Home / Hem / Kök med svarta skåp – bilder och idéer
Kök med svarta skåp – bilder och idéer

Kök med svarta skåp – bilder och idéer

Köket är ett utrymme som ärver traditionen att samla familjemedlemmar på ett ställe. Köket idag har en tendens att främst uppfylla idén om ett funktionellt och vackert utrymme.

På grund av sin roll som kontakt med familjen bör den placeras på ett bekvämt läge i huset. Arrangemanget i köket beror på rummets storlek och form.

Ibland är det till och med nödvändigt att ändra läget för dörrar och fönster i köket för att få ett bra och ordentligt arrangemang av elementen.

Gör först en lista över de planerade föremålen och apparaterna i köket. Köksmöbler förändras varje dag när nya apparater dyker upp i hemmet.

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus14 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Rymdharmoni

Innan du köper, se till att köket är tillräckligt stort för att lagra alla planerade föremål och apparater, eftersom kök ofta är mindre i moderna vardagsrum.

När det gäller att dekorera köket rekommenderar vi att du använder svarta skåp i köket.

Svarta köksskåpstips

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus9 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Autentiska återvunna golv

De flesta material som används för att designa köket är granit, fanér, lövträ, ek, rostfritt stål, björk, glas och till och med PVC. Varje design är snygg, sofistikerad och ren.

Vad de flesta inte inser är dock att köket kan dekoreras, utformas och anpassas som ett sovrum.

Om du är modig och modig och njuter av elegansen kan det svarta köket vara den perfekta lösningen för ditt hem.

Som en neutral färg går svart aldrig ur stil.

En plats där den används särskilt är köket. Den svarta färgen är mycket justerbar och kan integreras i interiören på många sätt.

Kök-med-svarta-skåp-kan-fortfarande-vara-ljusa10 Kök med-svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Arnal Photography

Det kan vara otroligt dramatiskt, det kan fungera som en accent, eller det kan användas för att markera ett “flytande” rum.

Det är tidlöst och modernt samtidigt.

Svart är inte bara svart! Det finns olika strukturer för varje färg, och du kan välja en intressant konsistens som kommer att vara din vägledande princip i utformningen av ditt snygga svarta kök.

Matt svart köksskåp är den bästa lösningen för träköket.

Svart marmor är verkligen sofistikerad, men om rengöring av marmor är ett problem för dig, välj andra material och använd konsistens konsekvent.

Kök med svarta skåp-kan fortfarande vara ljusa11 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Chris Pardo Design – Elementär arkitektur

Om du vill ha en elegant stil rekommenderar vi en blank svart som reflekterar ljus och golv. Så att kombinera mörka skåp med ljusa golv är en bra idé.

Den glansiga svarta är dock inte en bra lösning om du har små barn. De blanka ytorna speglar fingertopparna ännu mer.

Köksskåp spelar en nyckelroll i ditt kök. Om du är svart rekommenderar de flesta dekoratörer att para ihop den med vit marmor eller metallgrå.

Tror inte att detta skulle förstöra de svarta skåpens elegans. Du kan till och med vara lite kreativ genom att lägga till svartbaserade glaselement.

Kök-med-svarta-skåp-kan-fortfarande-vara-ljusa12 Kök med-svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Maxine Schnitzer Photography

Om du vill ha det ultimata i det minimalistiska svarta köket rekommenderas att du använder så få accenter som möjligt på olika färger.

Men om du vill fräscha upp de svarta färgerna kan du naturligtvis använda en kaklad vägg i ljusa färger om du väljer den här typen av köksdesign.

Var inte rädd för att lägga till stänk i olika färger!

De svarta köksskåpen kan skapa olika atmosfärer och stilar beroende på vilken belysning som väljs.

Om du vill ha ett modernt svart kök, använd vita lampor som hänger i taket i form av små, tunna glödlampor.

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljusa 13 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Precisionsskåp

Om du väljer att ha ett traditionellt kök med mörkt skåp behöver du en ljuskrona och mycket naturligt ljus.

