Home / Dekor / Köksidéer
Köksidéer

Köksidéer

GALLEY KÖK IDÉER – Skaffeköket uppstår mitt i modern och minimalistisk kökspopularitet när markpriset stiger. Fler och fler människor står inför utmaningen att använda det tillgängliga utrymmet för sitt kök.

I skafferi läggs mer tonvikt på funktionalitet. Du måste tänka på vilka köksredskap som passar i det lilla området. Vissa hoppas att de kan få köken att se snygga ut. Om du är en av dem har du kommit till rätt ställe. Läs vidare.

Brainy kök

Brainy kök
Källa: Architecturaldigest.com

Det här köket är ett smart exempel på att skapa ett användbart skafferi. Det delar upp området i två sektioner. Det vänstra segmentet används för att placera köksapparater som gasspis, kylskåp och mycket mer.

Den rätta tar porslin, handfat, lådor och mycket mer. Det finns stängda lådor och skåp för medelstora till stora köksredskap som tallrikar och glas för speciella tillfällen.

I köket finns stora lantlampor som ger ljusa strålar. Köksgolvet väljer svartvitt keramik för en känsla av kontrast.

Lättare skafferi

Lättare skafferi
Källa: baneproject.com

Ett modernt hus kan ha denna typiska form. Det upptar ett medelstort till stort område men ger ett smalt utrymme för köket. Som bilden visar ser köket litet ut men ligger mittemot en rymlig matsal.

Med situationen är den lättade tonen redan tillgänglig. För att förbättra känslan har köket valt grått som temafärg. Grå skapar en mjuk och lugn ton. Färgen gäller för förvaring av köket och köksgolvet.

Blommorna och växterna injicerar naturliga och fräscha toner. Köket känns inte lika tätt som de flesta kök i köket.

Kreativt skafferi kök

Kreativt skafferi kök
Källa: familyhouseremodeling.com

Moderna och gamla värderingar går bra i detta skafferikök. Du får det moderna värdet av den högteknologiska köksredskapet och lagringsutrymmet. De möjliggör enkla till komplexa matlagningsaktiviteter.

Uppdelad i två delar, var och en av dem innehåller minnen, som alla är gråa. Traditionellt värde kommer från träköön. Köksön består av ett bord som lockar ögonen på grund av sitt antika utseende.

Ovanför köksbordet är den modifierade ljuskronabelysningen som täcker lampan med ett fågelbo. Väldigt kreativ!

Grand Galley Kitchen

Grand Galley Kitchen
Källa: traditionalhome.com

Lyxig köksstil gäller inte bara stora eller medelstora. Det här exemplet visar att ett skafferi kan se bra ut och utsökt. Detta kök väljer vissa förvaringsdesigner och avancerade apparater för det slutgiltiga utseendet.

Som du kan se ser köksutrymmet dyrt ut med skiktens ovansida. Du kan använda köksredskapet för att förbereda olika menyer. Diskning kan göras här.

För att inte glömma, de vackra blommorna ligger precis bakom de stora fönstren i köket. Placeringen visar att köket fortfarande har utrymme för skönhet.

Tydligt skafferikök

Tydligt skafferikök
Källa: idealhome.co.uk

Att placera ett skafferi direkt bakom sådana glasdörrar kan ha många fördelar. Trots det lilla området, om du spenderar tid på att laga mat eller diska här, kommer du inte att bli utmattad för tidigt. Frisk luft och ljus hittar enkla vägar in i köket.

Välj vit keramik i stora storlekar för att öka känslan av rymd. Välj vit natursten som bänkskivans material. Den speciella förvaringsstilen håller köket minimalistiskt och funktionellt på högsta nivå.

Att laga hemlagade måltider kan inte kännas tydligare än i detta skafferi.

Enkelt skafferi kök

Enkelt skafferi kök
Källa: homedit.com

Typisk köksstil som vi ofta hittar i en modern lägenhet. Detta exempel använder en lämplig köksstil för att laga mat och lagra utrustning och verktyg. Som de flesta kök, dela upp området i två sektioner.

Köket separerar segmenten. Den vänstra används för att hålla ett handfat tillsammans med det flytande minnet på långbordet för att visa brödbitar. Rätt segment är för matlagning och andra relaterade aktiviteter tillsammans med det stängda skåpet.

Mysigt skafferikök

Mysigt skafferikök
Källa: home-designing.com

Vissa aspekter ger detta skafferi en hemtrevlig känsla. Vi kan föreställa oss att vi kan känna oss bekväma och avslappnade i det här köket. Den vänstra delen är uppdelad i två och ser mycket mindre ut än den högra.

Detta kommer att använda den till vänster för att placera gasspis och kylskåp. Du kan fortfarande lagra föremål ovanför gasspisen. Medan den långa bänkskivan tillåter fler aktiviteter, från diskning till frukt.

Ett speciellt inslag i detta kök är fönstren med växterna. Så uppfriskande!

Minimalistiskt skafferikök

Minimalistiskt skafferikök
Källa: hgtv.com

Ett annat smart sätt att ordna och dekorera ditt skafferi i lägenheten. Den här gången skiljer sig detta exempel från de tidigare på grund av de stora skåpen. Skåpet med öppet förvaringsutrymme påminner om vardagsrumsskåp.

Köket delar upp området i två segment. Vänster används för att diska, medan höger används för att laga och värma matingredienser. Med det övergripande konceptet verkar köket minimalistiskt och funktionellt.

Färgglatt pentry kök

Färgglatt pentry kök
Källa: home-designing.com

Vi måste säga att detta är vår favorit, även om vi av tekniska skäl inte kan visa det som en bild för den här artikeln. Vi älskar hur detta exempel visar att litet utrymme inte kan minska kreativiteten. Och du behöver inte skapa ett enda skafferi fullt av konstnärliga föremål med en stor budget.

Du kan bara leka med färgglada köksgrunder och föremål. Till exempel väljer köket det blå kylskåpet, den svarta och vita mattan, den vita soptunna och mycket mer.

Den kreativa sidan kommer från belysningen och den färgglada ritningen på köksväggen.

Mjukt kök

Mjukt kök
Källa: mobalpa.co.uk

Om du inte har tid att köpa färgglada föremål som föreslås i den nionde idén, använd dem. Allt du behöver tänka på är en mjuk färg som blå för de flesta av dina köksgrunder och föremål.

Detta kök köper det milda blåa förvaringsutrymmet, det snygga golvet och målar samma färg på väggen. Den konstnärliga aspekten kommer från belysningen, som består av en pendel och en vägglampa. Alla ser graciösa och progressiva ut.

Det korta flytande förvaringsutrymmet hänger i köket för att avslöja den söta keramiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*