Home / Hem / Mickey Mouse Tree Topper
Mickey Mouse Tree Topper

Mickey Mouse Tree Topper

Mickey Mouse Tree Topper

Nästan alla på planeten känner Disney. Det är ett varumärke som är synonymt med något magiskt och inspirerande. I hjärtat av Disney är den legendariska Mickey Mouse.

Varför inte ta med Mickey Mouse hem för den kommande semestern? Vem vill inte ha lycklig inspiration? Medan du håller på med det, placera Mickey Mouse där det är lätt att se, och det är ovanpå din julgran.

Naturligtvis måste du få en först. För att hjälpa dig med detta har den här artikeln sex av de bästa Mickey Mouse-trädtopparna just nu.

Disneys Timeless Holiday Treasures Tree Topper

Denna Mickey Mouse-trädtoppare är kanske en av de mest iögonfallande. Den innehåller många intressanta element som bara kan fascinera tittarna.

Trädtaket har två huvudaspekter. Först finns en stor åtta-spetsig stjärna fäst på toppen av julgranen. Sedan finns det Mickey Mouse som gärna rider på tomten. Naturligtvis dras släden av renar och Pluto leder flocken. De två elementen är förbundna med en guldfärgad tråd med Tinkerbell i mitten. Varje del av produkten är finbearbetad av hantverkare.

Men det är inte allt. När du sätter på topparen blir det riktigt spännande. Den stora stjärnan lyser ljus och varm. Sedan börjar Mickey Muss släde snurra långsamt runt cirkeln. Det är verkligen en syn att se.


Mickey Mouse trädtopp med böjbara armar

Ingenting är mer bedårande än Mickey Mouse som bär en jultomtendräkt som håller godis för alla små bra pojkar och tjejer.

Dessutom är denna produkt officiellt licensierad. Så du kan vara säker på att du inte köper en copycat från en hål-i-en-vägg-verkstad. Eftersom detta är ett officiellt Disney-objekt, är allt tillverkat av högkvalitativa material och tillverkade med uppmärksamhet på detaljer.

En annan spännande egenskap hos produkten är de böjbara armarna. Det betyder att du kan placera Mickey Muss armar i vilken pose du vill. Du kan låta din egen kreativitet flöda in i detta.

Produkten är också mångsidig. Medan den marknadsförs som trädtoppen kan du bara ta bort fästmekanismen så fungerar den som en fristående dekor. Objektställen är ungefär tio tum långa och precis rätt höjd för ett litet till medelstort julgran.


Disney Mickey Mouse Happy Holidays Glass Ornament & Tree Topper Set

De flesta trädtoppar har en enda produkt. Om sådana erbjudanden är lite tråkiga för dig kommer du att få ett med flera artiklar. Med ett paket som innehåller fem artiklar är detta en av de bästa erbjudandena.

Paketet innehåller en trädkrona och fyra hängande ornament. Trädtoppen är röd med lite glitter i grönt och vitt. Hängande dekorationer finns i klara, röda och gröna. Varje prydnad har sitt eget mönster och sin stil. Naturligtvis har varje artikel den igenkännliga Mickey Mouse-logotypen på ett eller annat sätt. Att bara titta på produkterna avslöjar känslan av festlig lycka.

En annan viktig sak att nämna är det primära materialet. Medan andra trädtoppar är gjorda av tyg och skum, är denna produkt gjord av glas. Man kan anta att glas är det lyxigare materialet.


Mickey och Minnie Mouse Christmas Tree Topper

Om du tycker att det inte är rätt för Mickey Mouse att hänga ensam ovanpå din julgran, kommer du antagligen att älska den här artikeln. Med denna bit sitter både Mickey Mouse och Minnie Mouse sida vid sida. De två är glada och inspirerar alla att vara desamma.

Objektet var också utformat för att betona den legendariska duon när de sitter i en relativt stor grön ring. Dessutom är ringen dekorerad med bollar i olika färger. Hela installationen väcker din gästs uppmärksamhet och fokuserar på stjärnorna i showen.

Det finns en stor röd stolpe längst ner på ringen som passar på din julgran.

Med Mickey Mouse och Minnie Mouse, produktdesignen och de festliga ljusa färgerna, är det en trädtopp som är svår att missa.


Mickey Mouse animerad trädöverdrag

Denna trädtopp är perfekt för köpare som tycker att de fasta dekorerna är för tråkiga. Mickey Mouse i den här artikeln har mycket att göra, och det här avsnittet täcker några av de viktigaste.

Föremålet har Mickey Mouse i en jultomtdräkt. Han bär också en påse med presenter till alla. Han håller fast vid en stolpe å ena sidan och en lykta å andra sidan. Stången är guldfärgad och är fäst på toppen av julgranen.

Nu för den spännande delen. Denna Mickey Mouse kommer att animeras när du slår på den. Han svänger lyktan upp och ner när han vrider huvudet fram och tillbaka. Med ett stort flin i ansiktet är det svårt att inte le när du tittar på hela sekvensen.

Produkten är 12 cm lång. Därför är det ett anmärkningsvärt tillskott till din julgran.


Mickey och Minnie Mouse Light-Up Tree Topper

Utseendet på Mickey Mouse och Minnie Mouse har förändrats något genom åren. Medan de nyare versionerna har en modern känsla, finns det människor som tycker att de äldre versionerna är mer attraktiva. Om du är en av dem kan den här Mickey Mouse-trädtopparen vara något för dig.

Artikeln visar Mickey Mouse sitta på en klassisk röd klotprydnad. Han skulle känna sig ensam om han var helt ensam, så Minnie Mouse går med på det.

Den gröna konen håller den röda bollen i ena änden medan den andra änden är fäst vid julgranen.

För att krydda saker ännu mer har den här artikeln en överraskning till. När du “slår på” installationen börjar den röda klotprydnaden glöda. Det är ett objekt som är iögonfallande och samtidigt hjärtvärmande och nostalgiskt.


Disney-julidéer |  Disney julgranstoppare, Disney.
Mickey Mouse Tree Topper |  Disney julgran, Disney jul.
Mickey Mouse Icon Tree Topper |  Mickey, Mickey mouse, Navid
Disney-julidéer 2020 |  Disney julgranstoppare.
Pin av penny vigil på julidéer |  Disney julgran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*