Home / Dekor / Köksfönsteridéer
Köksfönsteridéer

Köksfönsteridéer

KÖK FÖNSTER IDÉER – Ventilation är ett måste för din köksinredning. Ett köksfönster och dörr fungerar som vanlig ventilation, så att frisk och naturlig luft och ljus kommer in i ditt kök.

Både dörren och fönstret banar väg för rök, rök, damm och skräp som läcker ut ur ditt kök. Du kan fortsätta att laga eller tvätta smutsiga diskar med lungor som inte påverkas av rök eller damm. Att ställa in köksfönstret kräver några saker att tänka på.

Så vi samlar idéerna tillsammans med vissa coola utseende som ger köksfönstren mervärde.

Enkelt köksfönster

Enkelt köksfönster
Källa: Secureidm.com

Oavsett om ditt kök upptar ett litet område eller inte, se till att köket har ventilationsanordningar. I det här köket är en fönsterenhet upprättad, som består av två fönsterdelar. Var och en av dem har sex rutor som enkla ornament.

Fönstret har inga gardiner, utan snarare stegade kanter som markerar den starka funktionen. Det vitmålade fönstret matchar temafärgen i köket, som också är vitt. Fönstret har en blygsam, tunn hållare som växten sitter på.

Detta enkla fönsterkoncept räcker för att släppa in frisk luft och ljus in i köket.

Avslappnat köksfönster

Avslappnat köksfönster
Källa: homestolove.com.au

Precis som den första idén innehåller vårt andra förslag en fönsterenhet som består av två delar. Fönsterområdet tar längre tid än den första idén. Så fönstret ser större ut.

Varje fönsterdel har en dörr som kan öppnas eller stängas, ungefär som en dörr i ett vardagsrum. Så snart de alla är öppna släpper fönstret frisk luft och ljus in i köket. Samtidigt kan rök och smuts lämna köket naturligt.

Det hoppas så mycket på din hälsa medan du tillbringar tid i köket.

Nytt köksfönster

Nytt köksfönster
Källa: clipgoo.com

Förmodligen ett av de populära fönstren i många lantliga kök. Kökslayouten innehåller ett utrymme för en fönsterenhet, som har två delar som bilden visar. För en förändring är fönstret som omger platsen målat i mjukt grönt.

Fönstermålningen följer med det övergripande utseendet på köket, vilket verkar naturligt med trämaterialet och valet av färger. Dessutom kompletteras fönstret med de gröna gardinerna.

Gardinerna kan spridas ut som du vill.

Varmt köksfönster

Varmt köksfönster
Källa: modernboywoodshop.tumblr.com

Till skillnad från de tre första idéerna är vårt fjärde tips lite annorlunda. Det finns två fönster som inte faller i en fönsterenhet. Var och en av fönstren är åtskilda av den lilla betongväggen.

Fönstren vetter mot diskbänken i relativt begränsat utrymme. Var och en av fönstren är täckt med en gardin av tunna träsnitt. Valet av gardin bidrar till fönstrets varma känsla.

Fönsterstil är en av favoriterna i det moderna köket, eftersom fönstret ser minimalistiskt och trendigt ut samtidigt.

Bedårande köksfönster

Bedårande köksfönster
Källa: edinacollaborative.com

Detta kök behandlar fönstret som en bebis. Vackra dekorationer färgar fönstret. Fönsterenheten består av två underfönster som tar tillräckligt med utrymme. Vi tror att gardinerna är handgjorda.

Gardinerna visar verklig kärlek från husets invånare till fönstret. Fönstret har ett speciellt lock med den vita träplankan som ser vintage ut. Överst på svarta tavlan finns FAMILJET bokstäver och söta dekorationer.

Trots den enkla fönsterdesignen gör ventilationen på något sätt köket personligt och hemtrevligt.

Brett köksfönster

Brett köksfönster
Källa: samokaweb.com

Vår sjätte idé passar in i ett stort kök. Köket maximerar den långa väggen för att skapa en fönsterenhet som består av tre underfönster. Inga gardiner fläckar fönstret. Fönsterstil anpassar sig till den rustika köksstilen.

Som sådant begränsas fönstret av träbitarna. Graduerade gränser visas inte i fönstret. Köket föredrar att hålla fönstret enkelt för att skapa en rymlig och lindrande känsla.

Och som du kan se ger hela köket lättnad i hjärtan.

Imponerande köksfönster

Imponerande köksfönster
Källa: laceainarie.com

Så vitt vi vet är det inte många svarta gardiner som fläckar köksfönstren. Ur denna synvinkel beskriver vi därför den sjunde idén som imponerande. Kombinationen av ett enkelt fönster och svart gardin ser elegant ut.

Fönsterkonceptet passar in i köket, där huvudsakligen respektive träslag används. Träet ser lite mörkt ut. För att stödja tonen väljer köket fönsterkonceptet. Fönstret ser enkelt ut men känns sedan attraktivt med gardinerna på.

Dessutom har fönstret ett speciellt lock med det tunna utrymmet för att rymma blommorna och ljuset.

Elegant köksfönster

Elegant köksfönster
Källa: smartsrl.net

Att välja ett vintagekök kräver faktiskt noggrann design, vilket innebär en extra budget. Det klassiska köksfönstret utmanar dig som vill återskapa ett vintagekök.

Detta kök erbjuder en till synes prisvärd köksfönsterstil. Fönstret består av två underfönster som kan öppnas och stängas. Det enkla fönsterkonceptet täcks av de eleganta gardinerna.

Gardinerna och hela fönstret ger köket ett klassiskt och elegant utseende.

Uppfriskat köksfönster

Uppfriskat köksfönster
Källa: sebringdesignbuild.com

Ett typiskt kökskoncept i ett modernt och minimalistiskt hus. Detta kök väljer en fönsterruta för att skapa en rymlig känsla, särskilt om huset tar liten eller medelstor yta.

Fönstret är tomt utan gardiner. Modellen säkerställer optimalt dagsljus i köket. Samtidigt kan du se vad som händer bakom glaset. Fönstret vilar på det rektangulära nedre glasfönstret för ventilation.

Öppna och stäng delarna för att släppa in frisk luft, rök och damm.

Trevligt köksfönster

 Trevligt köksfönster
Källa: sofacope.com

Den klassiska tonen fyller starkt luften i köket. I likhet med den åttonde idén är vårt sista förslag också inspirerat av inredningen i vintageköket. Den här gången ser konceptet lättare ut.

Köket består huvudsakligen av vitt och brunt. Som en variation sätter köket fönstret så att det ser speciellt ut med den tunna hållaren för att hålla i växten. Vår uppmärksamhet går främst på gardiner som använder svart och gult.

Kombinationen står i kontrast till det enkla köket och ser vacker och härlig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*