Home / Dekor / Köksöidéer med handfat
Köksöidéer med handfat

Köksöidéer med handfat

KÖKÖN IDÉER MED SENKAR – Vissa köksägare väljer att separera ett handfat från spisen eller kokplatsen. Detta hoppas kunna hålla allt i ordning samtidigt som man utnyttjar det begränsade utrymmet för köket.

Om du är en av dem, överväga att skapa en köksö med ett handfat istället. Hitta olika köksöar med ett handfat som kan hjälpa dig att rengöra smutsiga diskar och händer före och efter att ha ätit.

Köksö med några kranar i diskbänken

Köksö med några kranar i diskbänken
Källa: wikiecloud.us

Denna köksö har brunaktig marmor som en bänkskiva. Bänkskivan innehåller en diskbänk som består av två handfat, en stor och en mindre. För den stora diskbänken ser du en stor kran som vattnet rinner igenom.

Det finns en mycket mindre kran i den mindre diskbänken. Med två handfat och kranar erbjuder denna diskbänk plats för mer än en person. Medan du tvättar smutsiga diskar i det stora handfatet, rengör ditt lilla barn händerna innan de äter.

Diskbänken passar stora köksöar som bilden visar.

Köksö med ett innovativt handfat

Köksö med ett innovativt handfat
Källa: ramadanewsss.info

Vår andra rekommendation använder ett handfat som består av ett rektangulärt handfat och en stor kran med ytterligare en mindre kran. Kranenheten är ordnad på ett coolt sätt som gör denna under-sink-stil innovativ.

Diskbänken passar in i ett minimalistiskt koncept som tillämpas på denna köksö. Med detta handfatkoncept kan du tvätta smutsiga diskar, frukt, koppar och glas. Torka sedan alla med handdukar innan du lägger svart kaffe eller varmt te i dem.

Servera dem direkt till vänner eller familjemedlemmar som stannar för att chatta med dig på din fritid.

Köksö med antik handfat

Köksö med antik handfat
Källa: smartsrl.net

Detta kök tillämpar ett totalt årgångskoncept på detta område. Efter de högkvalitativa apparaterna och inredningen i köket kan du se att denna köksö använder starka klassiska bänkskivor och trämaterial.

För att komplettera vintageutseendet använder denna köksö en kran som ser antik ut och är sannolikt gjord av koppar. Kranen ser naturligt brun ut. Kranen blir den viktigaste delen av diskbänken på denna köksö.

Den här kranen är ett utmärkt sätt att rengöra matredskap för att döda bakterier innan du äter middag med familjen.

Köksö med minimalistisk diskbänk

Köksö med minimalistisk diskbänk
Källa: sebringdesignbuild.com

En stark och stor kran blir fokus för denna diskbänk. Med denna kran kan du förvänta dig ett starkt flöde av vatten som rinner ner. Lita på vattnet från denna kran, från smutsiga diskar till frukt, innan du skär den i bitar.

Diskbänken använder en liten diskbänk. Diskens utformning motsvarar den övergripande bilden av köksön, som ser minimalistisk och fantasifull ut med de sex lådorna. Om du tittar runt i köket förstår du att denna köksö bara kräver ett handfat.

På andra sidan köksön ser du en annan diskbänk som går med i hela köket.

Köksö med ett coolt handfat

Köksö med ett coolt handfat
Källa: westpapua.co

Kan du hitta något unikt med kranen i denna diskbänk? Diskbänken innehåller kranen som dinglar så att vattnet rinner smidigt ner. Detta hjälper till att förhindra överdrivet spill vid diskning.

Diskbänken kompletteras med ett handfat med ett filter som du kan använda för att torka våta diskar först innan du tar dem till matsalen. Diskbänken passar in i det rustika övergripande konceptet för detta utekök.

Köksön tjänar mer som ett handfat och förberedningsområde där du kan placera livsmedelsingredienser innan du bearbetar det vidare.

Köksö med ett enkelt handfat

Köksö med ett enkelt handfat
Källa: sebringdesignbuild.com

Den sjätte av hela vårt ökök med diskbänkidéerna är förmodligen det mest populära på ököket idag. Denna enkla och användbara handfat består av en fyrkantig, liten diskho och en kran.

Detta koncept räcker för att tvätta smutsiga diskar, färsk frukt, grönsaker och kryddor innan du lagar mat. Du kan se att detta handfat blir det enda handfatområdet i detta minimalistiska kök. Därför använder denna köksö en stor och enkel bänkskiva.

Du kan placera matingredienser eller färdigmat att äta hos hela familjemedlemmarna.

Köksö med en härlig handfat

Köksö med en härlig handfat
Källa: perilersofrasi.com

Denna glamorösa och klassiska köksö använder överraskande ett bedårande handfat. Vad vi menar med en bedårande diskbänksenhet hänvisar till en söt, solid kran som låter vatten flöda smidigt till diskbänken.

Diskbänken blir en del av den stora köksön. Du kan tvätta färsk frukt precis innan du äter den. Eller så kan du rengöra händerna innan du skär färska grönsaker innan du fortsätter att laga mat.

Diskbänken ser elegant ut och, trots diskbänkens lilla storlek, passar den in i det allmänna utseendet på köket.

Köksö med ett extraordinärt handfat

Köksö med ett extraordinärt handfat
Källa: butlerreview.org

Vår åttonde rekommendation ser extraordinär ut jämfört med tidigare diskbänkar. Diskbänken använder en svart kran istället för en vit eller metallisk. Kranen verkar ha två vattenvolymkontroller.

Hela kranenheterna ser unika och söta ut. Dessutom använder diskbänken två fyrkantiga handfat. Du kan använda bassängerna för olika ändamål. Du kan till exempel lägga smutsiga diskar i vänster diskbänk.

Placera i höger handfat efter rengöring. Med andra ord, använd en av diskbänken för att torka av.

Köksö med naturlig diskbänk

Köksö med naturlig diskbänk
Källa: bjgcfoundation.org

För ett helt naturligt utseende i köket rekommenderar denna bild en naturlig diskbänk. Vi hoppas att du kan se en trähandfat med en brun kran på den här bilden. Diskbänken ser helt rustik och traditionell ut.

Vi applåderar kranens eleganta utseende, som verkar klassiskt. Köksön använder det kaffebarliknande konceptet som senare märks i en träbit som den här.

Köksö med komplett handfat

Köksö med komplett handfat
Källa: Pinterest

Detta rena och klassiska kök väljer en grå vintage kran och en uppenbar vattenvolymregulator som ser söt och knäpp ut. Tvål används också för att se till att händerna är rena. Så denna diskbänk ser så komplett ut med en rektangulär, stor diskbänk som kan ses här.

Diskbänken blir en del av hela köksön, som rymmer färska blommor och fungerar som en minisats. Använd detta koncept om ditt kök är stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*