Home / Hem / Konstgjorda blommor och växter
Konstgjorda blommor och växter

Konstgjorda blommor och växter

Konstgjorda blommor och växter

Sättet du ordnar och utformar dina konstgjorda blommor och växter spelar en stor roll i den allmänna känslan av rymd. Så se till att du vet exakt vilken atmosfär du vill skapa. Det finns många sätt att göra detta, med både enkla stammar och krukväxter som har stor potential för anpassning.

Det här kan tyckas oviktigt, men att komma ihåg är att du sannolikt betalar mycket mer pengar än att köpa färska blommor. Så du måste vara säker på att vad du än väljer faktiskt passar din heminredning.

Vill du ha flexibilitet? => Individuella stjälkar

 • Först och främst måste du bestämma om du vill att de konstgjorda växterna ska vara en permanent funktion eller om du vill ha flexibiliteten att byta ut dem när som helst.

 • Om du vill ha flexibilitet, välj individuella stjälkar som kan ordnas i vasersnarare än falska krukväxter eller träd.

 • Detta kommer att ge dig det Möjlighet att lägga till, ersätta eller ta bort blommor och lövverk när som helst och öppnar Möjlighet att bygga en samling av olika växter som kan arbeta tillsammans.

 • Enstaka stammar är bäst för vaseräven om de också kan ordnas tillsammans i Buketter, eller till och med tagits isär för att fungera som en bordsdekorationdvs enskilda blomhuvuden eller kronblad.

 • Detta är oftast billigare än att köpa färdiga dekorationer eller buntar – De flesta ställen har rabatter de erbjuder till privatpersoner som handlar i bulk, vilket gör det mycket billigare att köpa förnödenheter i taget, även om du själv måste göra blommor och dekorationer.

Vill du ha ett mer unikt utseende? => Bygg in i andra dekorationer

 • Du måste också bestämma om du vill att växterna ska vara fristående element eller om du vill integrera dem i andra dekorationer.

 • Till exempel kan du få några billiga skumblommor som du kan fästa på vissa ljus för att göra dem mer unika.

 • Att integrera dina falska blommor i andra dekorationer är inte för alla – det gör det typiskt Ta bort den naturliga känslan av traditionella blommavaser och buketter. Så om din inredning är ganska “hydda-liknande” hålla sig till fristående växter.

 • Det också Valet av stil är mest populärt under julperiodenNär alla hänger upp kransar och har bordsdekorationer med bollar, blommor, löv och ljus, så du Du kanske bara vill hålla fast vid det som en säsongsaffär.

Hur enkelhet? => Inlagda blad

 • Om du är inte riktigt blomtypen, eller vill skapa en tyst enkel och modern känsla Överväg att välja krukväxter och träd i ditt hem.

 • Detta kan användas både inomhus och utomhus för praktiskt taget alla syften, men du borde definitivt göra det Håll dig till plast eller latex om du planerar att använda dina växter utomhus – Materialen är mycket tåligare än siden och skum.

 • Ett bra sätt att lägga karaktär till ditt hem är att placera artificiellt krypande lövverk i blomkrukor nära taket Hängande löv skapar en trevlig mysig atmosfär utan att påverka din annars moderna inredning.

Amazon.com: konstgjorda blommor, falska UV-resistenta växter utomhus.
Hur man gör en konstgjord hängande korg Växter för hängning.
Amazon.com: Konstgjorda blommaväxter Calla Lily Faux Small Potted.
Amazon.com: E-HAND Konstgjorda blommor Gula växter utomhus.
Amazon.com: konstgjorda blommor, falska UV-resistenta växter utomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*