Home / Dekor / Lantliga badrumsidéer
Lantliga badrumsidéer

Lantliga badrumsidéer

Lantliga badrumsidéer upptäcker det moderna lantliga utseendet och det traditionella badrummet. Kombinationen av dekorationer avslöjar några inredningsdetaljer. Skapa landsbygdens idéer för avkopplingsutrymmet i ditt badrum.

Lantliga badrumsidéer

1. Vitt bondgårdslantligt badrum

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för att designa scener) 1

Vitt bondgårdslantbad inspirerat av Wiltshire bondgård. Detta badrum ligger på taket. Det vita kakelgolvet har en randig plattvävd matta och vita väggar som lyser upp din utsikt över badrummet. Utsikten ser större ut med inredningen i en vit bondgård. Vita skåp uppradade mot väggen, undermonterad diskbänk på vit bänkskiva med kaklat bord. Minispegeln bredvid det breda fönstret.

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för att designa scener) 2

Dessa badrumsidéer kommer från designern Harriet Anstruther. Designer säger “mest skräp” om denna idé, inspirerad av Sussex Farmhouse. Fokus för denna design på objekt och rambilder. Hela det vitfärgade rummet ökar känslan av välbefinnande. Badrummet ser mer lantligt ut med ett badkar med klo-fot och en stående spegel. Många europeiska samhällen är intresserade av denna klassiska landsvy.

3. Lantgård i minimalistisk stil

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 3

Den minimalistiska stilen passar perfekt till badrummet i lägenheten. Den minimalistiska designen har ett snyggt fönstersäte och en kudde med blandad dekor. Denna stil, inspirerad av West Country-badrummet, närmar sig engagemanget för komfort. Det finns ett fristående badkar och ytan målad svart nära det snygga fönstret. Du kan använda denna stil för ditt badrum med ett erbjudande på 2,975 euro.

4. Max Rollitt Country Badrum

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 4

Max Rollitt-stilen gör dramatiken med bläckfärgade färger. Förutom det fristående badkaret har det ett viktorianskt fotografi som bakgrund. Designern Max Rollitt betonar den teatraliska karaktären på tryckta dukar. Denna stil ser ganska antik och prisvärd gammal ut. Max Rollitt-dekor ordnas vanligtvis av människor som gillar det enkla gamla utseendet. Om du är intresserad av denna designade badrumsstil måste du betala cirka 375 euro.

5. Traditionellt badrum med blommor

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 5

Denna design, inspirerad av restaureringen, försummade badrummet från 1700-talet. Traditionella blommiga badrum ger vyn färg och beskriver den tidigare ära. Dessa badrumsdekorationer skapas vanligtvis i det brittiska samhällets hem. Klassisk och gammal atmosfär betonar det fristående badkaret och det gammaldags fönstret. Inga karbinhake, bara en enkel spegel, diskbänk och vit bänkskiva.

6. Monokromt papperstryck för lantliga badrum

15 Lantliga badrumsidéer 2020 (Scen Design Inspirations) 6

Denna badrumstil rekommenderas för små utrymmen. Stora grisaille-lövverk i svartvitt tryck förstärker det lilla badrumets eleganta utseende. Tips för att skapa denna design på ditt badrum med en liten spegel, undermonterad handfat, utan skåp. Sätt några tavelramar på väggen så blir rummet mer etniskt.

7. Badrum i viktoriansk stil

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för att designa scener) 7

Viktoriansk stil av designern Ben Pentreath. Denna inredning betonar viktoriansk elegans och traditionella rum. Traditionell atmosfär ihop med ett ljust badrum i Carra-marmor på ¾ väggen. Det unika är duschen i våffeltyg med en skarp vit. Den viktigaste viktorianska stilidén på små och stora skåp, vitt kakelgolv, liten spegel och förvaringsutrymme.

8. Lantligt badrum i fransk blå stil

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 8

Fransk blå stil inspirerad av den franska kulturen som fanns på 1700-talet. Väggen är färgad ganska ljusblå. Denna stil betonar den orientaliska mattan och de antika plattorna. Fransk blå stil kan fungera i litet utrymme och öka atmosfären verkar som engelsk lantlig stil. Orientalisk inredning av fristående badkar, handdukstång, rambild, antikt material och etnisk bakgrund.

9. Litet lantligt badrum med panel

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för att designa scener) 9

Designen av ett litet lantligt badrum är panelerat i vertikala linjer. Denna inredning är inspirerad av walisisk bondgård. Badrumsdesignern ökar höjden för att skapa det besvärligt formade utrymmet. Denna dekoration är unik eftersom fönstret i taket avslöjar himlen. Undermonterad diskbänk och enkel bänkskiva döljer det fula röret.

10. Antika lådor i lantliga badrummet

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 10

Denna designer inspirerades av inredning som fanns på ett lantgård från 1700-talet i Europa. Denna stil passar bra med lyxiga badkar, speglar och fåfänga. Atmosfären i detta rum ser mer klassisk och elegant ut. Träkarbinetik lägger till handfat och marmortoppar. Lokala snickare i området återskapar utseendet och blir en naturlig design.

11. Rustik avskalad på landsbygdens badrum

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 11

Denna designer Emma Burns betonar med fantastisk utsikt över badrummet på pensionatet. Med ett grått fristående badkar och en mattan, sprider detta rum ljus från mörkret. Det unika med denna inredning på ljuset kommer att komma igenom.
https://hg-images.condecdn.net/image/BXJMZzqLwAP/crop/1020/f/2766606-house-6nov15_NgocMinhMgo_b.jpg

12. Gult traditionellt lantligt badrum

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 12

Gul traditionell stil inspirerad av klassiker från mitten av århundradet. Denna inredning accentuerar hård beige vägg och etniska saker. Detta badrum känns bekant och varmt eftersom det kombineras mellan traditionella möbler och klassiska proportioner. När du designar ditt badrum med denna inredningsdesign blir det mer utrymme och ljus.

13. Lantligt badrum med badkar

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 13

Rolltoppbad inspirerat av det engelska herrgården som har ensidigt rullbad nära väggen. Rollebad kan skapa den trevliga atmosfären när badaren lutar sig tillbaka. Lite kakel bakom badkaret ser snyggt ut och skyddar väggen från badare. Detta rullbadkar är den mest eftertraktade idén för badrum på landsbygden.

14. Rustikt avskalat lantligt badrum

15 Idéer för landsbygdens badrum 2020 (inspiration för att designa scener) 14

Denna inredning inspirerades av badrummet i en bondgård, som kombinerar en rustik stil med ett vintageutseende. Trägolvgolvet passar verkligen med fristående badkar och väggdekorationer i trä.

15. Lantligt badrum med matta och persienner

15 lantliga badrumsidéer 2020 (Scen Design Inspirations) 15

Denna design är inspirerad av pensionatets badrum. Antik fristående badkar upptäcker enkelhet och elegans. Den ultra vackra en av broderad bomullspanel. Denna badrumsinredning rekommenderas i lantliga badrumsidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*