Home / Hem / Minimalistiska vardagsrumsidéer att använda i ditt hem
Minimalistiska vardagsrumsidéer att använda i ditt hem

Minimalistiska vardagsrumsidéer att använda i ditt hem

Medan vintage vardagsrum handlade om att gå överbord med klassikerna, är minimalism en term som är mycket populär i modern-chic inredningsidéer. Men när vi pratar om minimalistiska vardagsrumsidéer betyder det inte att du måste vara en enkel Jane med din styling. Vi vill att du ska förstå att mindre är mer, men ditt rum ska inte se tråkigt ut.

Med ett minimalistiskt boende kan du få vad du vill samtidigt som du håller allt estetiskt tilltalande. Men gör dig inte för bekväm. För att inreda ett minimalistiskt vardagsrum är en ganska uppgift. Låt oss hjälpa dig att upptäcka några mycket aktuella, minimalistiska vardagsrumsidéer!

Minimalistiska vardagsrumsidéer

 • Utvärdera vad du har
 • Ta ut ytterligare föremål
 • Lägg till växter
 • Använd sammanhållning
 • Använd olika undertoner
 • Använd subtila mönster
 • Lägg till vintagebitar
 • Kvalitetsprodukter
 • Använd färre element
 • förvarings rum
 • Använd texturer
 • Var inte materialistisk
 • Enkel livsstil

Låt oss titta närmare på dem nu.

Utvärdera vad du har

Heather-Garrett-Design-by-Heather-Garrett-Design Minimalistiska vardagsrumsidéer att använda i ditt hemBildkälla: Heather Garrett Design

Gå tillbaka och undersök objektivt de saker du redan har, hur du lever ditt liv, hur ditt hem för närvarande är inrett och så vidare. Då får du en tydlig bild av den förändring du vill ha i ditt vardagsrum.

Ta ut ytterligare föremål

Dafna-Zilafro-by-SPF-Architekten Minimalistiska vardagsrumsidéer som du bör använda i ditt hemBildkälla: SPF arkitekter

När du väl har undersökt allt för att uppnå en minimalistisk inredning måste du ta ut alla objekt i ditt vardagsrum som inte har något syfte, som inte är behagligt för ögat och de saker du kan leva utan, för att få mer rent utrymme skapa.

Storlekar

Engineers-House-by-ESSTEAM Minimalistiska vardagsrumsidéer som du bör använda i ditt husBildkälla: ESSTEAM

Med minimalistiska vardagsrumsidéer måste du hålla en balans mellan storleken på dina möbler. Så försök att blanda och matcha några större möbler samtidigt som du lägger till mindre föremål. Välj till exempel en minimalistisk L-formad soffa istället för en 8-delad soffgrupp.

Lägg till växter

Pool-House-by-Elaine-Richardson-Architect Minimalistiska vardagsrumsidéer att applicera på ditt hemBildkälla: Elaine Richardson arkitekt

Det bästa med minimalistiska vardagsrumsidéer är att du kan lägga till växter i ditt vardagsrum. Detta bidrar till att göra det bekvämare och välkomnande inte bara för dina gäster utan också för dina gäster. Men låt dig inte röra dig. en eller två växter kommer att göra.

Färger

Middle-Cove-by-Bronwyn-Poole-of-Touch-Interiors Minimalistiska vardagsrumsidéer att tillämpa på ditt hemBildkälla: Bronwyn Poole från Touch Interiors

Håll tonen i ditt vardagsrum neutralt samtidigt som du lägger till en färgfärg här och där. Lägg till exempel en ljus tonad matta i ett rum som knappt är färgat. När du lägger till en bokhylla ordnar du dina böcker efter färg och det talar om stil direkt.

läger

REFORMA-CASA-ONA-by-QBarquitectos Minimalistiska vardagsrumsidéer som du bör använda i ditt hemBildkälla: QB Arquitectos

Se till att du inte har någon röran i ditt minimalistiska vardagsrum. När du behöver lagra föremål, håll dem organiserade i fashionabla korgar eller förvaringsnålar.

sammanhållning

Kensington-House-by-Callender-Howorth Minimalistiska vardagsrumsidéer att tillämpa på ditt hemBildkälla: Ringer till Howorth

För en modern, minimalistisk look, se till att du har en färgpalett som kompletterar varandra. När du väljer möbler, se till att varje design inte berättar en annan historia.

Olika undertoner

Monmouth-Beach-Living-Room-After-by-Sheila-Rich-Interiors-LLC Minimalist Living Room Ideas att applicera på ditt hemBildkälla: Sheila Rich Interiors LLC

Du behöver inte hålla fast vid svartvitt när du vill ha minimalistiska vardagsrumsidéer. För att skapa en iögonfallande atmosfär kan du leta efter fler färger som passar bra, t.ex. B. Grå och Lila.

Subtila mönster

Lyon-Village-Addition-by-Moser-Architects-PLLC Minimalistiska vardagsrumsidéer som du bör använda i ditt hemBildkälla: Moser Architects PLLC

Om du är minimalistisk med ditt vardagsrum och leker med olika undertoner, kom ihåg att allt du väljer inte är för mycket i ansiktet. Undvik komplicerade mönster om du kan. Allt måste vara rent, klart och tydligt.

