Home / Dekor / Köksförvaringsidéer

Köksförvaringsidéer

KÖK LAGERIDÉER – Är det möjligt att ha ett kök utan förvaringsutrymme? De flesta av er kan föreställa sig att frågan inte behöver svar. Förvaring spelar en viktig roll som tak-, vägg-, golv- och köksredskap.

Ett litet utekök kräver till och med förvaringsutrymme. Bland de myriader av förvaringsstilar på marknaden kanske några av er undrar vilken typ av förvaring som är bäst för ditt kök. Så vi rekommenderar 10 köksförvaringskoncept om du letar efter råd.

Lätt kökshylla

Lätt kökshylla
Källa: mullanlighting.com

Kan det finnas en bättre kombination av natur och lättnad? De två känslorna är högst upp på detta köks önskelista. Glastaket och väggen gör hjärtat lättat. Den naturliga lera kommer från trä och växter.

Köket väljer lätt trä som förvaringsmaterial. Den övre delen av köket är fylld med öppet nedre träutrymme. Köket hänger upp köksredskapen, placerar samlarobjekten och växterna i ett öppet nedre rum.

Det slutna utrymmet under bänkskivan består av lådor och skåp. Hela lagringskonceptet ger ett brett läge för köket.

Fashionabla kökshylla

Fashionabla kökshylla
Källa: Festivalmontmelas.com

För detta hus är ett kök inte bara en plats för matlagning och liknande. Ett kök är en annan duk för att sammanföra vissa väsentliga saker under ett konstnärligt koncept. Som sagt kan detta kök förvandlas till ett annat fashionabelt område i detta hem.

Inte konstigt att detta kök tar förvaringsstil som ingen annan. Det mesta av köksutrymmet består av ett öppet skåp som sträcker sig från böcker till samlarobjekt. Köket köper denna extravaganta köksö, som i sig erbjuder öppet förvaringsutrymme.

Under bänkskivan finns ett stängt underrum där räkningar, rätter och andra dokument kan lagras.

Glad köksförvaring

Lycklig köksförvaring
Källa: thekitchn.com

Gå ut ur den typiska lagringsfärgen. Det är huvudidén för detta kök. Varken brun eller vit, Tosca (mellan grönt och blått) blir temafärgen för kökshyllan.

Glada och fräscha känslor kan kännas omedelbart när vi går in i köket. Liksom de flesta kök väljer köket en låda och ett skåp för förvaring av köksredskap och köksredskap. Minnet täcker den transparenta på baksidan.

Du kan överväga denna färgbaserade lagringsstil för att visa kärleken till vår jord. Glöm inte att hänga upp de växter som visas här.

Rymligt kök rum

Rymligt kök rum
Källa: packersedge.com

Ett snabbt tips för dig som har begränsat utrymme. Använd ett minimalistiskt lagringskoncept med öppen eller flytande underlagring för att skapa en bred känsla. Kombinera glas, glänsande material och ljust trä.

Förvaringsutrymmet måste innehålla klädskåp och lådor. Den speciella designen fungerar med den flytande och öppna basen för att presentera samlarobjekten, disken och flaskorna. Köksön för att plocka upp smutsiga diskar innan du tvättar.

Den övergripande lagringsstilen hjälper till att hålla köket rymligt samtidigt som det ser elegant ut.

Brainy köksförvaring

Brainy köksförvaring
Källa: bertch.com

Det rymliga köket behöver inte vara ett begränsat köks önskelista. Detta speciella läge lockar också ett stort kök, åtminstone det som inkluderar vår åsikt för det köket. Från val av material till förvaringsstil gör köket det så bra.

Butiken väljer grå och brun, två färger som skapar ett bekvämt läge och matchar golvet. Olika underlagsstilar används i detta kök för förvaring, från flytande till stängt, sett från skåp och lådor.

Det finns köksön med lådor och den öppna underlagringsdesignen. En sådan smart komposition!

Bekväm förvaring i köket

Bekväm förvaring i köket
Källa: smithandsmith.com.au

Vi kan dra en djup lärdom av detta exempel. Köket genomför en förvaringsidé som matchar köksformen. Köket har en L-formad yta med ett stort fönster och en modern klassiker som allmän stil.

Man kan kalla den moderna klassiska köksstilen överväldigande på grund av skrymmande och dyra möbler och möbler. För att undvika denna möjliga ton skapar köket en köksö som vetter mot fönstret.

Köksön fungerar som extra förvaringsutrymme för böcker och rätter. I fönstret finns växten och dekorationen.

Snygg kökshylla

Snygg kökshylla
Källa: cheatersutopia.com

De flesta av oss kommer inte att märka det. Ett av våra kökshörn kan bli en elegant plats i vårt kök. Inte nödvändigtvis dyrt lagringsmaterial för att göra det. Detta förslag bevisar det.

Den flytande underlagringen blir en del av den totala lagringen i detta kök. Förutom skåp och lådor använder köket hörnet som utställningsrum.

Från och med nu hänger köket på den nivåvisa flytande basen som innehåller de vackra rätterna, växten och ritningen. Cuteness till max!

Ekonomisk köksförvaring

Ekonomisk köksförvaring
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Små köksägare måste känna till denna organisation av köksförvaring. Bortsett från hyllan kan det flytande underlaget med små burkar på kryddor, skålar, tallrikar och till och med bokrecept hjälpa dig.

Detta kök gör jobbet väl gjort med att använda det tillgängliga utrymmet för att lagra alla köksredskap, verktyg och livsmedelsingredienser. Förvaringsutrymmet består av lådorna, skåpen och den flytande.

Köket hänger också knivarna på bakplattan.

Effektiv förvaring i köket

Effektiv förvaring i köket
Källa: Architecturaldigest.com

Ett skafferikök står inför det mest komplexa förvaringsproblemet. Den här bilden talar allt. Köket upptar ett mycket smalt utrymme som är uppdelat i två delar. Köket väljer rätt sida endast för förvaring.

Till höger finns underlagsstilar, från topp till botten, från lagrad öppen förvaring till slutna skåp. Konceptet gör det möjligt att lagra olika köksrelaterade föremål för visning av samlarobjekt som vacker keramik och växter.

Kom ihåg att använda lättviktigt material för förvaring enligt förslaget i detta kök.

Old school kök förvaring

Old school kök förvaring
Källa: traditionalhome.com

Vi stänger listan med en köksförvaringsstil som de flesta av oss inte ser ofta i vår tid. Vi tror att huset är traditionellt som det är i byn eller på landsbygden.

Du kan bevisa det med lagringskonceptet, som ser så gammaldags ut. Förvaringsutrymmet består av antika lådor och skåp.

Det finns ett underlag med glasöverdrag som verkar vara fästa på köksväggen. Vår favorit är den öppna underlagringen i ett av hörnen. Att fästa underlaget på köksväggen har tidigare varit en traditionell lagerorganisation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*