Home / Dekor / Kök Valance Idéer
Kök Valance Idéer

Kök Valance Idéer

KÖKKVALITETSIDÉER – Vissa av er kan vara förvirrade över vad som skiljer valance från en gardin. Båda kan täcka ett fönster eller dörr för kök, vardagsrum och andra områden i ett hem.

Valance hänvisar specifikt till dekorativa draperier, som vanligtvis används mer som prydnad. På baksidan spelar gardinen en roll när det gäller att skydda fönstret eller dörren från solljus eller dölja den från utomstående om du behöver integritet.

Om den korta introduktionen inte räcker, ta dig tid att läsa listan.

Blomma kök valance

Blomma kök valance
Källa: seamsoriginal.com

Köksförkläde kan vara så kort och enkelt. Den här stilen täcker fönstrets övre del. Du behöver inte spendera en stor budget på det här valansen. Vi tror att valansen använder billiga tyger.

Du kan till och med sy det själv. För att hålla flippen attraktiv kan du välja en blommig stil som den här. Trots det lilla utrymmet ser valansen vacker ut på grund av de ljusa och färgglada blommorna och de gröna bladen.

En sådan enkel men vacker prydnad, särskilt om ditt kök ser enkelt ut.

Mjukt kök

Mjukt kök
Källa: jllhomestore.com

Vår andra valance täcker nästan hälften av fönsterenheten och ser mild och graciös ut. Grönt och vitt fungerar bra med valansen. De verkar vara inspirerade av träd utanför köket och det vita skåpet.

Valansen är vackert ordnad, med den enkla duken som skiljer varje valansenhet. Flossens design kombinerar ett enkelt vitt och grönt mönster. Vi tror att designen liknar den för batiktyg.

Vi kan inte säga att valansen ger hjärtat glädje när man tvättar smutsiga diskar eller bara tar några minuter med kalla drycker medan man tittar på träden.

Trevligt kök valance

Trevligt kök valance
Källa: wearefound.com

Vissa köksägare väljer valance som passar med det övergripande köksutseendet. Idén tillämpar detta koncept med en liknande färg mellan valansen och färgerna på skåpet och köksväggen.

Små löv och röda blommor färgar delvis denna fläns. Hälften av det är tomt. Klädd i vitt och gult ser valansen väldigt snygg ut. En rimlig ljusstyrka räcker för en lycklig hälsning så snart naturligt ljus kommer in i köket.

Valansen är ordnad på detta underbara sätt. De flesta fönstren är tomma så att du kan njuta av tjocka träd som står utanför glaset.

Söt kök valance

Söt kök valance
Källa: ronicascustomcreations.com

Varken blommor eller löv, mat blir temat för vippan. Denna idé ser så underbar ut när du lagar mat och förbereder måltider och drycker i köket. Vi älskar det unika och väldigt passande temat för flounce.

Valansen täcker en liten övre del av fönstret. På det här sättet ser flicken väldigt söt ut. Den väljer rött som huvudfärgen på flänsen, vilket kan leva upp när du går in i köket för att laga eller tvätta smutsiga diskar.

Som med föregående punkter är fönstret oftast vanligt för att ge tillräckligt med utrymme för vad som händer bakom glaset.

Mysigt kök Valance

Mysigt kök Valance
Källa: touchofclass.com

Vår femte idé är insvept i vitt tyg och är inspirerad av solrosen, som ger glädje och komfort. Vi kommer ihåg ett solrosfält som ser väldigt glad och vackert ut i vissa områden välsignade med bördig jord, blommans hem.

Valansen väljer en enkel och relativt billig trasa för gardinerna. Det vanliga vita området tar upp det mesta av insidan av vippan. Det gör hela valansen fredlig och mysig.

Till skillnad från tidigare idéer är valansen ordnad på detta ikoniska sätt för att påminna oss om våra förfäders traditionella valansarrangemang.

Förförisk mat Volant

Förföriskt köksförkläde
Källa: Thomasbrick.com

Du kan placera valance ovanför fönstret som visas på den här bilden. Detta blir möjligt när det finns ett litet eller tillräckligt utrymme mellan taket och fönstren, som visas på bilden. Vissa av er kan ställa in ett fönster med denna positionering.

Valansen innehåller vackra och förföriska gardiner med rött som temafärg. Duken är snyggt ordnad. Valansen matchar de konstgjorda stenarna på köksväggen.

Med placeringen och arrangemanget av flounces fyller traditionell arom detta moderna kök. Återigen modifierar det moderna köket vissa traditionella aspekter av köket.

Smakfullt kök Volant

Smakfullt kök Volant
Källa: zaxue.net

En köksvalans överraskar oss alltid hur dekorativa gardiner är ordnade. Vi tror att kvinnor älskar att göra även den minsta delen av köket till en konstnärlig plats. Och det betyder inte alltid att du behöver en stor budget för att köpa de bästa tygerna.

Ta denna idé som ett exempel. Valansen verkar inte ta några premiumtyger. Detta erövrar våra hjärtan tack vare det dubbla valansarrangemanget. Med druvor som flätat tema väljer den rött för motivets färg.

Det andra lagret läggs på detta enkla, graciösa sätt. Detta är ett smakfullt köksförkläde som vi inte heller kan motstå.

Trevligt kök valance

Trevligt kök valance
Källa: colorup5k.com

Även här är Kitchen Valance en utställning för olika placeringsmodeller. Den här gången ser valansarrangemanget så vackert ut. Den innehåller sin egen klassiska stil som gör denna plats till ännu en dekoration för detta kök.

Valansarrangemanget lämnar två vågiga delar på vänster och höger sida av valansen. Löv och blommor blir ämnen för valansen igen. Endast färgerna är gröna, vita och röda.

Elegant köksvalance

Elegant köksvalance
Källa: neographer.com

Även om valansen innehåller rika motiv, ser den elegant och lite fast ut. Detta beror på valansen och de tjocka tygerna för gardinerna. Valansen består av två delar.

Den ena delen avser det mönstrade motivet medan den andra är enfärgad. Montering leder till den graciösa flonken, som ger en liten klassisk touch.

Cool köksvalance

Cool köksvalance
Källa: trumpetdynamics.com

Att spela med ränder kan ge ditt köksförkläde ett coolt och enkelt utseende. Du kan välja två eller fler än två färger med vertikal sammansättning som visas på bilden. Detta sista förslag föredrar att hålla valansen blygsam.

Gardinerna faller ner på detta avslappnade sätt för att skydda den tredje av fönstret. Flicken väljer svart och supermjukt grönt för temafärgerna. Att bara experimentera med några formationer med färgerna gör den här valansen trendig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*