Home / Dekor / Man Cave Badrum Idéer
Man Cave Badrum Idéer

Man Cave Badrum Idéer

MAN CAVE BADRUM IDÉER – Du behöver inte åka på semester genom att åka till havet eller bergen. För daglig stressavlastning, skapa helt enkelt grottbadrum där du kan koppla av och andas djupt.

Liksom herrens badrumsmodeller har herrgrottans badrumsstilar neutrala färger och en enkel inredningsstil. Badrumsmodellen tar en viss inställning genom att göra den mer detaljerad eller rolig. Vi har 10 mans grottbadrumsmodeller som du kan experimentera med.

Badrum för grotta för motorcykelman

Badrum för grotta för motorcykelman
Källa: homedecormagz.com

Anpassa ditt mansgrottbad genom att placera dina samlarobjekt. Tveka inte att dekorera badrummet med favoritartiklar bara för att området kan bjuda in kritiker från andra.

Den första rekommendationen väljer motorcykeltema med Harley Davidson-logotypen i ramen. Dessutom har badrummet ett flytande förvaringsutrymme där motorcykelminiatyrerna visas.

Badrummet är rött för att måla hälften av badrumsväggen. Den här badrumsmodellen talar verkligen för vem du är och ibland måste du bli påmind när du känner någon form av förlust.

Steampunk Man Cave Badrum

Steampunk Man Cave Badrum
Källa: instrukte.com

Gå längre än bara ett manligt eller manligt badrum. Steampunk-stilen som kombinerar den romantiska synen på vetenskapen i litteraturen under den viktorianska eran med aspekter av den industriella revolutionen i Europa på 1800-talet.

Provet motsvarar dina klassiska och macho-egenskaper. När du tillbringar tid i badrummet kommer du ihåg den andra sidan av din personlighet. Detta kan ibland bygga ditt eget förtroende.

För att göra badrummet verklighet måste du leta efter antika samlarobjekt som: B. efter det föremål som handduken hänger på.

Star Wars Man Cave-badrum

Star Wars Man Cave-badrum
Källa: wingedpheasant.com

Ta din hjältesida upp! När du känner dig ned, slappna av genom att spendera några minuter i ett hjälteinspirerat badrum. Exemplet väljer Star Wars som tema. Franchise-smaken kommer från en enda bild på väggen.

Ramen räcker för att skapa ljudet nu när du är vuxen. Badrummet fyller utrymmet med en dramatisk ton som framgår av de svarta materialen. Materialens olika former är unika.

Strategin hjälper till att göra badrummet till ett Star Wars-badrum som känns macho, tyst och elegant samtidigt.

Attic Man Cave badrum

Attic Man Cave badrum
Källa: zyhomy.com

Skapa en liten gömställe på vinden i ditt hem. Gör det lilla området så bekvämt som möjligt. Den här innehåller det bänkliknande föremålet så att du kan sitta medan du funderar på att kyla sinnet.

Badrummet innehåller fristående badkar och toalett. Det finns ett handfat och en handduksställning. Fönstret gör att du kan känna dig “fri” eftersom ditt sinne kan ta del av vad som händer ute.

Vem vet efter att ha tillbringat några minuter i badrummet, har en bra idé för att skriva eller skapa låtar kommer upp?

Tyst man grottan badrum

Tyst man grottan badrum
Källa: toiletsguide.com

Enkelt och tyst. Efter långa arbetstimmar, ersätt den förlorade energin med ett bad i det grå badrummet. Låt dig skämma bort genom att applicera aromaterapi kroppstvål på kroppen.

Vi hänvisar till badrummet som lugnt snarare än ett mörkt prov. Badrummet applicerar den nyans som verkar mjuk. Det bibehåller den rymliga känslan genom att hålla dekorationerna till ett minimum.

Den nivåvisa flytande förvaringen räcker för att hålla rena handdukar, handfat, schampo, handtvål och växter. Du kan inte förneka att den generösa känslan av rymd hjälper till att lindra spänningar.

Hjälpman grottan badrum

Hjälpman grottan badrum
Källa: classicfireservices.com

En annan idé för mangrottor för ett stort badrum. Gå ut ur stigmatiseringen av neutrala färger genom att välja grönt. Badrummet målar din karakteristiska längtan efter den naturliga atmosfären.

Kombinationen av grönt och brunt blir en enkel idé. För att skapa en avslappnande atmosfär ställer badrummet upp fönstren bredvid badkaret. Låt ditt sinne vandra från badkaret medan dina ögon njuter av det gröna.

Kontrasterande mangrottebadrum

Kontrasterande mangrottbadrum
Källa: onekindesign.com

En mans grotta bör bjuda in dig att bli mer kreativ än att skapa ett badrum. Exemplet blandar svart och vitt i enkla men unika idéer. Badrummet väljer två olika keramiska stilar.

Detta leder initialt till en sval atmosfär. Badrummet ser maskulin ut med den svarta hållaren. När det gäller dekoration placerar badrummet växterna och det flytande förvaringsutrymmet.

Ett sådant kontrasterande badrum med en mysig känsla som räcker för att lugna ner dig.

Ocean Man Cave badrum

Ocean Man Cave badrum
Källa: kbbark.com

Är du en dykare eller någon som gillar vatten så mycket? Skapa en Ocean Man Cave för en lugnande effekt som du kan känna när som helst på dagen. Många människor älskar att titta på havet eller havet eftersom vatten hjälper till att lugna sinnet.

Badrummet väljer den turkosa keramiken med stora, rektangulära format. Golvet använder trä för att göra det mysigt. Trä är också en naturlig smakförstärkare. Badkaret ser unikt ut eftersom det liknar en vattentrumma.

I badrummet finns de små söta lamporna och de blåaktiga, unika glasögonen för att sötma området.

Odd Man Cave badrum

Odd Man Cave badrum
Källa: greenleafdollhouses.com

En annan steampunk badrumstil, men den här kommer faktiskt inte att kosta dig en förmögenhet. Med extra jakttid kan du skapa en konstig mänsklig grotta som exemplet visar. Vissa kan göras på egen hand.

Vi har ingen specifik, exakt nyans för badrummet. Vi betraktar exemplet som vintage, industriellt och gotiskt samtidigt. Badrummet säger att du inte ska dölja din galenskap.

Närhelst du tror att du behöver tid att dölja betyder det att din sanna personlighet håller på att lysa.

Fet man grottan badrum

Fet man grottan badrum
Källa: christiebarnes.com

Rött är bara rött om det inte kombineras med ovanliga badrumsartiklar. Badrummet tilltalar din typiska mangrottstil som vill ha en djärv och strålande atmosfär. Konceptet leder till de ljusröda materialen som utgör väggen.

För elegant avkoppling målar badrummet en så vacker bild. Den har den konstiga stolen med stylingen. Spegelns stil ger badrummet en unik smak. Det stora lediga utrymmet gör att du kan sträcka benen.

Vår sista rekommendation har ett ytterligare uppdrag att pumpa upp ditt sinne.

Vi hoppas att våra 10 mans grottbadidéer innehåller manliga egenskaper så att du enkelt kan välja en av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*