alla bärs av hållaren som hänger från taket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*