Om du har ett stort kök med många skåp är det en bra idé att ha en ö med svarta skåp i mitten.

Var dock försiktig, även om du använder svart på resten av skåpen kan det resultera i en mycket mörk miljö.

Så om du använder en svart ö, använd en annan färg för resten av skåpen.

Svarta köksskåp idéer

Köksskåp av trä

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus2 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: BCD Interiors

När du väljer färg för köket finns det en färg som aldrig finns på listan – svart. Detta kan dock vara en bra färg för dina köksskåp.

Formgivare är inte rädda för att använda svart färg i köket, och resultatet kan bli ganska bra.

Om du älskar trä och väljer en köksdesign med mörkare färger är de nästan svarta färgade träskåpen perfekt för dig.

Att lägga till gyllene element skapar en ännu mer lyxig miljö.

Svart och vit kombination

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus1 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Jessica Claire Photography, Inc.

Uppriktigheten och renheten i vitt, liksom elegansen och kraften i svart färg kan skapa intressanta kombinationer i köksmiljön.

Placering av svarta skåp

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus3 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Dallas Design Group, interiörer

En av de vanligaste positionerna för skåpen är U-formen. Här är skåpen placerade på tre väggar.

På dessa platser finns det bra sätt att kombinera elementen i köket, men du måste följa den grundläggande regeln för att organisera utrymmet.

Du bör också ge tillräckligt med utrymme mellan elementen för smidig rörelse

Dos av rött

Kök-med-svarta-skåp-kan-fortfarande-vara-ljus8 Kök-med-svarta-skåp - bilder och idéerBildkälla: John Kraemer & Sons

Oavsett om det är modernt eller rustikt kök passar den röda färgen bra med de svarta köksskåpen. Denna kombination ger energi, dynamik och en positiv effekt på aptiten som ingen annan kombination.

Kök med svarta skåp för kontrast

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus4 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Tamara Johnson, CKD

Svart är en tidlös färg, men det behöver inte vara färgen på uppmärksamhet i köket. Du kan använda den som en kontrasterande accent i ett mestadels vitt kök.

Fet och minimal

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus5 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Laurysen Kitchens Ltd.

Om du inte omedelbart får idén att välja den svarta färgen för dina köksskåp, kommer du att ändra dig efter att ha tittat igenom vårt galleri.

De vita väggarna i kombination med svarta skåp kan se väldigt sofistikerade och eleganta ut, men ger också en fin dos av minimalistisk stil till dekorationen.

Du kan alltid kombinera den svarta och vita färgen i naturligt trä för att ge ditt kök ett mycket modernt och trendigt utseende.

Hur man underhåller det svarta köket

Kök med svarta skåp kan fortfarande vara ljusa6 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Design Line Construction, Inc.

Den mörka färgen skapar ett mycket lyxigt kök, men det kräver mycket vård och underhåll.

Fläckar, fingertoppar och damm märks ännu mer på mörka ytor, så de svarta skåpen måste rengöras oftare än någon annan färg.

Tänk på detta om du vill dekorera ditt kök i svart.

Slutsats

Kök med svarta skåp-kan-fortfarande-vara-ljus7 Kök med svarta skåp - bilder och idéerBildkälla: Köksdesign av Ken Kelly, Inc. (CKD, CBD, CR)

Köket är rummet i huset, vars layout oftast väljs bland ljusa och fräscha färger som grädde, ljusgrön och vit.

Ju mer vågade kan prova varma färger som rött och gult. Men svart som en symbol för elegans bör definitivt användas i köket.

Någon kanske tycker att det verkar onaturligt och för mörkt för köket, men bilderna ovan visar att de mörka köksskåpen, som alla andra, kan se moderna och moderna ut om de är ordentligt inriktade i rummet.

Den svarta färgen är klassisk och passar in i vilken stil och design som helst utan att vara mörk och läskig. Så du går inte fel genom att ta med några av våra mörka köksidéer.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*