Home / Hem / Konvertibla spjälsängsidéer

Konvertibla spjälsängsidéer

Konvertibla spjälsängsidéer

Som med alla möbler, särskilt en designad speciellt för barnDet finns naturligtvis några viktiga säkerhetsöverväganden som du vill tänka på innan du köper din spjälsäng.

Bland annat Avstånd mellan balkarna, närvaron av någon Utskärningar, den Madrassens höjd jämfört med toppen av spjälsängen och Hörnstolpe.

När det gäller avstånden mellan stängerna bör dessa placeras på avstånd från varandra inte mer än 2 och 3/8 tum från varandra för att förhindra att din baby glider igenom. Spjälsängen borde också ha Inga utskärningar på huvud- eller fotavsnitteteftersom detta kan få ditt barn att fastna.

Överst på spjälsängen ska vara nästa minst 26 tum från madrassens överdel. Du kommer behöva Sänk madrassen regelbundet för att förhindra att barnet faller eller klättrar ur spjälsängen när han blir äldre.

Hörnstolparna bör inte överstiga 1/16 tum i höjdeftersom de kan fastna i ditt barns kläder och orsaka skador.

Innan du köper, se till att din konvertibla spjälsäng uppfyller kraven specifika strukturella krav och har korrekt certifiering för att hålla ditt barn säkert. Ett snabbt sätt att göra detta är att kontrollera om det gör det ASTM-godkännande.

ASTM har sammanställt en lista över Standarder för barnmöbler för att se till att alla möbler som skapats för barn har passerat alla säkerhetsbestämmelser. Du kan lära dig mer om dem och se detaljer om var och en Produkt återkallas Här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*