Home / Dekor / Marinblå sovrumsidéer
Marinblå sovrumsidéer

Marinblå sovrumsidéer

NAVY BLÅ SOVRUM IDÉER – För blå fans eller inte är marinblått inget nytt. Denna blå kille har vissa charm som lockar många människors uppmärksamhet. Elegant och djärvt är två positiva egenskaper som är kopplade till denna nyans.

På ytan kombinerar marinblått med marin eller sjöfart. I praktiken är det inte bara relaterat till sjöfart eller havet att skapa ett mörkblått sovrum. Ibland kan du applicera skuggan för att få de positiva egenskaperna som nämns ovan.

Läs våra 10 mörkblå sovrumsexempel för mer information.

Äventyrliga mörkblå sovrum

Äventyrliga mörkblå sovrum
Källa: idealhome.co.uk

Ett sådant perfekt mörkblått sovrumsexempel. Utan tvekan beskriver detta sovrum ett nautiskt sovrum som framträder starkt genom sovrummet tapeter. Tapeten innehåller några fartyg som seglar genom havet.

Här härleder vi ordet ”äventyrlig”. Förresten omsluter den marinblå dominerande delar av sovrummet. Från sängramen till överkastet ser färgen trevlig och vacker ut. Vi älskar särskilt det mörkblå skrivbordet bredvid sängramen.

Skrivbordet verkar tillhöra en erfaren sjöman. Skrivbordsmodellen kombinerar marinblått med brunt, vilket är identiskt med det nautiska sovrummet.

Kreativt mörkblått sovrum

Kreativt mörkblått sovrum
Källa: blog.finehomelamps.com

Medan den mörkblå tonen inte verkar lika dominerande som i det första exemplet, älskar vi verkligen nyansapplikationen i detta sovrum. Färgtonen får enkla och mönstrade motiv. Den starka marinblå visas på överkastet.

Detta gör att täcken känns graciöst. Medan det mörkblå mönstrade motivet dyker upp från överkastet och filten. Marinblå och vit fungerar tillsammans som ett randigt motiv som ser imponerande ut på överkastet.

Detta sovrum lägger till leksaken som en enkel nautisk sovrumsatmosfär.

Coolt mörkblått sovrum

Cool mörkblå sovrum
Källa: viendoraglass.com

Vårt tredje exempel handlar fortfarande om ett nautiskt sovrumstema. Som i det andra exemplet visas den mörkblå tonen inte så ofta. Det fungerar med vitt och brunt. Detta verkar coolt för en delad sovrumsmodell.

Nyansen visas i sängramar och täcken. Den mörkblå portföljen ser vintage och supercool ut. Vi kan inte förneka att de många nautiska tillbehören sätter den nautiska tonen här.

Sjöstjärnan och skeppet är några av de bästa nautiska dekorationerna du kan få till överkomliga priser.

Underbart mörkblått sovrum

Underbart mörkblått sovrum
Källa: Coastalliving.com

Återigen gör marinblått vitt. Detta sovrum verkar vara lämpligt för ett gästrum. Det ser öppet och bekvämt ut. Du kan öva denna sovrumsmodell även om ditt hem inte ligger nära en sådan kustregion eller strand.

Den mörkblå tonen visas på en av kuddarna. Medan för överkastet kan du observera att nyansen fungerar med den mjuka blå nyansen. De bildar det vackra mönstret som ger variation i det neutrala sängsetet.

Gå efter en grov, brunaktig sovrumsvägg som den här för att skapa en varm känsla. Trots det begränsade utrymmet verkar sovrummet lättat.

Förförisk mörkblå sovrum

Förförisk mörkblå sovrum
Källa: choicehomewarranty.com

För detta sovrum har marinblått och vitt samma förhållande. Vi älskar hur de två arbetar tillsammans för sovrummet eftersom det gör att utrymmet känns så lockande. Sovrummet är inrett med moderna vintagemöbler och ser enkelt men imponerande ut.

Kolla in väggmålningen i sovrummet. Målningen använder den enkla metoden för att applicera den blå nyansen och den vita, men ser till slut supercool ut. Den blå nyansen och den vita kommer senare ut ur kuddar, mattor och överkast.

För att hålla sovrummet avslappnat lägger sovrummet ut den brunaktiga mattan och det vitmålade taket.

Djärvt mörkblått sovrum

Djärvt mörkblått sovrum
Källa: gbvims.org

Vill du producera ett mörkt eller dramatiskt mörkblått sovrum? Överväg att använda denna djärva mörkblå nyans. Denna nyans är särskilt elegant och stark och färgar väggen i sovrummet, sängen och soffan.

Vi tror att detta sovrum är mer en avslappnad viloplats, inte en mästare viloplats. Detta beror på den minimala, personliga dekorationen. Det finns också en stor soffa för att underhålla vänner.

Sovrummet känns graciöst eftersom det vanligtvis visas i en mörk nyans. Sovrummet ser mer elegant ut med de små ramarna på sovrummet.

Trevligt mörkblått sovrum

Trevligt mörkblått sovrum
Källa: residencestyle.com

Du måste lätt få idén att blommor eller blommönster dyker upp när vi pratar om ett vackert sovrum. Som detta exempel. Sovrummet har en mörkblå nyans i enkla och mönstrade motiv.

Den enkla mörkblå nyansen visas i sovrumsväggen och i vissa kuddar. Medan den mönstrade mörkblå nyansen kommer ut från de andra kuddarna, täcken och ramen. Vi älskar den blommiga mörkblå nyansen på överkastet.

En annan vacker ton kommer från de vita väggdekorationerna. Sovrummet innehåller moderna vintagemöbler som ger skönhet.

Avslappnat mörkblått sovrum

Avslappnat mörkblått sovrum
Källa: sttiafrica.com

Marinblå kan göra så mycket för ett avslappnat sovrum. Färgtonen fungerar med brunt som ett starkt uppvärmningsmedel. Den blå skuggan dyker upp på sovrummet. I påslakan får du den blå nyansen i detta trendiga mönstrade motiv.

Att spendera tid här kan kännas så lugn, delvis tack vare den brunaktiga mattan. De stora fönstren ger frisk och frisk luft och ljus in i sovrummet. Dessutom har sovrummet ett enkelt utseende med minimala tillbehör.

Fantastiskt mörkblått sovrum

Fantastiskt mörkblått sovrum
Källa: ecoamazonico.org

Vi älskar verkligen sovrummet, även om den mörkblå tonen inte spelar en dominerande roll. Det fungerar igen med vitt och den mjuka nyansen av blått. I den minimalistiska designen ser sovrummet öppet ut med den coola fönsterstilen.

Sovrummet fungerar som ett studieområde och personligt underhållningscenter.

Enkelt mörkblått sovrum

Enkelt mörkblått sovrum
Källa: sttiafrica.com

Vad sägs om mörkblått sovrumsglas? Det sista exemplet ser unikt ut med sovrumets glasvägg eftersom det väljer den mörkblå nyansen. Detta fungerar bredvid sovrumsväggen, som också är målad i samma nyans.

Vi kallar detta enkelt med tanke på den lilla mängden möbler. Endast sängramen, skrivborden och de små bänkarna räcker för att njuta av en lugn sömn. Sovrummet känns varmare på grund av den bruna mattan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*