Andra minimalistiska dekorationsidéer

Lägg till vintagebitar

Harp-Residence-by-St-Romain-Interiors Minimalistiska vardagsrumsidéer att använda i ditt hemBildkälla: St Romain Interiors

Lägg till några bitar från mitten av århundradet i ditt minimalistiska vardagsrum med minimalistisk dekoration. Även om det kommer att ge en touch av 70-talets spår i ditt utrymme, passar det riktigt bra med den moderna, minimalistiska smak som du längtar efter.

att forma

Ashton-by-Design-Interiors-Inc Minimalistiska vardagsrumsidéer för ditt hemBildkälla: Design Interiors Inc.

När du tänker på minimalistiska vardagsrumsidéer handlar det inte bara om raka linjer. Att lägga till möbler eller inredningsdetaljer med kurvor och out-of-the-box design gör inte ont. Så var inte rädd för att leka med geometriska mönster.

Showpieces

Living-Room-by-Paul-Moon-Design-1 Minimalistiska vardagsrumsidéer som du bör använda i ditt hemBildkälla: Paul Moon Design

Medan allt i rummet är minimalt, lugnande och neutralt, tveka inte att lägga till föremål som fångar ögat. Håll dock antalet sådana föremål i mindre mängd. På detta sätt kan du ställa in prioriteringar i ditt rum, t.ex. B. ett ovanligt soffbord, pittoreska målningar, växter i huset etc.

Minimalt vardagsrum

Delray-Beach-Residence-by-Hubley-Design-Interiors-LLC Minimalistiska vardagsrumsidéer att applicera på ditt hemBildkälla: Hubley Design Interiors LLC

Ta ut det som känns speciellt i rummet, för “mindre är mer”. Håll dig till denna regel och inte bara kommer du att begränsa din ekonomi, men du kommer också att kunna skapa ett rent utrymme för dig själv samtidigt som du låter varje bit sticker ut. Lämna mycket utrymme och ditt vardagsrum kommer att vara tilltalande visuellt.

Du kan ordna saker med flytande vägghyllor, akrylbord etc.

Kvalitetsprodukter

Var försiktig när du ställer in ditt utrymme med minimalistiska vardagsrumsidéer. Välj varje bit noggrant och ägna mer uppmärksamhet åt dess kvalitet och stil. Du behöver inte fylla hela rummet med föremål. Säg sedan nej till impulsköp.

Färre föremål

Fulham-by-Design-2-Finish Minimalistiska vardagsrumsidéer att använda i ditt hemBildkälla: Design 2 Finish

För varje objekt du lägger till i ditt bostadsutrymme bör du ta ut ett annat objekt. Denna användbara regel är från Colleen Madsen.

förvarings rum

Du behöver inte driva allt överallt. Investera i snygga förvaringsartiklar och ordna ytterligare föremål i dem. Så här ser ditt rum elegant ut.

Strukturer

Private-House-London-by-Squared-Interiors-LTD Minimalistiska vardagsrumsidéer att använda i ditt hemBildkälla: Squared Interiors LTD

Minimalistiska interiörer kräver neutrala toner. Du kan dock lägga till struktur. Medan bakgrunden är sval tonad kan du kasta i minimala bitar som fårskinnsmattor, pärlkuddar etc. för att ge den den där popen.

Var inte materialistisk

Modern-New-Home-Ground-Up-by-Heritage-Building Company-LLC Minimalistiska vardagsrumsidéer att applicera på ditt hemBildkälla: Heritage Construction Companies LLC

Det handlar inte bara om minimalistiska bostadsutrymmen. Det är en livsstilsförändring. Så låt inte objekt definiera dig. Håll allt efter dina behov och uppskatta vad du har.

Bli av med kablar

Med kabel får du många reklamfilmer som gör att du vill köpa fler och fler saker. Istället kan du hålla dig till Netflix eller Hulu. Om du inte har det kan inspelning av filmer och dina favoritprogram också vara till hjälp.

Enkel livsstil

Battersea-viktorianska-radhus-av-Amorybrown minimalistiska vardagsrumsidéer att applicera i ditt hemBildkälla: Amory Brown

När du väl har börjat med minimalistiska vardagsrumsidéer ändrar personen du är också. Filosofin att hålla det enkelt kommer att påverka dig också. Så när du närmar dig ditt vardagsrum med minimalistisk husinredning kommer det att se ut och kännas vackert, rikt, bekvämt, inbjudande och inte tråkigt alls.

Slutliga tankar om dessa minimalistiska vardagsrumsidéer

Minimalism gör att du känner dig fri och spännande. Ditt mål är att se till att du har tillräckligt med föremål som passar in i rummet du bor i, snarare än att skapa röran överallt. Detta hjälper dig att skapa mer värdefulla minnen om de saker du äger också.

Om du gillade dessa minimalistiska vardagsrumsidéer bör du också kolla in dessa artiklar:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*