Home / Dekor / Moderna Kitchen Island-idéer
Moderna Kitchen Island-idéer

Moderna Kitchen Island-idéer

MODERN KÖKÖSIDÉ – Den moderna köksön är ett måste för människor när de funderar på att ha en till sitt moderna kök. Denna köksmodell kan kombineras med ytterligare delkoncept.

Vår artikel här kommer att tala om för dig vilka ökoncept för underkök som passar bra som huvudmålet för din moderna köksö. Med dessa olika delkoncept kan den moderna köksön se mer välmående och trendig ut.

Antik touch på den moderna köksön

Antik touch på den moderna köksön
Källa: Pinterest

Skafferi är vanligt i många moderna kök eftersom markpriset ökar och människor har begränsat kök. Skaffeköket förtjänar andra namn än hallköket eftersom det använder ett smalt utrymme mellan två väggar som kök.

Denna bild tillhör förmodligen de berömda moderna avancerade köken. Dyr matlagning och inredning fyller köket. Föreställ dig en enkel och antik köksö med ett fristående bord som den här bilden visar.

Du kan placera matingredienser på köksön. Det här bordet ger detta moderna kök en antik touch.

Mysig modern köksö

Mysig modern köksö
Källa: Paristriptips.com

Ett modernt kök kan vanligtvis se ut så här. Trämöbler och golv blir ett materialval för vissa husägare att skapa en naturlig känsla i sina moderna kök.

Därför väljer detta kök ett träbord med en hylla som köksö. För att förbättra det naturliga utseendet kan köksöarna föra dina små barn samman för en snabb frukost innan de går i skolan.

Köksön rymmer tallrikar, frukt och snacks när den inte används som en minisats.

Strandig modern köksö

Strandig modern köksö
Källa: Architecturaldigest.com

En särskild fördel med ett modernt kök är att det här konceptet gör att du kan tillämpa vissa underteman enligt dina önskemål. Ta bilden som ett exempel. Du kan fortfarande kanalisera din kärlek till strand- eller havsliv i det här lilla köket.

Ta bara med ett träbord eller en bänkskiva som har en ikonisk strandaspekt, som X i träbordet. Komplettera köksön med trästolar som utgör möbler för kustnära hem. Denna enkla design passar din smak på kustköksön.

Denna köksö fungerar mer som en matsats utan handfat eller lådor som en del av köksön.

Fredlig modern köksö

Fredlig modern köksö
Källa: Pinterest

Neutrala eller mjuka färger är en utmärkt start för att skapa en lugn atmosfär på din moderna köksö. Denna bild visar ett bra exempel. Denna köksö är gjord av vit marmor som serverar bordet och bänkskivan.

Den övre delen stöds av gråmålade pelare som innehåller en bokhylla för förvaring. I den kan du lägga böcker för att underhålla dina vänner som väntar på att du ska laga alla livsmedelsingredienser.

Denna köksö kompletteras med söta, klassiska stolar. Detta ger detta kök en lugn känsla som passar bra med moderna köksapparater.

Ny modern köksö

Ny modern köksö
Källa: ramadanewsss.info

Ge din moderna och minimalistiska köksö en stark, fräsch ton. Den här bilden visar vidare att du kan skapa denna atmosfär från hela köket. Ett nyckelrecept är vit marmor som huvudmaterial.

Du kan välja vit marmor som bord eller bänkskiva för din köksö. Använd särskilt denna marmor för att skapa en kaffebarliknande köksö med ikoniska långbenta stolar, som visas här. Denna köksö ser väldigt fräsch och klar ut.

Servera dina vänner på denna köksö medan du gör en mugg varm choklad.

Vanlig, modern köksö

Vanlig, modern köksö
Källa: kurdblogger.com

Ett enkelt träställ med vit marmortopp räcker för en vanlig köksö. Detta speciella koncept passar in i detta moderna kök som ser friskt och rent ut. Denna köksö inkluderar inte lådor, handfat och stolar.

Denna modell är lämplig för dig som letar efter en ödmjuk och minimalistisk köksö som kommer att hålla hela köket avslappnat och bekvämt. Denna köksö tjänar mer som ett prep-område där du kan placera matingredienser.

Lägg färska grönsaker och frukter här direkt efter att du handlat innan du städar dem.

Djärv modern köksö

Djärv modern köksö
Källa: albraqah.com

En kaffebarliknande köksö tröttnar oss aldrig. Denna köksömodell är lämplig för ett modernt kök som senare kommer att förvandla köket till ett mer modernt. Få en säkrare modern köksöstil med en djärv atmosfär.

Denna köksö uppfyller särskilt förväntningarna hos de av er som älskar att använda favoritfärger för sina kök. Denna bild erbjuder ett coolt sätt att skapa en djärv och modern köksö med rött.

Välj en röd och vit bänkskiva för en djärv, djärv ton. Komplettera köksön med söta gula stolar som de vi kan se i riktiga kaffebarer.

Anmärkningsvärd modern köksö

Anmärkningsvärd modern köksö
Källa: diynetwork.com

Våra åttonde av tio moderna kökö-idéer ser anmärkningsvärda och varma ut. Denna köksö förbinder köksväggarna. Bänkskivan på denna köksö verkar ovanlig, varken kvadratisk eller rektangulär som vi ofta ser.

Denna köksö är kompletterad med söta, genomskinliga stolar som karakteriserar denna köksö som en mini-matuppsättning. Dina små barn kan njuta av en snabb frukost minuter innan skolklockan ringer.

Du kan också underhålla goda vänner här med en kopp svart kaffe.

Fantastisk modern köksö

Fantastisk modern köksö
Källa: Pinterest

I detta söta utseende kallar vi detta exempel ett fantastiskt. Vi älskar hur flexibel denna köksö är trots det trånga utrymmet. Denna köksö använder framgångsrikt det lilla området för att förvandla köksön till en superstilig.

I denna mini-matsats behöver du bara tillhandahålla ett träbord som matbord. Komplettera matsatsen med de söta trästolarna. Tillbringa underbara eftermiddagar med bästa vänner eller din make / maka på denna köksö.

Enkel, modern köksö

Enkel, modern köksö
Källa: Architectureartdesigns.com

Öva vår sista rekommendation för att hålla ditt kök minimalistiskt och elegant samtidigt. Välj en enkel, blå köksö som främst kommer att fungera som handfat. Denna köksön skiljer diskbänken och tvätten från spisen.

Eftersom den här bänkskivan verkar stor kan du använda den för att placera ingredienserna på plats innan du lagar mat. Du kan också laga färdiga måltider innan du bär dem alla till matsalen. Annars använder du den här bänkskivan för att kemtvätta köksredskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*