Home / Dekor / Kök Spårbelysning Idéer
Kök Spårbelysning Idéer

Kök Spårbelysning Idéer

KÖKBAN BELYSNINGSIDÉER – Inte bara köksbelysningen utan också köksspårbelysningen tar nu olika former. Den moderna inredningen möjliggör en blommande, unik stil med köksbelysning. Det är inte längre bara ett handtag.

Det blir nu Handle 2.0, som hänvisar till kreativ placering och material som inte har funnits de senaste dagarna. Detta kan ge ditt kök belysningskoncept och till och med hela köket skönhet. Fortfarande suddig? Läs våra tio exempel nedan.

Enkel köksspårbelysning

Enkel köksspårbelysning
Källa: freshome.com

Ett par korta och tjocka metaller rymmer två dotterbolag som senare rymmer två stora lampor. Det är hela konceptet med denna köksbelysning. Rälldesignen ser enkel och funktionell ut och matchar det minimalistiska och snygga utseendet på detta kök.

Materialet i köksspårbelysningen säkerställer ett starkt och fast grepp. Det som definierar köket väljs av de stora lamporna som faller direkt över köksön. Med designen kan vi dra slutsatsen att köket väljer att tillämpa minimalistisk stil på alla.

Även köket är troget mot svartvitt som temafärger.

Minimalistisk köksspårbelysning

Minimalistisk köksspårbelysning
Källa: cjcfc2018.com

Hämtad från ett hängljuskoncept, använder den andra idén en liknande design som den första spetsen. En kort metall rymmer tre små dotterbolag, som senare kommer att rymma tre små, discoinspirerade lampor.

Hållarens totala metall ser lite svagare ut än den första idén. Denna spårbelysning kan vara ett alternativ för dig för ett minimalistiskt kök som använder glänsande material. Lamporna inspirerade av diskoteket ger en livlig förändring i det neutrala köket.

Urvalet håller således hela köket minimalistiskt och futuristiskt.

Trailer kök spårbelysning

Trailer kök spårbelysning
Källa: skvl.me.

Vissa kök väljer hängande köksbelysning eftersom den här stilen ser graciös och vacker ut. Om du är intresserad av detta belysningskoncept måste du ställa in en modell för hängande köksbelysning.

Du kan experimentera med den idé som föreslås i den här bilden. En lång och stark transparent är fäst på köksväggen. Därifrån hyser metall några andra genomskinliga hållare som skapar en fin formation.

Var och en av underhållarna bär en lampa som stjäl den klassiska ikoniska designen. Det övergripande utseendet ser fantastiskt ut i sin tydlighet.

Avslappnad köksspårbelysning

Avslappnad köksspårbelysning
Källa: habardardesign.com

Den fjärde idén delar samma allmänna koncept med den första idén. Båda använder den starka metallen som blir huvudhandtaget för alla lampor. Det finns några dotterbolag från en metall.

Skillnaden ligger i handtagsdesignen, som ser lite komplex ut. Det beror på att spåret i den första idén har de tre stora lamporna istället för två. Lampornas sammansättning kräver den enda, långa metallen som ligger horisontellt.

Trots den mer komplexa spårstilen ser hela belysningen bekväm och avslappnad ut.

Rå köksspårbelysning

Rå köksspårbelysning
Källa: soflokitchenremodeling.com

Ibland betyder ett belysningskoncept för köksskenor helt enkelt en lång kabel som rymmer små glödlampor. Detta är budskapet i detta utomhuskökkoncept. Kabeln går från vänster till höger och lyser ovanför köksön.

När de är påslagen ger de små glödlamporna en ljusstråle som är tillräcklig för att belysa hela köket. Så du kan hålla små trädgårdspartier på natten. Det är bättre om du väljer de små glödlamporna som producerar olika färger.

Detta urval gör hela köket lyckligt och livligt för hela familjen eller vännerna.

Unik köksspårbelysning

Unik spårbelysning i köket
Källa: hgtv.com

Även här erbjuder vi dig ett annat koncept för att tända köksskenor, där en stark metall används som huvudfäste. För detta kök är metallen cirkulär. Metallen innehåller senare också två långa, tunna metalldotterbolag.

Trots det tunna utseendet är dotterbolagen starka på att hålla de två halvovala lamporna som ligger närmare köksön. Belysningen är inte ensam. I det här köket kan du se några inbyggda små lampor som en annan belysningsmodell.

Välj olika ljusbrytare för varje belysningsmodell. Använd vid behov en av dessa för att spara energi.

Överfulla köksspårbelysning

Överfulla köksspårbelysning
Källa: greenville.outdoorlights.com

Små glödlampor blir strålningskällan för detta utekök. På samma sätt som den femte idén använder de små glödlamporna helt enkelt kablar för att vara värd för dem. Den här gången använder köksbelysningen en fullsatt spårbelysningsstil.

Så du kan se att det finns många kablar som rymmer de många små glödlamporna. De är alla ordnade i en snygg organisation. Det finns två hängande lampor som består av en annan uppsättning små glödlampor. Belysningen gör uteköket så livligt.

Uteköket gör ett utmärkt jobb med att föra festläget till området.

Utmärkt köksspårbelysning

Utmärkt köksspårbelysning
Källa: ightscapenetworks.com

Denna S-formade köksbelysning stjäl showen från köket. Mitt i det avslappnade köket i detta kök beundrar vi modellen av köksspårbelysningen i detta kök. Vi tror att du måste vända dig till en professionell för att få just den här spårstilen.

Inte bara den unika spårformen utan också belysningsenheten innehåller söta lampor som pekar i vissa riktningar. Detta gör att du kan fördela balken över många delar av köket. Vem vill inte leta upp taket ofta med den här spårstilen?

Regndroppar köksspårbelysning

Regndroppar köksspårbelysning
Källa: curbyourlitter.org

Med samma avsikt som i den sjunde idén får vår nionde rekommendation ett ytterligare koncept. Under de smala hållarna hänger många lampor som är fyllda med glasögon i olika storlekar.

Glasögonen dekorerar på något sätt belysningen. Deras bildning påminner oss väldigt mycket om regndroppar som tar form i många vattenstorlekar. Uppfriskande och livlig samtidigt.

Detta relativt mörka kök väljer den fantastiska aspekten för att hålla det så vid liv när natten kommer.

Otrolig köksbelysning

Otrolig köksspårbelysning
Källa: baneproject.com

Efter S erbjuder vi dig nu en U-formad belysningsstil för köksskenor. Den här använder lång metall som handtag för många lampor. Det passar det stora köket som vill göra ljuset ljusare.

Vi kallar vår sista som fantastisk på grund av ägarens stora åldrande. Skyddet kräver automatiskt den långa metallen som kan formas till den specifika designen. Köksbelysningen består av taklamporna i två utseende.

De pekar i olika riktningar för att belysa hela köket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*